Emina Jahović i Mustafa Sandal pod lupom astrologa Kalimera: Razvod je samo reklama za Eminin novi CD, ostaju zajedno!

Kalimero: 062/494-159

Sarajevskog astrologa, numerologa i tarot majstora, Edina Aladžuza Kalimera, bije glas da se njegova predviđanja nikad nisu izjalovila. Što najavi – i desi se. Prognozirao je atentate, terorističke napade, pojavu novih bolesti, smrt poznatih političara i mnoge druge događaje. Sve je pogodio. Od ovog broja Aure, Kalimero će se u vidu natalnih karti, baviti brakovima i ljubavnim životom javnih ličnosti. Razotkrivat će u kojim brakovima cvjeta ljubav, čije su veze farsa za javnost, ko nikad neće stati pred matičara te čiji je brak od danas do sutra. Prvi u nizu je brak odnosno, aktuelni razvod Emine Jahović i Mustafe Sandala.

Emina Jahović putem društvenih mreža priznala je prije nekoliko dana da se nakon 14 godina zajedničkog života, a 10 godina braka, razvodi od Mustafe Sandala. Podsjećanja radi, samo desetak dana prije priznanja, u emisiji Ognjena Amidžića je negirala da se razvodi, a za nekolicinu medija je u isto vrijeme govorila kako se i dalje s mužem slaže te da ljubavi u braku još uvijek ima. Čemu laži i zamajavanje javnosti – pogledajmo u njihovoj natalnoj karti.

Emina Jahović je rođena u Noviom Pazaru, 15. januara 1982. godine. Tuski pjevač Mustafa Sandal rođen je 11. januara 1970. Upoznali su se u turskom ljetovalištu Bodrum, 2004. godine, a vjenčali četiri godine kasnije.

Šta zvijezde otkrivaju o njihovoj bračnoj zajednici? Bio je to brak prepun problema, ograničenja i prepira. Njih dvoje su zavisni jedno od drugog. Njen: Mjesec, Mars, Saturn i Pluton iz Vage govore o potrebi za skrivanjem bračnih i bilo kakvih drugih problema, iako su prepirke bile njihova svakodnevnica. Svađe su bile njihova hrana, uživali su u tome. Ljubavni plam je davno kod njih zgasnuo. Od početka je njihova poveznica bila ambicija, nikako povjerenje i ljubav.

Gledajući u tarot karte, Eminu i Mustafu pojedinačno, može se vidjeti jako izražena umjetnička crta. Pogotovo jer su rođeni u nekoliko dana razlike datumski gledano.

Mustafina linija karijere je puna oscilacija. Od velikih uspjeha do padova. Međutim, izgradio je ime i bit će uvijek prisutan na javnoj sceni pa makar i iza kamera. Eminina linija karijere je konstantna. Zlatna sredina. Neće doživjeti nikad neku enormnu slavu. I za ovo može biti zahvalna upravo velikoj energiji svog supruga.

Posmatrajući ljubav, Emina je prvi brak imala kao “probu”, bila je premlada i taj brak nije imao budućnost. Brak sa Mustafom je već druga priča. Brak je bio zasnovan na ljubavi, snažnim emocijama i uzajamnom povjerenju, ali i poslovni ambicijama. “Grebala” se ona o njegovu slavu i zvučno ime pofino.

Uglavnom, kao i svaka druga veza, i njihov je brak imao krize. Ova trenutna kriza planski je iskorištena za Eminin novi CD, koji uprskops špekulacijama o razvodu, nije postigao uspjeh.

Ukratko, njihovom braku nema kraja! Sve je dobro osmišljeno i planirano. Ciljano će se pojavljivati po medijima, a onda će ključnu ulogu odigrati jedna ženska osoba, bliska Emini, koja će ih navodno pomirit.

Za razlog pomirenja navest će djecu. Za nekih desetak godina, opet će se “razvesti.

(aura.ba)