Duhovno značenje: ŠTA ZNAČI KADA NAĐETE NOVAC NA ULICI?

Naći novac na ulici u vrijeme trenutne krize prava je sreća, ali pojedini tvrde da to ima i neko posebno dublje značenje.

Kada pronađete novac, probajte da zapamtite prvu misao koja vam je prošla kroz glavu, ona obično ukazuje na poruku koju vam šalje ta situacija. Od toga zavisi i broj koji se nalazi na novčiću, a neki ukazuju na to da treba da ostanete pozitivni, neki da usporite i slično. Portal themindsjournal.com donosi detaljno objašnjenje.

Ako nađete:

Novac s brojem 1
Ovaj broj povezan je s novim početkom, signalizira na nove ideje, dostignuća, napredak i uspjeh. Poručuje vam da treba da ostanete pozitivni i da dolazi vaše vrijeme.

Novac s brojem 2
Ovaj broj ima poruku vezanu za nezavisnost i okruženje. Ukazuje vam na to da morate da naučite da se prilagodite, da morate znati važnost odnosa s drugima jer, iako je nezavisnost važna i dobra, postoje neke granice: ne možete uvijek u svemu biti sami, ponekad je potrebno sarađivati s drugima. Osim toga, ovaj broj ima još nekoliko značenja: trudnoća, harmonija, strpljenje i partnerstvo.

Novac s brojem 5
Ovaj broj vam pokazuje da imate sposobnost da postignete sve što zamislite i da je život uzbudljiv. Vrijeme je za rast, širenje, promjene i pustolovine. Kovanica od pet, novčanica od 20 i 50 poručuju vam da morate da iskoristite svoje talente, a ne da ih potraćite.

Novac s brojem 10
Broj 10 želi da vam poruči da vjerujete svojoj intuiciji i uradite ono što se naumili i odlučili. Oslobodite se straha jer će vas te odluke odvesti do pozitivnih promjena,