Energija ljubavi: SVAKOG DANA U 12 SATI I 12 MINUTA SRCE JE NAJOTVORENIJE!

“Kada vam je srce otvoreno i postoji spremnost za primanje, povezanost sa vašom novom timusnom čakrom aktivira se u 12:12. To središte prima čistu božanstvenost i budi božansku ljubav u svetom kolažu vašega višeg srca”, kaže Shanta Gabriel, autorka i duhovna učiteljica.

“To zlatno svjetlo nosi čiste frekvencije bezuslovne ljubavi kako bi vas podiglo i podstaklo za vaše vrijeme na Zemlji.”

Takođe je moguće doživjeti da srca postaju mekša, što dopušta promjenu gledišta na svijet, pogled s više ravnoteže, “donoseći više mira u svako područje vašeg života”. Kada nema otpora, moguće se otvoriti iskri Univerzuma u svakoj čeliji svog bića – pozivajući zlatnu svjetlost da uđe u vlastito srce.

Najbolje je vrijeme za to u 12 sati i 12 minuta 12. dana 12. mjeseca u godini, zato taj dan oko podneva treba odvojiti 15 minuta kako bismo “napunili svoj sistem tim namjerama”. Ali ne treba se ograničiti samo na taj dan, dodaje duhovna učiteljica, jer ovu je tehniku moguće primijeniti svaki put kada digitalni sat pokaže 12:12, što je vrijeme “prenošenja bezuslovne ljubavi”.
Pripremite put afirmacijama i namjerama – oslobodite srce.

“Kada se ovaj plamen zapali, više nikad nećete biti isti kako lančana reakcija bezuslovne ljubavi iskuje predložak saosjećanja unutar svetoga prostora vaše timusne čakre.”
Ta energija ljubavi svakim će otkucajem vašeg srca “katalizovati ćelije na više frekvencije svjetlosti”. A kada dosegnete izvan svog osjećaja polarnosti, prihvaćate svjetlo i tamu, sjedinjujući sve unutar svog ljudskog obličja.

“Transcendentno je srce ono koje se širi kako bi uključilo najviši nivo božanskog svjetla jednako kao i tamu što, čini se, postoji na svijetu. Ne možemo pretpostavljati transcendentnu realnost koja ne uključuje tamu, ali umjesto toga, osnažuje nove nivoe božanskog da osvijetle dijelove egzistencije izvan svih granica”, ističe Shanta Gabriel. Upravo u 12:12 božansko svjetlo “osnažuje vaše ćelijske funkcije novim zračenjem i vitalnošću životne sile”. (…)

“Radujte se – i dopustite poljima bezuslovne ljubavi da probude novu viziju unutar vas”, savjetuje duhovna učiteljica. Prosvijetljen um i srce mogu roditi nov, uzvišen svijet i osoba ispunjena ljubavlju može imati veliki uticaj – a “u 12:12 nema granica čudima koja se mogu dogoditi”. (Sensa.hr)