Duhovni iscjelitelj Amel ima dugu tradiciju liječenja oboljelih od magije, sihira, prokletstva…Ljubav u srcu je prva brana sihirima

 Uz pomoć Kur’ana, kod duhovnog iscjelitelja Amela, brojni su pronašli spas od sihira, epilepsije, glavobolja, migrene, bolesti kičme, kožnih bolesti, nesanice, straha, neželjenog noćnog mokrenja… Efendija Amel pripada poštovanoj porodici koja ime dugogodišnju tradiciju u liječenju oboljelih.

U duhovni svijet svih religija ušao je sa 20 godina, a svijet duhovnog liječenja privlačio ga je oduvijek.
Danas su iza njega godine rada. Kod njega su na tretmane svi dobro došli. A za Auru ovaj duhovni iscjelitelj otkriva jako korisne informacije o sihirima i sihirbazima.
– Čovjek pod utjecajem sihira ili crne magije naglo postaje bezvoljan. Osoba koja je čitavog života bila borbena i nasmijana, postaje namrštena i utučena. To je prvi znak da se potraži pomoć duhovnog iscjelitelja. Osim toga, tu su i stalne glavobolje, podočnjaci, nagle promjene raspoloženja, svađe u porodici, razilaženja bračnih partnera i još mnogo toga – kaže Amel.

Dalje objašnjava kako je veoma bitno da osoba koja se liječi bude čistog srca i duše, da je uredna, jer tada je liječenje uveliko olakšano.

– Božija ljubav u srcu je prva brana sihirima i nju kroz duhovno učenje treba samo ojačati, a to imaju samo čiste osobe – pojašnjava ovaj iscjelitelj.
Ne krije kako se danas vode prave borbe sa onima koji su poklonici zla. Tvrdi kako se iza kulisa vodi pravi rat dobrih, koji žele spasiti čovjeka, i onih koji iz raznoraznih interesa prave sihire, nagaze, ograme i slično.
– Često se u toku mog učenja sukobimo. Često se džin lično bori sa mnom. Ali, hvala dragom Allahu, uvijek izlazim iz toga kao pobjednik. Ipak, teže od ovoga mi je kada vidim da brat bratu, sestra sestri, majka sinu ili mužu napravi sihire. Volio bih da na svijetu ljubav vlada, a ne ova prokleta zlovolja i zavist. Teško je naći sretnu porodicu. Sadašnji ritam života, socijalna slika i poremećene vrijednosti uništavaju naše živote – kaže efendija Amel.

Efendija Amel: Čuvajte unutarnji veš!

Magija se često pravi na odjeću, posebno na unutanji veš preko kojeg je i najefikasnije njeno djelovanje. Osoba kada obuće tu odjeću počinje se osjećati dezorjentisano, izgubljeno, ima problema ili napušta porodicu, posao i potpuno se predaje u zagrljaj čovjeka ili žene, koji je spremio magiju! Mnogo je slučajeva i kada se ljubavna magija napravi i na kolače. Na sve sreću, lijek za magiju postoji a to je Kur'an.

Amela D. iz Kaknja: Mene su zvali nerotkinjom, a suprugova muškost bila zaključana!

U braku bez potomstva sam bila devet godina. Kako to inače biva, njegova rodbina je krivila mene. Jalovuša, nerotkinja…slušala sam često pomišljajući na razvod, kivna na muža koji je prvih godina braka odbijao otići doktoru.
A ja sam pila čajeve, provjeravala hormone, išla na folikulometrije… Vremenom sam i sama pomislila kako je do mene, kako ne mogu biti majka i počela sam da padam u očaj.

Bila sam tužna. Prilikom svakog izlaza i šetnje, plakala sam. Suprug je očima punim suza gledao u drugu djecu. Ne znam, nekako je stvoren da bude idealan otac. Boljelo me što mu ne mogu podariti dijete. I on je vidio tu bol. Grlio me i tješio. Sada se on postavio u ulogu da mene tjera ne preglede.

– Hajdemo da vidimo šta se dešava. Očito nam treba pomoć – govorio je.

Dijagnoza kod doktora nas je ohladila, vratila u realni svijet i osvijestila.

– Gospodine, i vi i supruga ste potpuno zdravi. Ne vidim razlog zbog kojeg ne bi mogli imati djece – govorio je doktor a ja sam sjela i zaplakala. Napokon se pojavio tračak nade. Napokon sam skinula teret koji su mi stavili.

Tada smo krenuli u rješavanje problema, u pronalazak uzroka. Tragajući za odgovorom došli smo do Amela efendije.

– Kod vašeg supruga je zaključana muškost. To mu je napravila bivša djevojka iz ljubomore. U tome leži odgovor zašto ne možete imati djece – Amel nam je rekao.
Moj muž je preblijedio. Mucao je dok je pitao ef. Amela ima li lijeka. Efendija je tvrdio kako ćemo za 14 dana biti izliječeni i da ćemo na ogradi kod kuće pronaći katanac. Tako je i bilo. Našli smo katanac i donijeli ga njemu. Efendija ga je uništio. Bili smo izliječeni. Ja sam danas u petom mjesecu trudnoće.

 Nema predavanja, svaki problem je rješiv!

Kod Amela u svako doba dana mogu se zateći brojni nesrećnici. Ponajviše je onih koji dolaze zbog teške zdravstvene, finansijske ili ljubavne situacije kojoj u većini slučajeva kumuju sihiri.
– Nedavno je bio čovjek kojem je stala prodaja na pijaci. Radio je više nego ikada, ali nije imao nafake. Jedne prilike mi se požalio. Znao sam da tu ima utjecaj nevidljivi svijet. Otklonio sam to od njega. Eno ga sada ne može naraditi koliko ga ljudi traže. Isto tako, došla mi je gospođa koja je pronašla vezan i zaključan katanac u sobi. Prepala se. Bila je na granici sloma… I njoj sam pomogao, a bila se predala. Poručujem čitateljima da nema straha i predavanja. Uz pomoć dragog Boga svaki problem se može riješiti – savjetuje efendija Amel.