Duhovni iscjelitelj Aljo Harić o sve većem broju usamljenih žena i muškaraca: TRAŽI PRINCA IZ BAJKE, A STALNO JE KOD MAJKE

To džini tako rade od ljudi, tjeraju ih da mahanišu, da drugima traže mahane, a svi ih mi imamo. Prihvati insana, pa koriguj mu mane, i njegove i svoje. Krevet ljude spava, lijepa riječ, kroz ponašanje se insan da zavoliti.

Zaključana ljubav je najčešći razlog zbog kojeg mi se klijenti javljaju – kaže za Auru duhovni iscjelitelj iz Tešnja, Aljo efendija Harić.

Zbog te zaključane ljubavi, magijskog nabačaja, pojašnjava Aljo, žene i muškarci u poznim godinama ostaju sami, teško se odlučuju na brak, a oni u braku žele razvod, gadi im se rbačni partner…

– Ljudi misle da im se tek tako ogadio bračni partner, ali nije. Ženi nevidljiva bića brane da spava s mužem, tjeraju je od njega, ona odlazi u drugu sobu da spava, ili on. A kad on ili ona nađe ljubavnika/cu, onda belaji. Sve je to magija kriva – pojašnjava za Auru Aljo Harić.

Krevet ljude spaja

Prošlog mjesece, Alju je posjetila Tuzlanka Minela Š., pitajući ga zašto ne može da upozna srodnu dušu.

– Imam 35 godina, lijepa sam, imam svoj stan, auto, posao, nemam kredita i nemam momka – zavapila je Alji.

– Ja sam vidio da je ona žrtva magije ali i da je od onog tipa koji “traži princa iz bajke, a stalno je kod majke”. To džini tako rade od ljudi, tjeraju ih da mahanišu, da drugima traže mahane, a svi ih mi imamo. Prihvati insana, pa koriguj mu mane, i njegove i svoje. Krevet ljude spava, lijepa riječ, kroz ponašanje se insan da zavoliti. Uglavnom, Mineli je proučena hatma, zaklan kurban i bogami se ona skrasi – kaže Aljo.

U nastavku pročitajte kako je ovaj duhovni iscjelitelj spasio brak i Merimi D. iz Zavidovića koju su džini tjerali na samoubistvo.

– Supruga sam upoznala još na medicinskom fakultetu. Čim sam ga vidjela, osjetila sam leptiriće u stomaku. Upoznali smo se, zabavljali, voljeli i na kraju stali pred matičara. Danas imamo dvoje djece i uspješni smo u poslovima koje radimo. Svi oko nama se dive našoj ljubavi i slozi. Rijetko je neko mogao i posumnjati da u posljednje četiri godine prolazimo kroz pravu emotivnu krizu.

Mislili smo da to možemo prevazići, nismo htjeli da djeca ispaštaju. Ja sam vjerovala u sebe i da sama, bez ičije pomoći mogu riješiti sve probleme. Međutim, nisu tu bile obične bračne svađe. Naši odnosi zahladnjeli su preko noći. Čak smo i kafu prestali piti zajedno.

Samac u braku

Stalno smo od tada tražili ono što drugog nervira. Borili smo se oko toga ko će biti pametniji, ko će koga više uvrijediti. Ali, kada sam uvidjela da djeca pate, da i drugi to primjećuju, ja sam se počela povlačiti. On je nastavio po starom i bio je samac u braku. Pravi boem. Otvoreno se udvarao drugim ženama, nismo više ni spavali u istom krvetu. Boljela su me dječija pitanja da li se i nas dvoje namjeravamo rastaviti. Ni sama nisam znala odgovor i gdje će biti kraj naše agonije. Srećom, odgovor je znao Aljo Harić.

– Posjetila sam ga kad su mi se počela priviđati neka bića, nagovarajući me da se ubijem. Jutrom bih ustajala neispavana i mrzovoljna. Bila sam sve češće na bolovanju. Ozbiljno sam razmišljala o samoubistvu i tražila način kako da ga sprovedem.

– Uglavnom, na kraju smo oboje, i ja i muž, završili na tretmanima kod Alje Harića. On je učio dove, radio neke tretmane i mi smo počeli povraćati nešto zeleno. Aljo je rekao da su to džini.

Nakon sat vremena, suprug se urazumio, bio je nasmijan, prijatan, komunikativan. Ponovo sam osjetila toplinu među nama. Nakon tretmana, popili smo kafu, smijali se, uživali i bili sretni nakon četiri godine. I danas smo takvi zahvaljujući duhovnom iscjelitelju Alji ef. Hariću.

Komentari

komentara