Džon Edmonds iz Arizone tvrdi da su ga vanzemaljci primorali da napusti svoj ranč: Samurajskim mačem sam ubio 19 tih sivih gadova!

Iskalio sam svoj bijes na njima kada su mi pokušali oteti ženu, ali ti gadovi su veoma žilavi. Moj mač je veoma oštar ali sam morao barem tri puta zamahnuti kako bih im odrubio glavu 

Džon Edmonds, vlasnik Stardust ranča udaljenom sat vremena vožnje zapadno od Phoeniksa je jedan od najpopularnijih stavnovnika ovog malog mjesta kojeg istraživači paranormalnog i lovci na NLO-e svakodnevno posjećuju zbog njegovih neobičnih svjedočenja o vanzemaljskim otmicma.

Džon je veoma aktivan na društvenim mrežama gdje često govori o svojim susretima sa posjetiocima iz svemira, a zadnjih dana je dospio u medije zbog priče da je primoran da proda svoj ranč jer su ga na to natjerali vanzemaljci.

Okupljalište vanzemaljaca

  • Živio sam na ovom ranču već dvadeset godina i spreman sam da sve napustim zbog sve učestalijih susreta sa vanzemaljcima. Trebate razumjeti jednu stvar. Ovo mjesto se s razlogom zove „Ranč vanzemaljaca“ i tokom svog života ovdje sam više puta bio žrtva njihove otmice. Čak su jednom došli usred noći i pokušali mi oteti ženu. Izvukli su je iz kreveta i dok je lebdjela preko parkinga pokušali su da je uvuku u svemirski brod. Vidio sam to svojim očima.

–     I prije su nas vanzemaljci uznemiravali, dolazili su usred noći i uz ogromnu buku i jaka svjetla ali moja žena i ja smo tvrdoglavo odlučili da se nećemo dati uplašiti. Međutim, zadnji incident je bila kap koja je prelila čašu i zbog toga sam stavio ranč na prodaju – rekao je Džon za američke medije.

Ranč koji se prostire na čak 36.000 kvadratnih kilometra Džon prodaje za vrtoglavih pet miliona dolara.

 Mačem na čudovišta

Edmonds kaže da su on i njegova supruga Džon preživjeli nervne slomove i to nakon posljednjeg krvavog okršaja kada je farmer ubio 19 vanzemaljaca svojoj samurajskom mačetom.

  • Nemam razloga izmišljati ovu priču, ova bića su me više puta otimala i vraćala na Zemlju ali više ne mogu izdržati. Iskalio sam svoj bijes na njima kada su mi pokušali oteti ženu, ali ti sivi gadovi su veoma žilavi. Moj mač je veoma oštar ali sam morao barem tri puta zamahnuti kako bih im odrubio glavu. Nakon toga su nestali u jakoj svjetlosti – rekao je Džon na svom Fejsbuk profilu.

Na jednoj fotografiji ispod krvave mačete je detaljno opisao metodu ubijanja „sivih“ misleći pritom na vanzemaljce. Isto tako često objavljuje forografije koje navodno dokazuju povrede koje je zadobio u okršajima sa sivim čudovištima.