Dvosedmični horoskop: Bikovi nek drže jezik za zubima na radnom mjestu, Strijelci idu u susret velikoj ljubavi

OVAN (21.3.-20.4.)

POSAO: Ovo je period kada bi bilo potrebno da pokažete maksimum strpljenja i opreza.Sve do tada, vaša karijera je u usponu. Budite posebno oprezni u saradnji sa vodenim znacima. Biće potrebno da napravite zaokret u karijeri.

LJUBAV: Ljubavni život biće uspješan ako ste u vezi sa strancem ili osobom koju dugo poznajete. Moguće je uvećanje porodice ili stupanje u brak.Mnogi Ovnovi će biti u iskušenju da obnove nekadašnju vezu,ali dobro razmislite ako ste jedan od njih,to vam je mač sa dvije oštrice.

ZDRAVLJE: Bit ćete biti skloni povredama razne vrste.

 

BIK (21.4.- 21.5.)

POSAO: Bilo bi dobro da naučite da na miran način komunicirate sa okolinom,u protivnom,slijede vam sukobi i rasprave.Neka važna prijateljstva biće na probi,i vi ćete morati da se suočite sa nekim razočarenjima,naročito ako se radi o Ovnu,Jarcu ili Ribi.Ako pravilno usmjerite svoju energiju,moguća su velika dostignuća u nauci,umjetnosti, i na studijama.

LJUBAV: Za vas kreće jedan pozitivan period,pun prijatnih iznenađenja.Mogući su dobci razne vrste,zaljubljivanja i obnova stare ljubavi. Jedan Ovan,Škorpija ili Strijelac mogu biti za vas fatalni u svakom pogledu,posebno kada je ljubav u pitanju.

ZDRAVLJE:  Pazite se moguće povrede na ulici.

 

BLIZANCI (22.5.- 22.6.)

POSAO: Vaš znak će ove godine odahnuti,jer astrološku kuću vaše ličnosti napušta Saturn i premješta se u polje posla.Sve ono do čega vam je bilo toliko stalo prethodnih godina,i za šta ste uspjeli da se nekako izborite,sada vam se može učiniti kao omča oko vrata,jer će iziskivati od vas veliku odgovornost.Vaš znak nije odluševljen velikim obavezama,a njih će biti na pretek.

LJUBAV: Ako ste slobodni idite na sva porodična slavlja na koja vas budu zvali,tamo negdje čeka vas ljubav vašeg života.To može biti i na nekom putu,ili na poslu,naročito ako radite sa strancima.Mnogi Blizanci biće zaljubljeni u osobu sa posla.

ZDRAVLJE: Odlično se osjećate.

 

RAK (23.6.-22.7.)

POSAO: Sve loše što je trebalo da se desi desilo se,sada ulazite u period kada ćete morati pasivno da prihvatate događaje,ako ne želite da vas oni potpuno slomiju.Dobićete neku novu snagu,i izdržljivost,ali ne bi trebalo da se osamite i povučete od svijeta uvjereni da vam niko nije potreban.Potreba za traženjem ravnoteže biće utoliko naglašenija ukoliko iskušenja budu veća.

LJUBAV: U ljubavi bi trebalo da budete znatno popustljiviji i tolerantniji.Ako vam se dopadne neki Ovan, Jarac ili Vodolija,dobro razmislite da li ćete osim strasti i neizvjesnosti dobiti u toj vezi još nešto.Bilo bi najbolje da se usredsredite na svoj posao, jer vam predstoji unapređenje.

ZDRAVLJE: Krećite se što više.

 

LAV (23.7.- 23.8.)

POSAO: U ovom periodu vaša glavna preokupacija biće inostranstvo,uspostavljanje kontakta sa strancima i unaprjeđenje tekućih poslova.Od vašeg godišta zavisi kakva će biti ta saradnja.Rođeni početkom četrdesetih i sedamdesetih treba da budu posebno oprezni.Ipak,vaš znak voli da se kocka.Zapitajte se šta vam je ulog i da li se igra u koju ste se upustili isplati.

LJUBAV: Ulazite u novu fazu poslovnih odnosa u kojoj će vam biti potrebno mnogo nerava,strpljenja i istrajnosi. Nastojte provoditi što više vremena sa voljenom osobom jer druga strana počinje osjećati zahlađenje u odnosima. Ljubav sa nekim sličnim vama,potpuno će vas okupirati, ukoliko ste slobodni.

ZDRAVLJE: Zdravstvene tegobe ne bi trebalo da potcenjujete,naročito ako dolaze od preforsiranog rada,bilo fizičkog ili mentalnog.

DJEVICA (24.8.- 23.9.)

POSAO: Možete iz pogrešne perspektive vrijednovati i sebe i druge,tražeću uvijek u drugima krivca za eventualne promašaje.Bićete skloni povremenoj malodušnosti.Ako spadate u one rijetke Djevice koje vole da rizikuju,prhvatite ponudu u vezi sa inostranstvom.Ukoliko ste konzervativni ,krenite bar sa nekim temeljnim promjenama u domu,ili započnite samostalan biznis.

LJUBAV:  Pronaći ćete naći tako željnu sigurnost u nekoj osobi koja vam je priljatelj i mnogo više od toga.Ako ste u vezi sa Jarcem ili Vagom,možete i pored povremenih trzavica ostvariti lijepu i stabilnu vezu.Slobodne Djevice će na nekom velikom skupu imati priliku da sretnu osobu sa kojom mogu stupiti u brak.Za žene to znači mogućnost zaljubljivanja u srednjovječnog biznismena ili ljekara.

ZDRAVLJE: Moguća prehlada.

VAGA (24.9.-23.10.)

POSAO: Nesnalaženje u situaciji u kojoj ćete se naći je ono što će karakterisati vaše ponašanje u ovoj godini. Ma sa kojim problemom da budete suočeni, vi ćete previše o razmišljati o njemu,dvoumićete se i smatrati sebe unaprijed krivcem za eventualni promašaj.Ako budete previše oklijevali,karijera će vam krenuti u neželjenom pravcu,i mogući su propusti zbog pasivnosti ili pak,pretjerane ambicoznosti

LJUBAV: U vašoj porodici dešavaju se velike promjene,nešto na šta treba da se naviknete, a što vama intimno ne odgovara, ili se od vas očekuje da sve prihvatate bez pogovora.Mlade Vage mogu posebno imati osjećaj da su u drugom planu.Biće im potrebna podrška oca i dobiće je.Ljubavni život će biti vrlo komplikovan ako se svjesno upustite u avanturu sa nekim ko vam ni po čemu ne odgovara,utoliko prije ako je sklon porocima ili komotnom ponašanju.

ZDRAVLJE: Godi vam boravak na svježem zraku.

ŠKORPIJA (24.10.-22.11.)

POSAO: Ovo je vaše vrijeme kada sve dolazi na svoje mjesto,nakon dugog čekanja ili napornog rada.Što vaš posao ima više veze sa daljinama,fizičkim i duhovnim,usavršavanjem,naukom, umjetnošću,to ste bliže uspjehu.Vi ste jedan od onih znakova koji lako pronalazi smirenje,koji je sposoban da i bez velikih ličnih ambicija dođe do velikih ostvarenja

LJUBAV: Ako iko bude imao šansu da nađe srodnu dušu to ste vi, i to u vidu osobe koja iznad svega cijeni umjetnost,ma kojim poslom da se bavi.Sa njom možete planirati potomstvo,odlazak u inostranstvo ili neki drugi značajan događaj.Ako ste rođeni sredinom šezdesetih, veliki je uticaj bliskih prijatelja na vašu karijeru.

ZDRAVLJE: Potreban vam je kraći odmor.

STRIJELAC (23.11.- 22.12.)

POSAO: U skladu sa vašim znakom i vaše ponašanje će biti poput strijele koja svaki čas može da poleti,a često i vi sami ne znate u kom pravcu.U nečemu vidite veliku šansu i pored otvorenog rivalstva,čak i pored vrlo oštre konkurencije vi ne želite da odustanete od svojih ambicija.

LJUBAV: Ljubavni život je vrlo buran,utoliko prije što šansu ne propušate,što vam dodatno komplikuje život,naročito ako niste slobodni. Oni slobodni, neka obrate pažnju na svoje poslovno okruženje gdje bi se mogao kriti jedan Jarac ili Škorpija koja već duže vrijeme gaji posebne osjećaje prema vama.

ZDRAVLJE: Mogućnost manjih posjekotina.

JARAC (23.12.-20.1.)

POSAO: Sve dok ne naučite kako da korisite snagu Saturna, ove uporne i sumorne planete,vašeg vladaoca,nećete naći sreću za kojom tragate.Iskoristite je kao generatora svega pozitivnog što bi moglo da vam se desi,i umjesto da se vraćate u prošlost,čemu ste inače skloni, idite naprijed,jer ćete u protivnom imati osjećaj da je život jaram koji vučete oko vrata.

LJUBAV: Sebi ćete se više svidjeti kada budete ulagali manje napora da biste se bilo kome dopali,naročito jednom Raku ili Djevici. Uživajte u kratkim avanturama i ukoliko u jednoj od njih prepoznate partnera sa kojim biste mogli graditi lijepu budućnost, krenite u napad.

ZDRAVLJE: Odlično.

 

VODOLIJA (21.1.- 19.2.)

POSAO: Ono čega se najviše užasavate je gubljenje vremena u oklijevanju. Moraćete bar u prvim danima da dva puta mjerite a jedanput siječete,jer u protivnom greška vam se neće praštati. Moraćete mnogo toga da postavite na druge osnove u svom životu da biste funkcionisali onako kako vi to volite,sa osjećajem nesputanosti i samosalnosti.

 

LJUBAV: Ljubavnim mukama doći će kraj, ako vi stavite tačku na svoj dominantan položaj u odnosima sa partnerom,u protivnom, Jupiter će vam pokazati svoje groteskno lice u vidu ljubmornih scena,neprijatnih razgovora i prebacivanja,svega što pokušavate da izbjegnete.Budite delikatni u ophođenju sa ljudima,da ne biste završili na sudu,što neko jedva čeka da se dogodi.

ZDRAVLJE: Masaža bi vam došla kao naručena.

 

RIBE (20.2.-21.3.)

POSAO: Pomislićete kako situacija na poslu počinje da se kreće s mrtve tačke,da biste se vrlo brzo suočili sa daleko sporijim razvojem događaja od očekivanog.Ako pokažete dovoljno strpljenja u svim sferama života,naročito u onome što smatrate trenutno svojim najvažnijim ciljem ili u rešavanju najvažnijih problema.

LJUBAV: Zadovoljavajući ljubavni život vam pruža sigurnost i sreću tokom ovog perioda. Uživaćete u trenucima provedenim sa voljenom osobom a hladne zimske noći će ugrijte stastima u spavaćoj sobi. Slobodni neka se prihvate poziv na izlazak sa osobom iz svog radnog okruženja.

ZDRAVLJE: Mučit će vas povremene glavobolje.