Drevni rituali čišćenja kuće solju: UBIJAJU SE BAKTERIJE I IZBACUJE NEGATIVNA ENERGIJA IZ DOMA

Veoma je jednostavno: potrebno vam je samo 1 kg soli, voda i krpa

Čisti i oprani podovi nisu samo najbolji način da se oslobodite prašine i bakterija, već i da stvorite prijatnu i zdravu atmosferu u stanu. Ništa manje nije važna ni energija kuće, koja takođe treba periodično da se odradi.

Zato se praktikuje drevni ritual čišćenja podova sa solju.

So će učiniti da sa poda nestane prašina, ali isto tako će obezbijediti dobru auru prostorije, pogotovo ako je vrijeme da se u kuću vrati mir, sreća i dobrobit.

Zašto treba da očistite kuću sa solju?

Pranje podova sa dodatkom obične kuhinjske soli za čišćenje stana ili kuhinje od akumulirane negativne energije je potrebno kada:

• Djeca često pate od prehlade;
• Stalno ste mučeni nesanicom ili uznemireni snovima;
• Sobne biljke loše rastu ili venu;
• Električni uređaji često propadaju;
• Nedavno je neko umro u stanu;
• Stalno nema dovoljno novca;
• Stvari iznenada nestaju.

Takođe je vrijeme da se podovi očiste sa solju kada se porodični odnosi između muža i žene pogoršavaju, djeca prestaju da se pokoravaju, kućni ljubimci umiru ili odlutaju, u periodu virusa i bolesti.

Prije nego što počnete ritual čišćenja podova sa solju, iz kuće morate da izbacite smeće i sve nepotrebne stvari koje guše prostor. Smatra se da stvari koje se dugo ne koriste, privlače negativnu energiju. To sprječava ulazak sreće i prosperiteta u kuću. Dakle, krajnje je vrijeme da se oslobodite stare garderobe, obuće, polomljenih stvari, rasparenih čarapa i td…

Operite zavjese i prozore – to će vam pomoći da na novi način sagledate život i vidite šta pored vas prolazi nezapaženo.

Očistite peć i uvijek je držite uredno, jer ona predstavlja bogatstvo u kući.

Čistite uvijek sa pozitivnim stavom, zamišljajući da sa smećem i prljavštinom iz kuće izbacujete i bolest, siromaštvo i nevolje.

Pravila čišćenja kuće sa solju:

U kantu od sipajte 1 litara vode i 3 supene kašike obične kuhinjske soli. Zatim otvorite prozore, jer to će omogućiti zamjenu energije: loša izlazi, dobra energija ulazi.

Krpu skvasite pa dobro iscIJedite u kanti sa vodom i soli, pa zatim prebrišite pažljivo sve površine kao što su: police, stolovi, električni uređaji, brave, vrata i td.

Kantu sa vodom i soli raspite po kući pa podove dobro prebrišite. Ako imate staze i tepih, pospite ih sa soli, pustite da odstoji sve to oko pola sata pa usisajte.

Voda koja ostane u kanti mora da se prospe u kanalizaciju ili na zemlju daleko od kuće.

So koju koristite za čišćenje kupite posebno za tu namJenu i nikad je nemojte koristiti za soljenje hrane.

Nakon čišćenja svu odJeću sa sebe skinite, pa operite i vi se istuširajte.

Budite sigurni da će ovaj ritual otJerati negativnu energiju iz vašeg doma. Ako ne možete da sprovedete ovaj ritual nedJeljno, uradite to mJesečno. U vodu možete da dodati i nekoliko kapi omiljenog eteričnog ulja.