EROTSKI HOROSKOP: RIBE VOLE STARIJE I SADO MAZO, BLIZANCI PERVERZIJU, ŠKORPIJE SU „BOGOVI SEK*A“, DJEVICE BEZ SEK*A NERVOZNE

Evo u čemu i kako u seksu uživaju horoskopski znaci

OVAN

Vrlo su seksualno nabijeni, ne vole okolišanje već direktno iskazivanje strasti. Nekada zbog sve te požude mogu postati i nasilni, što nekim njihovim partnerima i odgovara. Najviše vole ljude otvorene po pitanju seksa jer se ni sami ne ograničavaju. Predigra je za njih gubljenje vremena, osim ako partner ne insistira na tom, ali ako se oni pitaju, odmah prelaze na stvar. Lako mogu odvojiti ljubav od seksa pa im nije stran ni seks na jednu noć.

BIK

Vole milovanja, masaže i uključivanje hrane i pića u sam seks. Ne štede se tokom predigre, a ni kod samog seksa. Nekada su čak i pomalo lijeni pa seks s njima može biti maratonski u kojem orgazam nije najvažniji. Mnogo polažu i na emocije pa im je emotivno nabijen seks zapravo i najdraži.

BLIZANCI

Za Blizance se definitivno može reći da obožavaju seks i sve povezano s njim, zato nerijetko upadaju u situacije u kojima mogu istražiti najdublji kutak svoje seksualnosti. Vole i pornografiju, igranje uloga, perverzije, seksualne igračke i pravo erotsko stapanje. Vole kad partneru mogu pružiti neviđeno zadovoljstvo, ali očekuju isto zauzvrat. Ne trpe ako je netko rob predrasuda u seksu, to ih odmah odbija. Seks s njima je nezaboravan.

 RAK

Rakovi rijetko kada mogu odvojiti seks od ljubavi i jako paze da je njihovom partneru dobro. Perverzije ih nekako ne zanimaju, ali su dosta izdržljivi i ispunit će svaku želju njihovog partnera. Međutim, rijetko preuzimaju inicijativu iz straha da ne budu odbijeni. Vole nježne poljupce, milovanja i položaje u kojima mogu osjetiti cijelo partnerovo tijelo i gledati se u oči.

 LAV

Vole primati, ali i davati te upravo zbog toga glase za jedne od najboljih ljubavnika. Važno im je da imaju atraktivnog partnera koji ih stalno zavodi riječima, pogledom, komplimentima, dodirima i pokretima. Drugim riječima, obožavaju da ih se obožava. Skloni su flertovanju i seksualnim provodima, ali kad su u vezi, trude se zadovoljiti partnera na najbolji mogući način.

DJEVICA

Djeluju nevino i nezainteresirano, a zapravo su pravi mali seksualni frikovi. Vrlo cijene čistoću i intimnu higijenu pa im ne pada na pamet seksati se sa smrdljivim pojedincima. Vole pričati o seksu i što bi vam sve radile, a to lako presele i u praksu.Međutim, robovi su navika tako da im je redovan seks izuzetno važan, inače postanu nervozne.

 VAGA

Iako vrlo zavodljive i strastvene, Vage više vole samu igru zavođenja nego seks. Orgazam im i nije toliko važan koliko potreba da zadovolje partnera. Da biste zaveli Vagu trebate biti dobri na riječima, a onda to i materijalizirati. Vole davati i primati erotske masaže nakon kojeg obično slijedi eksplozivno sjedinjenje.

ŠKORPIJA

Bogovi seksa? Škorpije seks shvataju vrlo ozbiljno i trude se da ga imaju u izobilju. Za njih ništa nije previše perverzno, tako da vole i fizički i psihički iscrpiti partnera. Iako ih se povezuje s flertom i kratkotrajnim aferama, najviše uživaju u ozbiljnim vezama u kojima je seks jedna od tri najvažnije stvari. Neobuzdani su u iskazivanju strasti što traže i od partnera.

STRIJELAC

Seks im prije svega predstavlja zabavu i fizičko pražnjenje. Vole igrati igrice, ali mogu biti i sebični, zato često mijenjaju partnere. Avanturisti su u svemu pa tako i u seksu što znači da vole mijenjati puno poza i lokacija. Čak im ni seks u javnosti nije stran. U principu su odani, ali ako osjete da ne dobivaju onoliko koliko daju, počinju tražiti zabavu sa strane.

JARAC

Na glasu su kao hladni zbog svoje radišne i ozbiljne prirode, ali u načelu su vrlo zainteresirani za seks. Kada nekoga dobro upoznaju postaju nezasitne zvijeri i nemaju kočnica u seksualnom stapanju. Nisu tipovi za eksperimentiranje već za jednostavan seks u kojem oni imaju kontrolu, te ne pristaju na ništa što im se ne sviđa.

 VODOLIJA

Opušteni i radoznali, VodenIJE obožavaju zavođenje i seksualno ‘isprobavanje’ partnera. Vrlo su nepredvidivi i nemaju osjećaj za mjeru pa lako upadaju u svakakve odnose. Predigra im nije toliko važna, već samo to da pređu na stvar i budu zadovoljeni.

Trude se oko partnera, ali zbog svoje znatiželjne prirode rijetko kada su potpuno vjerni. Imaju vrlo fleksibilan pogled na prijevaru jer najviše od svega vole svoju slobodu.

RIBE

Vrlo su senzualne, zavodljive i odišu seksom, ali ispod svega toga kriju se osobe željne dubokih emocija. U seksu su često podložne partneru i vole mu ispunjavati svaku želju pa su otvorene po pitanju eksperimentiranja. Više vole starije, iskusne partnere od kojih mogu štošta naučiti, a uzbuđuje ih i grublji seks te sado-mazo igrice.