DRAGAN ČOVIĆ SRIJEDOM NAJBOLJE LAŽE I UBJEĐUJE

Ovo tvrde astrolozi koji su radili njegovu natalnu kart. Srijedom ima najveću moć ubjeđivanja, u stanju je da beskonačno polemiše i na kraju ubijedi druge da je on u pravu.

Dragan Čović je rođen u znaku Lava, sa mjesecom u znaku Vodenjaka. Ambiciozan i samouvjeren čovjek, izražene sujete ali i smirenosti. Šarmantan, veseo, uživa da je okružen ženama, godi mu kad može da se potvrde njegove osvajačke sposobnosti, mada nije sklon naročitim avanturama. Odgovara mu intelektualno ravnopravna partnerka, s kojom može noćima da vodi konstruktivne polemike. Veoma je vezan za majku. Kad mu je teško uvijek pomisli šta bi ona rekla.

 

Nježan je i suvremen otac. Dragan je inteligentan čovjek koji se trudi da bude postojan u svom poslu i da bude pouzdan poslovni partner, koliko je to moguće u poslu kojim se bavi. Njegov planet zaštitar je Merkur. To mu donosi inteligenciju i spretnost, razum, rječitost, aktivni duh i tijelo. Vječito je mlad u srcu i lako pridobija simpatije. Loša strana medalje su nervoza i povremena nestalnost. Ima veliku moć ubjeđivanja, u stanju je da beskonačno polemiše i na kraju ubijedi druge da je on u pravu.

Njegov dan je srijeda, metal živa, broj 3, biljka lovor. Boja crvena, a trgovina mu najbolje leži od komercijalnih zanimanja.

Jedan je od najopasnijih i prikrivenih rušitelja BiH. Čović odlučno traži treći entitet i stavlja na sto mnoge argumente, kojima najviše štete nanosi vlastitom narfodu. U konačnici – najveću cijenu u moralnom smislu će platiti on. U finansijskom neće. Obezbijedio je i svoje deseto koljeno; naravno na nepošten način – manipulacijama i sjajnom strategijom.