Dvosedmični horoskop: Pred Ribama su novi poslovni izazovi, Rakovi pronalaze partnera po “svojoj mjeri”…

Osobe rođene u ovom znaku, Lavovi, rođeni su lideri i vladaju ostatkom čovječanstva kao vladari, ali to rade na zaista perfidan načina, tako da nezadovoljnih nikada nema. Možda druge osobe osjećaju da su rođeni da vladaju pa im to prirodno nasljeđe i prepuštaju

OVAN (21.3. – 20.4.)

LJUBAV: Konačno ćete doživjeti ljubav o kakvoj ste maštali. Očekuje vas strasna veza koja će radikalno promijeniti vaš život. Prepustite se osjećanjima, a napade ljubomore i posesivnosti držite pod kontrolom.

POSAO: Veoma ste ambiciozni i po svaku cijenu želite da ostvarite ciljeve, ne obazirući se na prepreke. Ali, pitanje je koliko dugo ćete moći da izdržite da radite ovim tempom. Pošto vaše želje i mogućnosti nisu usaglašene, najbolje bi bilo da malo “smanjite gas” i budete realniji. Odvojite malo vremena i za odmor.

ZDRAVLJE: Ne pretjerujte sa hranom i pićem.

 

   BIK (21.4. – 21.5.)

LJUBAV: Strast, strast i samo strast – ovako bi mogao da glasi vaš životni moto, bar kada je ljubav u pitanju. A ako strasti nema na vidiku, uživajte u izlascima i druženju sa prijateljima.

POSAO: Puni ste ideja, ali nikako da s riječi pređete na djela i počnete da ostvarujete svoje planove. Bilo bi dobro da budete praktičniji i razumniji kada je posao u pitanju. Čini se da ste zaboravili kom znaku pripadate? Ni po koju cijenu ne odustajte od svojih ciljeva. Osmislite plan kako da ih ostvarite i počnite da radite na tome. Sanjarenje vam neće donijeti profit nego rad.

ZDRAVLJE: Mogući problemi sa bubrezima, urinarnim traktom i žlijezdama.

 

          BLIZANCI (22.5. – 21.6.)

LJUBAV: Teško izlazite na kraj sa ljubavnim i emotivnim problemima. Nemate dovoljno sluha ni strpljenja za partnerove želje. Suviše ste egocentrični, donosite pogrešne zaključke. Budite spremni za promjene.

POSAO: Izbjegavajte sumnjive poslove ma koliko vam se u prvi mah činili privlačnim i unosnim. Budite oprezni prilikom sklapanja ugovora. Prolazite kroz krizu koja će vas natjerati da drugačije sagledavate i rješavate poslovne probleme. Možda će vam ta nova iskustva pomoći da postanene bolji i plemenitiji. Dobro razmislite prije svake odluke. Čuvajte se neiskrenih prijatelja.

ZDRAVLJE: Problemi sa grlom i žlijezdama mogu, ukoliko ih ne sanirate na vrijeme, postati hronični.

       RAK (22.6. – 22.7.)

LJUBAV: Ako ste već dugo sami, sada je pravo vrijeme da se prepustite novim ljubavnim iskušenjima. Moguće je da na nekoj zabavi upoznate osobu koja će u svakom pogledu biti “po vašoj mjeri”. Sudbina vam je naklonjena.

POSAO: Zahvaljujući pozitivnim planetarnim aspektima, možete da se nadate boljitku, i to ne samo materijalnom. Nemojte da se iznenadite ako u ovom periodu dobijete ponudu za bolje radno mjesto. Prethodnih dana niste mogli da se smirite, ali su sada problemi iza vas. Pošto ste svjesni svojih vrlina i mana, pokušajte da se izborite sa slabostima.

ZDRAVLJE: Sve je pod kontrolom, a razne nelagodnosti su iza vas.

 

    LAV (23.7. – 22.8.)

LJUBAV: Ako želite da sačuvate harmoničnu vezu sa partnerom, pod hitno morate da mijenjate svoje ponašanje. Gdje je nestala vaša strastvenost? Onima koji su sami, predstoje fatalni susreti.

POSAO: Niste ni svjesni koliko vam je sreća naklonjena. Taman kad pomislite da ste pred krahom, stići će rješenje. Promjene koje su vas zadesile bile su neizbježne. Možda ste iznenađeni, ali trebalo je da na vrijeme povedete računa. Samo strpljenje i odmor pomoći će vam da se izborite sa najvećim neprijateljem – samim sobom i svojom brzopletošću. Ne ponašajte se autodestruktivno.

ZDRAVLJE: Morate se suočiti sa događajima koji nervni sistem stavljaju na probu.

 

          DJEVICA (23.8. – 22.9.)

LJUBAV: Odlično se slažete sa Strijelcima i Vodolijama. Ukoliko sebi ne možete da priuštite njihovo društvo, uživajte u društvu Riba ili Blizanaca, prijaće vam. Sklonost ka gunđanju i obraćanju pažnje na detalje svedite na razumnu mjeru.

POSAO: Sa nestrpljenjem iščekujete nove poslovne izazove. Sigurni ste u sebe, osjećate se više nego dobro, ali ponekad ste pretjerano tvrdoglavi. Sačekajte povoljan momenat da krenete u akciju. Ne kvarite dobru poslovnu atmosferu cjepidlačenjem. Tokom ovog perioda vaša kreativnost je pojačana, pa bi bilo dobro da se posvetite umjetnosti.

ZDRAVLJE: Moguć umor i oticanje nogu zbog zadržavanja tečnosti u organizmu.

VAGA (23.9. – 22.10.)

LJUBAV: Izuzetno povoljan period za razmjenu nježnosti. Ovog perioda očekuje vas obilje prijatnih uzbuđenja. Ako ste sami, moguća nova ljubav.

POSAO: Trenutno ste prezaposleni, čini vam se da nemate vremena da dignete glavu od raznih obaveza, ali uskoro dolaze bolji dani. Tokom ovog perioda možete očekivati bolju zaradu. Potrudite se da sve poslove završite na vrijeme a onda se prepustite uživanju i sitnicama koje život znače. Privlačni ste za sve lijepe stvari, ali ste skloni i gojenju. To vam nikako ne odgovara, pa povedite računa.

ZDRAVLJE: Ukoliko se ponašate u skladu sa simbolikom znaka – što znači uravnoteženo – neće biti problema. U protivnom…

 

          ŠKORPIJA (23.10. – 21.11.)

LJUBAV: Ma koliko vaše reakcije bile burne i emotivne, nije izvjesno da ćete postići željeni rezultat. Tokom ovog perioda borićete se između razuma i osjećajnosti.

POSAO: Ukoliko se vaši planovi ne odvijaju onako kako biste željeli, znajte da ste sami krivi. Razmislite o tome zbog čega unosite u posao emocije, a u ljubav razum? Negdje griješite. Ako želite da se situacija promijeni, morate od nečega da odustanete, što vam, priznaćete, teško pada. Do uspjeha dolazite isključivo kroz saradnju, pa ako želite da ona bude dobra, morate izbaciti svoje otrovne žaoke iz igre.

ZDRAVLJE: Stomak je slaba tačka, i to zbog nekontrolisanog unošenja hrane i pića.

 

          STRIJELAC (22.11. – 21.12.)

LJUBAV: Ovaj segment života je trenutno zapostavljen jer ste okupirani ozbiljnim egzistencijalnim problemima. Nedostaje vam podrška partnera.

POSAO: Uspjehu mogu da se nadaju pripadnici ovog znaka koji rade u zdravstvu i ustanovama zatvorenog tipa. Ostali će tokom ovog perioda biti konfuzni i neodlučni. Mnogima će smetati sporost sa kojom se neke stvari raščišćavaju. Ipak, sve će se na kraju povoljno okončati. Budite strpljivi, stiže dugo željeni preokret. Zarada konačno pristiže, ali ne onoliko koliko ste očekivali.

ZDRAVLJE: Umorni ste, potreban vam je odmor.

      JARAC (22.12. – 20.1.)

LJUBAV: Odavno se niste osjećali tako dobro! Uživate u partnerovoj pažnji, u nježnostima i burnim strastvenim doživljajima.

POSAO: Sve se odvija u stilu “hoću-neću”. Saradnici vam laskaju i pokušavaju da vas lijepim rečima udalje od problema. Nemojte se upecati na to. Budite istrajni. Moguća nerviranja ukoliko ne budete vidjeli rezultate truda “sad i odmah”. Ako želite bolju zaradu, radite više i biće više para. Situacija će se bitno promijeniti na bolje tek sredinom ljeta, a do tada budite strpljivi. Nema razloga za strepnju.

ZDRAVLJE: Blaga nervoza, ali kada shvatite da na više okolnosti malo možete da utičete, i to će se srediti.

 

       VODOLIJA (21.1. – 18.2.)

LJUBAV: Izuzetno povoljan period za ljubav i razmjenu emocija. Zato, isključite mobilni, osamite se sa voljenom osobom i uživajte u rijetkim zajedničkim trenucima.

POSAO: Očekuje vas napredak u poslovnoj hijerarhiji. Doživljavate duhovni procvat, pa ne dozvolite da ga razne, svakodnevne gluposti osujete. Pošto prednost dajete univerzalnim vrijednostima, ostanite dosljedni stavovima. Pređite već jednom sa riječi na djela. Okolina od vas to s pravom očekuje. Ne zanemarujte redovne poslovne obaveze.

ZDRAVLJE: Zaboravite loše navike, više se krećite i bavite sportom.

           RIBE (19.2. – 20.3.)

LJUBAV: Nova ljubav će vas ozbiljno izbaciti iz ravnoteže. Ipak, ne započinjite novu vezu prije nego što raščistite sa starom.

POSAO: Pred vama su novi poslovni projekti. Ne brinite ukoliko je stari posao bude u stagnaciji, jer se upravo rađaju nove ideje, koje mogu da vam donesu veliku zaradu. Tokom ovog perioda bićete emotivniji nego inače, što može negativno da se odrazi na vašu poslovnu komunikaciju. Potrudite se da u kritičnim situacijama sačuvate lično dostojanstvo.

ZDRAVLJE: Stabilno.