Elvir MicFlow se zaljubio do ušiju u Šeherzadu iz Brčkog: Želim je kraj sebe doživotno!

FB je kriv za ovu ljubav, a onda se iz virtualnog svijeta prešlo u stvarni na obalama Save i u brčanskom hotelu „Jelena“. Šeherzada je manekenka, model i jahačica

Elvir MicFlow

Kada se najmanje nadao, tešanjski reper sa švicarskom adresom Elvir Plančić i umjetničkim imenom MicFlow se zaljubio. „Zalijepio“ se za jednu Šeherzadu iz Brčkog.

Zbog nje je promijenio sve svoje planove. Svako malo je u Brčkom, ne ide ćak ni u rodni Tešanj; tamo navrati u prolazu.

„Šeherzada je žena mog života i sa njom želim da dočekam starost – priznao je Elvir za „aura.ba“.

Njih dvoje su se upoznali preko FB-a. Šeherzada Sulejmanović je bila na granici 5.000 Elvirovih prijatelja. Ukrcala se u zadnji čas, a da nije ni slutila da će se upecati na reperovu udicu, koji je sve do njene pojave mislio kako ga ni jedna djevojka neće “zarobiti“.

Elvirova Šeherzada je i vrsna jahačica

„Pao sam pred Šeherzadom – priznaje 28 – godišnji MicFlow i otkriva nam da zbog nje u zadnje vrijeme više provodi vremena u Brčkom, nego u Švicarskoj. Čak je upoznao i Šeherzadine roditelje. Na naše pitanje da nije odlučio da bude „nevjesta“ kod Sulejmanovića, odgovorio je vrlo ozbiljno:

„Tešanjski momci su momčine i drže do svoga ponosa. Otišao sam da ih ispoštujem, a zna se ko je u kući gazda – kaže Mic Flow.

Sve su prilike da roditelji neće praviti nikakve smetnje i bez posebnih zahtjeva „dat će ruku svoje kćerke“ Elviru Plančiću.

Njegova izabranica je  mlada i perspektivna manekenka i model. Imala je nekoliko zapaženih nastupa na modnim revijama po Brčkom, Srebreniku i Tuzli. Još uvijek se neće pojavljivati sa Elvirom, ali to ne znači da je nećemo vidjeti i u nekim njegovim spotovima.

Golupčići: Elvir MicFlow i njegova Šeherzada iz Brčkog

Mic Flow uveliko snima samostalni album prvjenac „Vedeta“ („Krvava osveta“). Već je snimio polovinu pjesama. Ovih dana sa prijedorskim reperom Vuyom je snimio veoma simpatičan i pjevljiva duet pjesmica „Nisi nadao“. (aura.ba)