Dvosedmični horoskop: Dok se jedni suočavaju sa ljubavnim brodolomom, drugi uživaju u plodovima svog rada…

Ako imate Škorpiona na svojoj strani, možete biti mirni jer vas on nikad neće izdati. Bilo da ste mu ljubavnik, partner ili prijatelj, on će vas uvijek čuvati i štititi, a čak i ako vam napravi nešto nažao, pobrinut će se da nikad ne saznate kako vas ne bi povrijedilo. Škorpiona je dobro imati da vam čuva leđa, jer će ova osoba uistinu staviti ruku u vatru za ljude koje voli i cijeni.

OVAN

POSAO: Period  koji je pred vama će po mnogo čemu biti specifična. Ispred vas će se otvarati razne mogućnosti i biće mnogo pogrešnih i pravih puteva. Mnogo važnih odluka ćete morati sami da donesete, mnogo greški od ranije ćete biti u prilici da popravite. Zato budite hladne glave i mirnog srca. Otvoriće vam se mogućnost za put u inostranstvo. Ponuda će biti toliko primamljiva da ju je teško odbiti.

LJUBAV: Emotivni život u ovoj godini obilovaće sitnim radostima i sitnim razočarenjima. Osobe koje imaju dugu vezu bi trebalo da obrate pažnju  jer će trebati mnogo razumijevanja za jedan neočekivan potez bliske  osobe.  Nadamo se da će razum nadvladati uzburkale emocije.

ZDRAVLJE: Zdravstveno stanje će biti sasvim korektno.

BIK

POSAO: Zvijezde vam na poslovnom planu neće biti naklonjene. Postoji realana opasnost da izgubite posao za koji ste se toliko vezali iako nije dobro plaćen a uslovi rada su teški. Razmislite dobro da li je pametno ulagati toliko energije u nešto što će prIJe ili kasnije pući. Možda je ovo zgodna prilika da odlučno krenete u nove izazove jer život krije mnoga iznenađenja.

LJUBAV:Na ljubavnom planu će uslijediti veliko razočarenje u osobu kojoj ste toliko vjerovali. Jedna sasvim slučajna situacija će vam otvoriti oči i sami sebi ćete se čuditi kako do sada niste sve to primjetili. Naravno, da vam tih nekoliko dana neće biti lako ali vrijeme liječi sve.

ZDRAVLJE: Bilo bi dobro da prekontrolišete krvnu sliku.

BLIZANCI

POSAO: Stvaraju se uslovi da konačno nagomilane dugove i finansijske probleme bar donekle riješite. Naime vrlo je moguće da sretnete starog prijatelja, može to biti i školski drug koji se vratio iz inostranstva. Ta osoba planira da otvori neki posao ovde i predložiće vam da vi budete njegov saradnik.

LJUBAV: Ljubavni problemi koje već duže vučete za sobom kao veliki teret će se riješiti sa zadnjim topljenjem snega. Naravno, to neće biti ono što ste željeli ali sve je bolje od jedne neizvjesnosti koja vas je svakodnevno lomila. U vašem širem okruženju postoji osoba koju ne primjećujete a ona toliko toga lijepog o vama govori.

ZDRAVLJE: Dugo već imate nekih sitnih zdravstvenih problema kojima ne pridajete poseban značaj.

RAK

POSAO:Već dugo vremena niste zadovoljni poslom koji obavljate. U stvari više niste zadovoljni kolegama sa kojima radite. Postoji mogućnost da dobijete premještaj na drugo radno mjesto u okviru iste firme. Dobro razmislite prije nego što donesete odluku jer vas na tom mjestu mogu dočekati još gore osobe a plata je slična.

LJUBAV: Vi ste emotivna osoba i dovoljna je sitnica da vam pokvari vaša očekivanja koja skoro nikad nisu u skladu sa realnošću. Naučite da ljude ne slušate već da gledate njihove postupke. Jedna osoba o kojoj niste imali baš sjajno mišljenje  pokazaće se u pravom svjetlu onda kada vam bude teško.

ZDRAVLJE:  Problemi sa gojaznošću vas prate kao sjenka.

LAV

POSAO: Može se desiti da vam osoba koju površno poznajete ponudi neku poslovnu saradnju koja ima veze sa politikom. Niste u situaciji da birate imajući u vidu da se nalazite u vrlo nezahvalnom položaju. Ipak dobro razmislite i precizirajte vašu buduću sradnju ukoliko prihvatite ponudu da se kasnije ne desi razočarenje.

LJUBAV: Nekako ste ušli u ritam svakodnevnih stvari koje nisu dobre za vezu. Porebno je malo osvježenje. Voljena osoba vam to pokušava na diskretan način staviti do znanja ali vi kao da to ne čujete ili ne želite da čujete. Jedno kratko putovanje bi vam puno značilo, bar na nekoliko dana.

ZDRAVLJE: Imunitet vam je na zavidnom nivou.

DJEVICA

POSAO: Vaša sklonost ka umjetnosti u ovoj godini može konačno donijeti neke značajne rezultate. Srešćete osobu koja će biti oduševljena vašim djelima i pokazaće vam put kako da tu vašu ljubav i unovčite. Spojiti lijepo i korisno je san svakog čovjeka. Naravno da nebi bilo dobro da sad poletite visoko i da zapostavite posao od koje živite.

LJUBAV: Vaša pretjerana analitičnost svega i svačega vam često stvara probleme. Trebalo bi da se opustite i uživate u životu jer niko nije savršen pa ni vi. Zato ne očekujte ni od voljene osobe da je bezgrješna. Nije svaka izgovorena reč plod nekog unutrašnjeg emotivnog stanja, ponekad je ona plod nesmotrnosti i neodmjerene izjave.

ZDRAVLJE: Pazite se ujeda insekata.

VAGA

POSAO: Vama se čini da period koja dolazi donosi mnogo problema a ništa lijepo. U stvari vi svojom neodlučnošću prizivate neuspjehe i nevolje. U životu se poslovni potezi moraju vući odlučno i u pravom trenutku. Rizik od pogrešnog poteza uvek postoji kao što postoji i šansa da poslovni poduhvat uspije.

LJUBAV: Period za znak u kojem ste rođeni nije baš pogodna za ljubav. Više je pogodna za kratke i burne ljubavne avanture. Može razbuktati tolika strast da bi ste zbog toga mogli navući sebi na vrat neke probleme. Problem kod vas je što se vi lako zaljubite ali već poslije nekoliko dana razmišljate da li je ta osoba  prava za vas.

ZDRAVLJE: Pratiće vas problemi sa varenjem

ŠKORPIJA

POSAO: Period koji dolazi donijeće neke nove problematične situacije sa finansijama. Vrlo je moguće da se desi neki neplanirani izdatak od kojeg se dugo nećete oporaviti. Jedina dobra strana u tom periodu je što su vam baš u tom lošem periodu naklonjene igre na sreću. Pokušajte iskoristiti taj trenutak za ublaživanje posljedica.

LJUBAV: Za vas nailazi perod koji će obilovati nježnostima i razumijevanjem. Ovo je period u kojoj će mnogi koji su duže u vezi stupiti u brak. To će vam mnogo značiti. Probleme koje imate mnogo lakše je riješiti u dvoje. Za one koji su slobodni slijedi poznanstvo koje će vam otvoriti oči.

ZDRAVLJE: Čuvajte se povreda od oštrih predmeta.

STRIJELAC

POSAO: Uporno pokušavate da dođete do velikog novca preko noći. Zato upadate u rizične poslove sa rizičnim ljudima i iz svega toga izađete duboko razočarani. Onda su vam svi krivi samo vi ste ispravni. Razmislite da li je baš tako. Svi teško žive i to nije ništa novo.

LJUBAV: Za vas je velika sreća što imate šansu da sretnete jednu divnu osobu koja će sve vaše probleme potpuno razumijeti i pomoći vam da ih riješite. Morate nekom vjerovati i upravo vam zvijezde šalju tu divnu osobu koju iskreno možda i niste zaslužili.

ZDRAVLJE: Zdravlje vam je promijenljivo.

JARAC

POSAO: Pred vama je period u kojem možete mnogo toga postići na poslovnom planu. Jednostavno otvaraće vam se vrata i na koja niste kucali. Morate napraviti redoslijed želja i u skladu sa tim donositi važne odluke. Ukoliko ovu godinu ne iskoristite na najbolji mogući način slijede vam veliki finasijski problemi.

LJUBAV: U ljubavi nećete baš imati mnogo sreće ali je to možda i bolje jer bi vas emocije ometale u donošenju sudbonosnih životnih odluka što se tiče posla. Srešćete osobu na nekoj proslavi kod rođaka koja će vam izgledati mnogo zanimljivija nego što zaista jeste.

ZDRAVLJE: Pokušajte se malo zdravije hraniti.

VODOLIJA

POSAO: Ovo je vrijeme da se stane na loptu. Mnogo toga ste htjeli, mnogo toga započeli a malo toga završili. Nije dovoljno samo raditi treba napraviti plan i u skladu sa tim se ponašati. Vi uvijek očekujete da će se neko čudo desiti i da će posao koji nikako ne ide jednom krenuti.

LJUBAV: Na emotivnom planu vas čeka jedan bolan raskid sa osobom za koju ste mislili da je rođena za vas. Svaka istina je bolja od laži i zavaravanja. Bilo bi bolje da se ta veza završila na neki drugačiji način ali šta je tu je. Život je pred vama i on će donijeti još mnogo lijepih trenutaka.

ZDRAVLJE: Osjetljivi ste na vrijeme.

RIBE

POSAO: Vaša poznata energija će oslabiti i bićete u poslovnoj krizi. Imaćete utisak da sve čega se dohvatite propada.To naravno nje tako nego će se samo izredati par neuspjeha i vi ćete se pokolebati. Ipak vaša unutrašnja snaga će vam vratiti ideje i snagu za nove izazove.

LJUBAV: Događaji koji će uslijediti će vam pokazati da ljubav i emocije ne idu zajedno. Spletom nekih čudnih okolnosti prilikom kupovine nečeg nebitnog upoznaćete osobu koja će vas ispočetka nervirati ali svaki naredniu susret će donijeti dublje poznanstvo.

ZDRAVLJE: Malo se krećete, sportom se ne bavite, a hrana vam je strast.