Dovoljno je 15 minuta slušanja: Ovaj zvuk popravlja našu DNK i unosi veću životnu energiju

Ovi zvuci dovode vašu svjesnost do duhovnog sklada, podstičući pozitivne promjene u vašem životu.

“Svako iscjeljenje je samoisceljenje”, rekao je Albert Schweitzer, filozof, profesor muzike i ljekar misionar. Postoji mnogo metoda liječenja, ali njihov uspjeh uvijek na kraju zavisi od nas, našeg prihvatanja ili odbijanja iscjeljenja na nekom nivou našeg bića. Naime, što je efekt placeba ako ne – naša odluka da se izliječimo?

Zato se svako iscjeljivanje može nazvati samoiscjeljivanjem. Ovi binauralni zvukovi upravo u tome pomažu i ubrzavaju proces vraćanja tijela u njegovo prirodno stanje, stanje savršenog sklada i zdravlja.

Ovi zvuci dovode vašu svjesnost do duhovnog sklada, podstičući pozitivne promjene u vašem životu. To je zvuk od 528 Hz koji ispravlja DNK i vraća ga u njegovo originalno, savršeno stanje, donosi preobražaj i čuda u vaš život.

Proces popravljanja DNK ima blagotvorne uticaje – veću količinu životne energije, jasnoću uma, svjesnost, budnost i pojačanu kreativnost, duboki unutrašnji mir i osjećaj radosti. Ton “mi” aktivira maštu, namjeru i intuiciju da djeluju za vaše najviše dobro. Potrebno je najmanje 7 minuta slušanja da bi se mozak uskladio sa slušnim nadražajima. Da biste imali dobrobiti od slušanja, treba da traje bar 15 do 30 minuta.