Duhovna iscjeliteljka Kada Radetinac upozorava: Zlo se uvijek vrati onome ko ga čini!

Sve više je osoba koje prave crnu magiju, prijateljima, rodbini, komšijama, mužu, djeci…da im stane nafaka, da im se rasturi porodica, da ostanu bez posla…

Kada Radetinac

– Sve je više onih koji posežu za magijom u ostvarenju nekih svojih ciljeva. Žena muža želi da zadrži za sebe i omrzne mu sve druge žene, pa baje ili plati nekome da joj načini zapis. Svekrva opet želi da se riješi snahe ili obrnuto – pa nađu nekog da im “zapiše”. Ili neka rospija poželi muškarca koji je neće – a ona, brže bolje, zamuti mu “poparu”, i on samo na nju misli.

– Sve je više i roditelja koji magijom pokušavaju ukrotiti djecu, ali, najviše je onih običnih zavidnika koji su zavidni svima i svačemu. Svojim najboljim prijateljima, komšijama, rodbini…takvi, ako posegnu za magijom, izuzetno su opasni  – pojašnjava i upozorava bh. iscjeliteljka Kada Radetinac.

Zlo čini – zlu se nadaj

Kroz svoju praksu, Radetinac ističe kako se ponajviše sa takvim i susreće. Dobra stvar u svom tom zlu nakaradnom ipak postoji; osim što je iscjeliteljka Radetinac sposobna da se izbori i sa najvećim zlom, ona daje utjehu svim stradalnicima od crne magije riječima kako se zlo uvijek vrati onome od koga je i proisteklo.

– Prije ili kasnije, zlo se vrati. Zaista se ne može zlo činiti, a dobru se nadati – izričita je Radetinac.

Ova iscjeliteljka, poznata u cijelom svijetu, dobitnica je brojnih nagrada i priznanja kojima se okitila u dugogodišnjoj karijeri vidovnjaka, parapsihologa, duhovnog iscjelitelja…ipak, najdraže su joj nagrade u kategoriji humanost. Jer, njen je posao upravo to – pomaganje drugima. Iz svoje bogate prakse, gdje joj se u prosjeku dnevno javi između 20 i 30 osoba tražeći pomoć, Radetinac izdvaja dva veoma svježa slučaja čiji je sretni svršetak “ispisan” Kadinim sevepom.

Životni pečat

– Javila mi se žena iz Sarajeva, dobro zabrinuta. Sin od 13 godina okrenuo se lošem društvu. Propušio, u školi popustio. Počeo se družiti sa lokalnim mangupima, vrijeme provoditi u kladionicama. Roditeljima je odbijao poslušnost. Uradila sam mu tretman na daljinu jer je on odbijao posjetiti me sa majkom. Dala sam njoj Životni pečat i otkrila kako je sve to proisteklo od zlobne komšinice koja ima prirodno netalentirano dijete pa stoga nije mogla gledati ni druge majke da kako se raduju uspjesima svoje djece- slučaj je sretno i brzo okončan. Dijete opet briljira u školi, u kući, na sportskim terenima…- priča Radetinac.

Prije dvadesetak dana, Kadi se javila još jedna Sarajka. Kadu je pozvala iz Njemačke, kroz suze tražeći pomoć.

– Nju je muž izbacio iz kuće, nestao joj je novac iz sefa, svo zlato što je imala. Bilo je tu dosta ružnih stvari koje su joj se izdešavale. Pitala sam je da li je u kući koju posjeduje u Sarajevu i u njenom dvorištu, možda pronašla nekad krvav nož i još neke druge stvari. Potvrdila je. Zaista su njene komšije bile zavidne zbog života kojeg je Mirnesa, tako se žena zove, imala u Njemačkoj.

– Mislili su da njoj novac pada sa neba. Magiju su ostavljali kada bi ona otputovala u Njemačku. Na koncu je kulminacija bila jako ružna. Mirnesu je muž čak i pretukao, optužio za krađu. Izmirili su se nakon mojih objašnjenja da nisu bili trezvenih glava i srca. Objasnila sam im za magiju, poništila zlo, i njih dvoje su veoma brzo nastavili sa pirjašnjim životom, naravno, zaštićeni u budućnosti od sličnih događaja – pripovijeda Radetinac.

 IZ KADINE RIZNICE MUDROSTI: Samo onaj ko daje – dobija!

Kada Radetinac, iscjeliteljka vanrednih mogućnosti, čitatelje Aure nesebično savjetuje. Pročitajte ove vrijedne savjete i upozorenja, pazite da usljed neinformiranosti, sami sebi ne postanete najgori neprijatelj.

Dovoljna je samo jedna laž da bi sve istine postale sumnjive!!!

“Ako tražite sreću za sebe, uvijek će vam uzmicati, ako tražite sreću za druge, naći ćete je i za sebe!”

Život je ogledalo! Ako sam sebe osuđuješ i kritiziraš– i drugi će te osuđivati i kritizirati. Ako sam sebi nanosiš bol – i drugi će ti nanositi bol. Ako sam sebe lažeš – i drugi će te lagati. Ako si neodgovoran prema samom sebi – i drugi će biti neodgovorni prema tebi. Život je kao ogledalo: ako mu se namrštiš, namrštit će se i ono tebi; ali ako mu se nasmiješ, uzvratit će ti osmijehom.

Dijelite sadaku svakodnevno, jer samo onaj ko daje – i dobija. Posebno bolesnim, invalidima, siromašnim, jetimima…i neka po mogućnosti bude tajna, ne mora baš svako znati kome ste dali, kad, koliko…

Na jednom nadgrobnom spomeniku piše: ovdje gdje ja sad ležim, jednoga dana bit ćeš ti, a tu gdje si sad ti, jednoga dana bio sam ja. Ove riječi nam stalno trebaju biti na umu. Poruka – niko nije vječan. Niko ništa neće ponijeti sa sobom. Osim dobrih djela!

 

Kadin kontakt tel: 062 904 793

 

Komentari

komentara