Emina Jahović i Mustafa Sandal: Tvrdoglavo istrajanje u praznoj bračnoj zajednici

Za portal Svadbeivjencanja.ba, astrologinja Azra Dramalija izradila je natalne karte poznatom muzičkom paru, pogledajte kako zvijezde utječu na njihovu bračnu zajednicu.

Emina Jahović je rođena u Noviom Pazaru, 15. januara 1982. ova pjevačica poznata je zbog braka s dvanaest godina starijim turskim pjevačem Mustafom Sandalom, koji je rođen 11. januara 1970. godine. Upoznali su se u turskom ljetovalištu Bodrum, 2004. godine, a vjenčali četiri godine kasnije u turskom hotelu Les Ottomans, gdje je upriličeno vjenčano slavlje.

Danas ovo dvoje supružnika imaju obitelj, proširenu sa dva muška potomka. Šta zvijezde otkrivaju o njihovoj bračnoj zajednici?

Brak prepun problema, ograničenja i prepira. Njih dvoje su zavisni jedno od drugog. Njen: Mjesec, Mars, Satrun i Pluton iz Vage govore o ženskoj koja uspješno prikriva bračne probleme. Prepiri i nesuglasice su svakodnevica između njih. Oboje kao da se time hrane i čine bračni život zanimljivijim.

Očekuju ih javni skandali, afere i odvojen život do kojega će doći malo kasnije. Ona će biti ta koja će produžavati brak. Tvrdoglavost i ambicioznost je jaka karakteristika oba partnera, upravo to ih i zbližava.

Njihova poveznica su ambicije, a nikako ne povjerenje i ljubav kao što to u braku treba biti.

/Svadbeivjencanja.ba/