Dvosedmični horoskop: Strijelcima sve ide od ruke, Djevice će uživati u ljubavnim avanturama

Simbol Vodolije je humanost, idealizam, dobri međuljudski odnosi, prijateljstvo. Vodolija je vizionar koji se bori za pravdu i pomaže drugima, posebno ako zna da će i oni njemu pomoći. Na njih se čovjek uvijek može osloniti jer su dobri i odani prijatelji. Tolerantni su i pristojni.

OVAN (21.3. – 20.4.)

LJUBAV: Ako ste u dugoj vezi ili braku, monotonija i distanciranost u odnosu s partnerom postupno će nestajati, a vi postati maštovitiji. Svježijim prijedlozima unosit ćete dinamiku u vašu vezu. Zajednički planovi će vas zbližiti, ojačati zajedništvo i potaknuti strast.

POSAO: Do kraja mjeseca bićete mnogo racionalniji i sposobniji da pravilno procijenite poslovne mogućnosti. Finansijska situacija mogla bi značajno da se popravi ukoliko budete započeli samostalan projekat u kojem će vam pomoći jedna iskusna Vaga ili Jarac.

ZDRAVLJE: Budite pažljiviji u saobraćaju.

 BIK (21.4. – 21.5.)

LJUBAV: Oni koji su emotivno vezani za neki zemljani znak, posebno za Jarca ili nekog drugog Bika, mogu da budu spokojni što se tiče njihove veze, jer je stabilna. Sada kreće malo naporniji period u ljubavi, pogotovo ukoliko spadate u tipične predstavnike svog znaka, odnosno ako ste svojeglavi i posesivni.

POSAO: Neki Jarac može da vam pravi problem, a vi možete biti uvjereni da se iza svega kriju loše namjere Blizanaca. No, početkom novembrati u vašem znaku, ponovo uzimate kormilo u svoje ruke.

ZDRAVLJE: Česte promjene raspoloženja.

  BLIZANCI (22.5. – 21.6.) 

LJUBAV: Malo toga zavisi od vas iako ste uvjereni da možete da vladate situacijom. Naprotiv, ovo je period tokom kojeg ćete vjerovatno morati da pravite ustupke razne vrste, pogotovo kada je u pitanju veza sa energičnim i ambicioznim osobama koje nisu sklone popušatnju, naročito ukoliko se radi o umjetnicima, sportistima, osobama koje rade u medijima ili onima koji se bave biznisom

POSAO: Vodolija, vama srodni znak, može donijeti nove poslovne ponude, ali i mnogo toga nejasnog ili nedovoljno precizno definisanog, naročito kada se radi o ugovorima, važnim dokumentima, čak je moguć i prekid saradnje. Jednom rječju, otvorite četvore oči kada su poslovi u pitanju.

ZDRAVLJE: Sklonost prehladama.

 

 RAK (22.6. – 22.7.)

LJUBAV: Vaša vjera u ljubav kao da je poljuljana, pogotovo ukoliko ste rođeni pred kraj znaka i tokom posljednjih godinu dana doživjeli neku vrstu razočaranja. Trudite se da niko ne shvati kako se osjećate, a u stvari ste prilično demoralisani. Mnogi predstavnici vašeg znaka previše su vezani za prošlost i nikako da se otrgnu od osjećanja da su.

POSAO: Budite oprezni da ne napravite neku grešku, posebno ukoliko je potrebno nešto da potpisujete ili da putujete radi nekog ugovora, moguće su greške. Mnogi će vas nagovarati u vezi sa nekim novim poslom, imaćete potrebu da čujete savjete onih koji su iskusniji u poslu kojim se bavite, pogotovo ukoliko je to što trenutno radite za vas nešto sasvim novo.

ZDRAVLJE: Pojačano ćete brinuti o zdravlju.

 

LAV (23.7. – 22.8.)

LJUBAV: Mnogi predstavnici vašeg znaka biće neodlučni i nespremni da se suoče sa pravim uzrocima povremenih problema sa partnerom. Muškarci Lavovi biće skloni vezama sa mnogo mlađim partnerkama sa kojima će željeti da vrlo brzo uđu u brak. Oko 1. novembra počinje period u kojem će mnogi Lavovi obnavljati stare veze.

POSAO: Karijera bi mogla krenuti uzlaznom linijom poslije 30. oktobra samo ukoliko imate podršku neke žene, dok sa muškarcima, posebno onim koji rade sa strancima treba da budete veoma oprezni. Ribe bi mogle da budu neprijatne kao saradnici, a Djevice i Blizanci će nastaviti da vam se miješaju u posao.

ZDRAVLJE: Neumjerenost u hrani.

 

 DJEVICA (23.8. – 22.9.)

LJUBAV: Ovo bi mogao da bude izuzetno romantičan period tokom kojeg će neko na koga nikada niste obraćali pažnju, ili vam je čak bio nesimpatičan, imati sve šanse da osvoji vašu pažnju. Dobićete poziv da se vidite sa jednom veoma atraktivnom osobom koja je popularna i poznata u svojoj sredini, i taj poziv ćete prihvatiti. Čekaju vas brojne ljubavne avanture.

POSAO: Nešto što vam je bilo uskraćeno dobićete na nekoj drugoj strani, kada se tome ne budete nadali. Finansijska situacija će zahtijevati da se ozbiljnije postavite prema novcu, mogućnostima za zaradu i vjerovatno ćete prihvatiti projekat koji vam nude Ribe, Jarac ili Škorpija.

ZDRAVLJE: Svjesni ste procesa starenja.

VAGA (23.9. – 22.10.)

LJUBAV: Što manje očekujete od partnera, bolje po vas. Razne mogućnosti su pred vama, a Mjesečeve četvrti donose situacije u kojima ćete imati prilike da flertujete, sklapate nova poznanstva ili imate bogat društveni život. Oni koji su u vezi sa partnerom koji je suočen sa problemima, biće spremni da mu se nađu pri ruci.

POSAO: Jedan prilično bezbrižan period je pred vama, što nosi i određene prednosti, ali i dosta opasnosti. Prednost je u vašem ležernom stavu jer nećete dopustiti da vas tek tako bilo šta izbaci iz takta, a mana je u vašem subjektivnom odnosu prema nekim problemima koje ćete ipak morati da rješavate.

ZDRAVLJE: Otporni na viruse!

 

   ŠKORPIJA (23.10. – 21.11.)

LJUBAV: Kraj mjeseca donosi nova poznanstva, romantične momente udvoje, negdje van grada ili susrete sa osobama koje su u stanju da u vama probude sjećanja na ljubav, naročito ako ste u zrelim godinama i maksimalno posvećeni karijeri. Ovo je period kada su mogući romantični momenti u društvu Djevice, Riba, Bika ili neke druge Škorpije. Bićete jedan od najpopularnijih znakova, naročito ako ste dobar poznavalac umjetnosti.

POSAO: Sreća će biti na vašoj strani i na poslovno-finansijskom području. Napredujete konačno bez zastajkivanja. Mnogi će dobiti nagradu ili pohvalu za minuli rad. Bit ćete zadovoljni razvojem situacije ali i zaradom. Nećete pogriješiti ako neki svoj hobi pretvorite u ozbiljan posao.

ZDRAVLJE: Ne dopustite strahovima da vas blokiraju.

    STRIJELAC (22.11. – 21.12.)

LJUBAV: Tranzit Sunca preko Vodolije donosi brojne susrete, a posebno su moguća poznanstva sa osobama koje preko posla dolaze u kontakt sa strancima ili se bave sportom, rade u diplomatiji, bave se politikom ili muzikom. Ako ste slobodni, vjerovatno će vam poći za rukom da osvojite nekog ko vam se već duže vrijeme dopada, a vjerovatno radi u nekoj privatnoj firmi ili često putuje.

POSAO: Gotovo sve ide vam lako od ruke, ali ako radite u privatnoj firmi, morate pokazati više inicijative i više istrajnosti. Slab Mars u Ribama u februaru donosi nove poslovne mogućnosti u radu sa osobama koje žive u zemljama koje izlaze na more ili iz prekookeanskih zemalja.

ZDRAVLJE: Moguće povrede u domu.

 

  JARAC (22.12. – 20.1.)

LJUBAV: Teško će vam biti da kontrolišete svoja osjećanja, naročito prema osobi koja često putuje ili ako ste vi poslom vezani za putovanja. Moguća je strastvena veza sa Lavom, Djevicom, Škorpijom. Također, mogući su prijatni momenti udvoje. Ako ste u braku, moguće je da se nađete u ljubavnom trokutu.

POSAO: Zanimljivi preokreti dogodit će se u odnosu sa nekim saradnicima. Osoba koju ste donedavno izbjegavali ili nerado sarađivali s njom, može vam iznenada postati dobar prijatelj i poslovni saradnik. Novčana situacija neće biti baš najbolja u ovom periodu.

ZDRAVLJE: Podložnost stresu.

VODOLIJA (21.1. – 18.2.)

LJUBAV: Oko 2. novembra, pokušaćete da se postavite autoritativno prema nekome ko će, u stvari, biti jača ličnost od vas i to će potrajati sve do početka marta. Tokom gotovo cijelog perioda, vaša glavna opsesija biće potreba za ličnom slobodom i kako je osvojiti na diskretan način, da stalni partner ne osjeti šta su vaše prave potrebe.

POSAO: Sunce, vladalac astrološke kuće partnerskih odnosa, slabo je u vašem znaku, zbog čega nemate realan odnos ni prema mogućnostima koje vam se pružaju kada su neki novi poslovi u pitanju, ni prema problemima sa kojima možete biti suočeni. Trebalo bi da budete mnogo kooperativniji, posebno u radu sa Ovnom ili nekom drugom Vodolijom.

ZDRAVLJE: Živci – zbor!

RIBE (19.2. – 20.3.)

LJUBAV: Ako ste u stalnoj vezi ili braku, oslonite se na partnera, jer vam je u svakom pogledu podrška i moguće da će vam biti desna ruka u poslu. Motivisanost koju pokazujete na profesionalnom planu prenosite i na lični život dajući partneru kad god možete na znanje koliko vam je stalo do njega. Jedan Lav i Vodolija mogu pokazati želju da vam se previše miješaju u život, ali čak i ako se radi o dobrim namjerama, svoje probleme ipak rješavajte sami

POSAO: Spremite se na obiman rad, do granice iscrpljenosti. Neka druga Riba ima sa vama veoma čudan odnos, vjerovatno je u pitanju nadmudrivanje koje će dostići vrhunac u drugoj polovini oktobra a posrednik u vašem odnosu mogu biti Škorpija, Blizanci ili Jarac. Na Jarca možete da računate, kao i na Škorpiju koja je spremna da vam pruži čak i materijalnu podršku.

ZDRAVLJE: Mir potražite u krugu porodice.