Elegantni i moderni na plaži: OVO JE 5 TREND KUPAĆIH KOSTIMA ZA LJETO 2019!

Ako razmišljate o kupovini kupaćeg kostima, možda će vas zanimati koji će ove godine u trendu. Zaboravite pomalo vulgarne previsoko izrezane gaćice i jednodjelne modele s neobičnim prorezima kojih smo se nagledali proteklih sezona, ovo su, tvrde upućeni, najvrući trendovi ovog ljeta:

1. Kvadratni izrez
Većina kupaćih kostima ima oble ili srcolike izreze pa će se kvadratni isticati kao osvježenje, smatraju na modnom portalu Who What Wear. Osim toga, ovakvi izrezi lijepo naglašavaju dekolte.

2. Animal print
Uzorak posuđen iz životinjskog carstva zavladao je i kupaćim kostimima. Nosi se sve egzotično i divlje: uzorak zebre, leoparda, pitona, tigra…

3. Naglašena tekstura
Birajte između rebrastih modela, onih na ‘žabice’, kukičanih i pletenih, svi su jako u trendu. Influencericama su, da se primijetiti, najdraži oni na ‘žabice’ i to jednodijelni, bilo klasičnog kroja ili na jedno rame.

4. Struk naglašen pojasom
Pojas savršeno naglašava struk, a ako je strateški namješten može skrenuti pažnju s trbuščića. Ove je godine zavladao i kostimima, dajući im dašak retro stila i ženstvenosti.

5. Dobra podrška
Nema gore stvari nego kad neodgovarajući kupaći ‘spljošti’ grudi, a kako biste tome doskočile, odlučite se za modele s dobrom podrškom. Žica ove godine nije rezervirana samo za grudnjake, a takvi modeli, Who What Wear, ne samo da su laskavi za figuru nego i udobniji za nošenje, samo ćete se morati malo potruditi prilikom izbora, kako biste bili sigurni da vam savršeno pristaju i ni malo ne žuljaju.

error: Content is protected !!