EFIKASNA METODA: Ovaj napitak protiv migrene djeluje momentalno

Ljudi koje pate od migrene znaju da je ovo užasan bol, od kojeg se, maltene, ne može izbaviti. Migrena može da vas onespokoji.

Može da upropasti život. Što je još gore, nju nije uvijek moguće pobijediti uz pomoć lijekova protiv bolova.

Ali, šta raditi u ovakvim slučajevima? Malo ko zna da postoji metoda koja pomaže praktično svim ljudima. Reč je o metodi iz tradicionalne i narodne medicine, koja je u današnje vrijeme više kritikovana, nego podržana. Na vama je da odlučite, ali ništa ne košta da probate.

Predložena metoda liječenja od migrene je veoma jednostavna: sve što vam treba je so i limunov sok.
Prvo treba da izaberete so. Idealno je da bude visokog kvaliteta. Najbolje je koristiti himalajsku so, jer je obogaćena mineralima. Ova so sadrži 84 elementa, što je više nego dobro, ako se uzme u obzir da nauka poznaje njih 118. So može da vas spasi glavobolje, migrene, da poveća nivo seratonina u krvi, da ojača nervni sistem i normalizuje kiselo-alkalni balans u organizmu.

Dakle, ono što treba da uradite jeste da uzmete čašu svježe iscijeđenog limunovog soka i dodate u njega 2 kafene kašike soli. Promiješate, preručite u veću posudu i u to dodate čašu vode. Napitak promiješajte i ispijte u jednom gutljaju.

Ukus je daleko od prijatnog, ali ovaj napitak djeluje momentalno!

(webtribune.rs)