Elegenatne modne kombinacije za posao krajem ljeta i početkom jeseni!

Spremanje za posao ne mora biti stresno i može biti puno brže ako imaš ideju o tome šta ćeš sutra odjenuti. Vjerujemo da svi imamo taj problem tokom cijele godine, a posebnop ljeti kada temperature prelaze 30 Celzijusa i u hladu. Predlažemo odlične ideje kako izgledati fantastično i primjereno u svakoj poslovnoj prilici:

Midi suknja
Midi suknje ležernija su varijanta poslovnih suknji. Ne samo da su ugodnije za nositi nego izgledaju puno bolje od klasičnih uskih modela. Bilo da su jednobojne ili s nekim zanimljivim uzorkom, savršeno će se uklopiti i u poslovni look.
Bijele hlače
Vjerujemo da su svi modeli bijelih hlača omiljene hlače svih djevojaka preko ljeta. Lako se kombiniraju uz ljetne majice, košulje i bluze, a o chic modnim dodacima da i ne govorimo. Također, sjajno je što na bijele hlače možeš iskombinirati i apsolutno svaku vrstu obuće.

Košulja-haljina
Modeli haljina koje izgledaju kao košulje osvojile su gotovo sve djevojke, a uz to su odličan komad koji možeš isfurati na posao. Super je što ova haljina ne izgleda skroz poslovno pa nakon posla opušteno možeš otići s prijateljima na kafu ili s dečkom na spoj i izgledat ćeš sjajno.

Kombinezon i kratka majica
Oih dana često imamo priliku vidjeti kombinezone u kombinaciji s običnim t-shirtom i, priznajemo, mnogima se to jako sviđa. Ako želiš nešto elegantniji look, možeš pokušati i s košuljom – na tebi je da se poigraš različitim idejama i kombinacijama. (miss7)