Eliksir za sve kožne bolesti, a posebno za ekceme!

Kožne bolesti se mogu javiti usljed nekog stresa, hormonskog disbalansa, ili jednostavno zbog loše ishrane. Donosimo odličan recept za eliksir koji pomaže.

Problemi sa kožom postaju problem svih ljudi, kao starijih tako i mlađih. Sve se više ljudi žali na ove tegobe, a javljaju se u obliku ekcema. Pored fizičkih smetnji, javljaju se i psihičke što je još gore..

Ovaj tip problema se može javiti usljed nekog stresa, hormonskog disbalansa, ili jednostavno zbog loše ishrane.Donosimo odličan recept za eliksir koji pomaže.

Treba vam: kopriva, lišće oraha, neven, kora hrasta i vrbe. Svi sastojci trebaju biti u ravnomjernom omjeru. Listove svih sastojaka izmiješajte i prebacite u neki papirnu vrećicu.
Tri čajne kašike čajne mješavine prelijte sa 7 dcl. kipuće vode.

Uzima se tri puta dnevno i svi problemi nestaju, budite uporni. Naše tijelo puno bolje prihvata alternativnu medicinu, nego hemijske preparate. Voda je odličan saveznik u očuvanja zdravlja kože. Hidrira je iznutra i potpomaže mnogobrojne procese. Osim toga daje koži sjaj i elastičnost kakvu niste vidjeli (aura.ba)