Efendija Amel, najjači neprijatelj džina, tvrdi: Sihir rastavljanja ima najtragičniji kraj!

 Nagla pojava mržnje među partnerima, stalna sumnja da su im partneri nevjerni i stalno traženje razloga za svađu – često je glavni pokazatelj da je prisutan sihir rastavljanja. Sihr se najčešće stavlja u jelo ili piće supružnika, porodica, braće, sestara…

Sihir rastavljanja, jedan je od najubitačniji sihira sa najtragičnijim krajem. On ubija ljubav, sreću i rastura porodice, rastura najveću svetinju – brak. O njemu se ne govori često, no za magazin Auru, efendija Amel je odlučio progovoriti i objasniti nekoliko jako bitnih činjenica o ovoj sve raširenijoj pojavi.

– Sihir rastavljanja se ne odnosi samo na brak, ima on nekoliko svojih vrsta – kaže ovaj duhovni iscjelitelj.

U nastavku objašnjava da sihir rastavljana osim što odvaja muža od žene, isto tako može imati za cilj da uništi saradnju između poslovnih partnera.

– Sihirbazi nemaju milosti u ostvarenju svoga cilja. Sve se danas svelo na biznis, na laku zaradu a to šta će sa osobom biti – slabo da koga zanima, pa i one koji bi im trebali pomoći. I u poslu kojim se ja bavim postoje razni mešetari te valja biti oprezan.

Govori i kako se pomenuti sihir pravi kako bi se razdvojilo dijete od roditelja, da se posvađaju braća i sestre… Rijetki su oni koji prepoznaju o čemu se radi.

– Nagla pojava mržnje među partnerima, stalna sumnja da su im partneri nevjerni i stalno traženje razloga za svađu. Jedni druge vide kao ružne, neugledne, kao nakaze od kojih moraju bježati. Njima više ni kuća u kojoj borave nije draga. Sihir se najčešće stavlja u jelo ili piće supružnika, braće, sestara…
– Da bi se ovaj sihr skinuo sa osobe i vratila ljubav, mora se imati snaga i čist nijet. Osoba koja mi dođe mora znati da je ovaj proces zahtjevan, ali uz pomoć dragog Allaha dž. š. i uspješan. Moj tretman nakon jednog dana oporavlja osobu i miri partnere.

 Džini su strašna i ružna bića!

Džine, za koje kaže da su strašna i ružna bića, Amel istjeruje u posebnoj prostoriji, posebno čistoj, miomirisnoj, u kojoj se nalaze određeni sveti predmeti i relikvije.

– Džini odatle ne mogu izaći jer je zaštićena. Kada postavim čovjeka ili ženu tu, džin iz njih izlazi i tu ostaje. Kasnijim učenjem ga šaljem u njegov svijet. Ne bojim se džina. Kada udarim na dobrog džina, on me sluša. Zapovijedam mu da ode iz te osobe u rijeke, jezera, mora, u najdublje vode gdje i jesu njihova staništa. Oni me slušaju jer i oni su strašljivi pa tako i napadaju najviše strašljive ljude, žene i djecu. Loše džine uništavam!

 ISTINITO SVJEDOČENJE

Nađa L. Iz Linca, Austrija

Amel je izvukako mog supruga iz kafane!

U braku sam 20 godina. Sa suprugom nikada nisam imala problema. Dobili smo troje prekrasne djece. Suprug je bio veseo i sa posla je uvijek dolazio nasmijan i vedar. Kada su djeca stala na svoje noge i kada smo nas dvoje trebali da malo odahnemo i nađemo vremena jedno za drugo, on se promijenio.

Promjene su nastupile prije godinu dana. To više nije bio čovjek koga sam znala. Postao je smrknut i samo je galamio na mene kako ništa ne radim, kako sam lijena, ovakva i onakva. Umjesto kući, počeo je odlaziti u kafane i naš život se pretvorio u moru. Kući ga iz kafane nisam mogla izvući.

Otišla sam do majke i kroz plač joj ispričala šta se događa. Ona me tješila i savjetovala da odemo kod vidovitog Amela. Kada sam došla, bilo me stid da pričam o svojim mukama. Nisam ni trebala. Čim je otvorio svoje knjige, Amel je počeo da priča umjesto mene.

Rekao je kako je moj suprug nagazio na crnu magiju. Dvije sedmice trajalo je iscjeljenje mog supruga uz pomoć slike. Na kraju, stanje u kući se normalizovalo, on više ne ide u kafane i naš život je opet onaj stari.

 

error: Content is protected !!