Elvira S. iz Beča: Ljubomorna vjenčana kuma mrtvačkom vodom otjerala vjerenika od mene – Vidovita Rabija nas ponovo spojila

Alen R.(34) i Elvira S.(31) iz Beča bili su u sretnoj vezi tri godine. Oboje su iza sebe imali jedan propali brak. Njihova ljubav je bila obostrana, lijepo su se slagali i poštovali i često su maštali o zajedničkom životu.
– Počeli smo praviti planove za svadbu koju smo zakazali za august. Svaki detalj smo zajedno planirali i odabrali smo destinaciju za medeni mjesec. Za vjenčane kumove smo se odlučili na dobre prijatelje iz djetinjstva, Omera i njegovu suprugu Enisu i oni su bili oduševljeni i ponosni što smo baš njih izabrali za kumove – priča Elvira.
Sve je teklo prema planu dok Alen i Elvira nisu pozvali svoje novoizabrane kumove na večeru.
– Počeli smo pričati o svadbi, kako smo veoma uzbuđeni i da jedva čekamo da se vjenčamo, kupimo novo auto, stan i počnemo živjeti na viskoj nozi kao prava gospoda. Nisam željela da čitav život provedemo kao podstanari pod kirijom. Rekla sam da je velika sramota da u inostranstvu provedeš dvadeset godina, a da i dalje nemaš vlastiti krov nad glavom – prisjeća se Elvira.
Ovaj komentar je Elvirinu kumu Enisu duboko povrijedio i osramotio jer su ona i Omer živjeli kao podstanari. Nije mogla da zaboravi ovu uvredu pa je počela razmišljati o tome da odbije da joj bude kuma, ali to ne bi ništa promijenilo. Elvira i Alen bi svejedno ostvarili svoje planove i njoj se smijali i ponižavali je.
U Enisi se pobudila velika ljubomora pa je odlučila da ih rastavi crnom magijom, i to je i učinila. Uzela je vjenčane burme i odnijela ih crnom magu rekavši mu da želi da ih rastavi pod svaku cijenu i da se vjenčanje otkaže. Crni mag joj je rekao da mu donese njihove slike i podatke. Dao joj je mrtvačku vodu i rekao Enisi da u njoj sedam dana drži njihove burme, a on će svoj dio posla obaviti i rastaviti ih. Enisa je uradila sve kako joj je crni mag rekao.
Nakon mjesec dana, počeli su je javljati prvi znaci crne magije. Počelo je sa iznenadnim svađama između Alena i Elvire. Međusobne uvrede su bile njihova svakodnevnica, nikako nisu mogli jedno s drugim, a ljubav među njima je svakim danom bila sve slabija. Ubrzo je došlo i do prekida veze, što je mržnjom opijena Enisa sa oduševljenjem dočekala.
Do planiranog vjenčanja je ostalo još dva mjeseca, ali Alen nije htio ni da čuje za svoju zaručnicu Elviru, čak je promijenio i broj mobitela.
-Bila sam očajna. Obraćala sam se raznim vidovnjacima, i gatarama za pomoć i svi su mi govorili isto – da nas je rastavlia crna magija. Niko od njih nije bio u stanju da mi vrate izgubljenu ljubav i sreću, sve dok se nisam za pomoć obratila Vidovitoj Rabiji. Tražila mi je podatke da vidi u čemu je problem i odmah mi je otkrila da mi je ljubomorna vjenčana kuma napravila crnu magiju i da nas je rastavila uz pomoć mrtvačke vode – kaže Elvira.
Elvira je u šoku saslušala šta joj Vidovita Rabija govori i nije više znala kome da vjeruje jer je ostala bez svega i došla do kraja puta. Vidovita Rabija joj je rekla da joj pošalje svoje slike i podatke i da sačeka da prođe 21 dan, koliko je potrebno da je oništi crnomagijsko zlo.
Elvira ju je poslušala i nakon 21 dan uspjela je da stupi u kontakt sa Alenom, koji je na njeno iznenađenje predložio da se sastanu i porazgovaraju o novom početku.
Odmah sam otišla da se nađem sa njim i uspjeli smo se pomiriti. Rekao mi je da nije bio sav svoj i kao da mu je svo ovo vrijeme pred očima bila magla. Nakon godinu dana zakazali smo novi termin za vjenčanje, a za Enisu više ne želim ni da čujem nakon svog zla kojeg mi je nanijela. Našli smo nove kumove i ponovo sam sretna sa svojom voljenom osobom, samo zahvaljujući Vidovitoj Rabiji .

error: Content is protected !!