Efekat je nevjerovatan: STAVITE FLAŠU VODE NA SUNCE, DOBIT ĆETE LJEKOVITU SOLARNU VODU

Solarna voda je sve popularnija u svijetu, a evo čemu služi! Naime, sunčevi zraci i sunčeva energija i te kako mogu da budu ljekoviti ako se koriste na pravi način.

Indijski naučnik Hira Rata Manek, koji solarnu energiju i liječenje ovom energijom poručava već skoro 20 godina, objasnio je sve o solarnoj vodi i njenim efektima. Ova voda može da se pije i tako se upotrijebi za okrjepljenje čitavog organizma, ali i da se maže na kožu i tako pomogne u borbi protiv akni, bubuljica i bora.

Da biste je pripremili, potrebna vam je staklena flaša od maksimalno dva litra, u koju ćete sipati vodu sa česme i poklopiti gazom ili malom staklenom čašom. Nikako se ne savjetuje da koristite plastiku, bilo da je riječ o flaši ili poklopcu, jer se smatra da ona ima toksična svojstva.

Flašu napunjenu vodom treba ostaviti na zemlji (ili betonu, pijesku, kamenu, ali nikako na travi), direktno izloženu sunčevim zracima oko šet do osam sati.

Solarnu vodu treba popiti ili iskoristiti u roku od 24 sata, na sobnoj temperaturi, jer su tada efekti najbolji. Ne preporučuje se da voda ostaje tokom noći napolju, niti da je koristite duže od 24 sata – neće vam ništa škoditi, ali Manek kaže da će tako iz će isteći nakupljena solarna energija, pa neće biti nikakvog efekta.

 

error: Content is protected !!