Džordž Kluni otkrio ko je kriv što je upoznao svoju suprugu i kako je sve izgledalo

Džordž Kluni otkrio je da nije izašao iz kuće da bi upoznao Amal i da je njegov menadžer predvidio njihovo vjenčanje. Kako bilo, te septembarske večeri 2014. godine njihov susret je bio na neki način ‘namješten’.

‘Najluđa je stvar što uopšte nisam izašao da bih upoznao svoju buduću ženu. Naš zajednički prijatelj je prolazio pored moje kuće, nazvao me i rekao: ‘Navratio bih do tebe. Mogu li dovesti i prijateljicu?’, a ja sam se, naravno, složio’, ispričao je 58-godišnji glumac u emisiji Dejvida Letermana.
‘Potom me je nazvao menadžer, i u razgovoru mi rekao: ‘Sreo sam tu ženu koja dolazi kod tebe i koju ćeš oženiti’, nastavio je Kluni. No, Džordž te večeri nije bio sam kod kuće: ‘Najsmješnije od svega bilo je to što su mi baš u posjetu došli mama i tata i tako su moji roditelji bili sve vrijeme sa nama. Toliko smo se zapričali, da smo ostali budni skoro cijelu noć’, rekao je.

Dodao je i kako ih je Amal te večeri sve fotografisala i da joj je dao svoju imejl adresu. ‘Rekla je da će mi poslati fotografije mojih roditelja. I zaista, učinila je to. Tako smo počeli da se dopisujemo. Nisam znao želi li izaći sa mnom, mislio sam da smo samo prijatelji’, rekao je najveći holivudski zavodnik na šta se voditelj u svom stilu nadovezao: ‘Ma ko bi uopšte izašao s tobom, iskreno, Kluni?!'…

Danas su Kluniji srećni roditelji blizanaca koji su na svijet došli u junu. Dječak i djevojčica nose ime Aleksandar i Ela.