Esma H. je kasno saznala istinu: OTIŠLA KOD BEBE ZBOG LJUBAVNIKA, A ONDA SAZNALA ZA GRIJEHE PREMA KĆERKI

Otišla sam vidovitoj Bebi zbog problema sa mojim ljubavnikom, s kojim sam bila pred raskidom veze, a dobila sasvim druga upozorenja na koja, nažalost, nisam gledala ozbiljno. U to vrijeme i kćerka je bila u sretnoj vezi, već smo planirali njeno vjenčanje. Umjesto da mi priča o mojoj vezi, Beba mi je skrenula pažnju da ne bacam oko na svoga zeta. Bolesni ste, otiđite psihologu – savjetovala me je

Beba

Trebalo je puno vremena da mi moja kćerka Ismeta oprosti. Ako mi je uopće oprostila! Prvi put sam vidjela nju i unuka nakon tri godine, kada me pozvala na njegov rođendan. Srce mi je puklo kada sam shvatila da me moj rođeni unuk ne poznaje.

Rođendan

Unuk je, čudno me gledajući, uzeo poklon i otrčao se igrati s prijateljima. Ja sam nijemo, umjesto osmijeha i radosnog osjećaja u grudima, pratila ga pogledom, a onda se, poput polomljene grane, svalila u fotelju. Izmiješni osjećaji stida, gorčine i griže savjesti nisu dozvoljavali da pogledam rođenoj kćerki u oči.

Tu smo jedna kraj druge, obje opterećene prošlošću, ali i budućnošću. Bio je ovo susret majke grješnice i kćerke paćenice.

Eh, da sam poslušala vidovitu Bebu. Prije skoro deset godina me upozorila da ne pravim grešku, zbog koje ću plaćati cijelog života. Napravila sam štetu koju nikada neću moći popraviti. Moja je kćerka danas, sa 27 godina samohrana majka, baš kao i ja. Isključivi krivac za to sam ja. Poludjela sam, izgubila razum, ponijela me ženska pohlepa i posesivnost.

“Vi ste osuđeni da kradete tuđe ljubavi, ali svaki put ostajete bez njih. U ovoj vezi nema sreće. Neće je biti ni ubuduće. Dobro zapamtite ove riječi, jer su za vaše dobro: Bit ćete u iskušenju da preotmete muža vaše kćerke. Popustite li pred tim izazovom, u budućnosti ćete unesrećiti i sebe, i kćerku, i zeta, i njihovo dijete – govorila mi je vidovita Beba kada sam je posjetila zbog problema sa mojim tadašnjim ljubavnikom.

Otišla sam od Bebe razočarana i dijelom povrijeđena. Nisam dobila ono što sam priželjkivala, a sve ono što mi je kazala graničilo je sa nemogućim.

Kao tinejdžerka

Moja je kćerka oduvijek bila drago dijete, iako je od rođenja imala jednu nogu kraću od druge, nije patila zbog toga. Sjajno se nosila sa tim hendikepom, a ja bila najsretnija majka na svijetu. U dvadesetoj godini je prvi put dovela dečka kući. Bio je stariji od nje i već je bio završio fakultet. Nakon godinu dana hodanja zatrudnjela je pa su se nabrzinu i vjenčali te počeli živjeti kod nas.

PROČITAJTE I OVO

Najtraženija i najuspješnija iscjeliteljka Beba: MOJE HAMAJLIJE, KOJE RADIM SA TURSKIM DERVIŠIMA, SPAŠAVAJU LJUDE OD NEVOLJA!

Nekoliko mjeseci nakon vjenčanja postalo mi je jasno nešto što više nisam mogla skrivati – prema zetu nisam bila potpuno ravnodušna. To me potpuno izbacivalo iz takta! Osjećala sam se kao kakva tinejdžerka. Počela sam se dotjerivati, koketirati, čak mu se i nabacivati.

Jednog vikenda, kada je on ostavio kćerku i maloga kod liječnika, ostali smo sami kod kuće. Prišao mi je i pokušao me poljubiti. Viknula sam da ništa između nas ne dolazi u obzir. Tada je i on počeo vrištati:

“Ti me već mjesecima zavodiš i šalješ mi svakakve signale, ja sam zbog tebe spreman i razoriti svoju porodicu da bismo mogli biti zajedno.

Potom je zalupio vrata i u bijesu izletio iz kuće. Prepala sam se kćerkine reakcije. Nadala sam se da će, sada kada sam ga odbila, njih dvoje izgladiti stvari, ali ona o tom nije htjela ni čuti. Odmah je zatražila razvod i odselila se od kuće, a sa mnom nije htjela ni razgovarati. Nisam ni imala priliku reći joj svoju stranu priče. Najviše me boljelo što mi nije dopuštala da posjećujem unuka. Bojala sam se da me dijete ne zaboravi, a to se i desilo. Sada ispravljam greške svoje zaluđenosti.

Ponovo je na tretmanima kod Iscjeliteljke Bebe, prigrlila je Bebinu “Hamajliju zaštitinucu”, koju rade derviši iz Turske samo za Bebine klijente i pokušava da vrati život u normalu, da ponovo okupi porodicu i kćerki dokaže kako je, ipak, majka jedna i jedina.

Kontakt telefoni Bebe 060 33 77 52 (viber) 061 057 380 ili 033 619 740. Pozivni za BiH je 00387

Komentari

komentara