Dosada zvana ekcem: iskustva: 33 DANA TERAPIJE, TRI BOČICE „REGENERATORA“ I – ZBOGOM EKCEMU!

Nema, kaže, dermatologa i narodnog travara čije savjete nije slušao ili koristio terapije! Na kraju sam pronašao lijek u Sarajevu. Svoj ekcem sam izliječio za 60,00 KM u roku od mjesec dana, i to uz pomoć prirodnih preparata. Hemije nije bilo ni grama…

Mirsad R., 35-godišnjak iz Sarajeva je skoro dvije godine muku mučio sa ekcemom. Zahvatio je bio uglavnom područje oko ruku (na jednom prstu), a onda se počeo širiti duž cijele šake, prema laktovima i pazuhu. Ipak, ovo za zvaničnu medicinu neizlječivo kožno oboljenje, u najtežem obliku se manifestovalo po rukama; sve su bile isflekane, na pojedinim mjestima ispucale kao da su stvarane rane…

Nema, kaže, dermatologa i narodnog travara čije savjete nije slušao ili koristio terapije! Tako je, u potrazi za spasonosnim lijekom, upadao u zamku farmakomafije; kremica ova, ona, kupka, kombinovane terapije…. I sve to ne baš po malim cijenama. Neke kreme je naručivao iz Njemačke, plaćao ih po 120 eura… Od njih bi mu bilo bolje dok ih koristi; kad potroši ekcem opet bukne…

Prirodni dar

“Na kraju sam pronašao lijek u Sarajevu i shvatio da i bolestan čovjek treba težiti jednostavnosti. Svoj ekcem sam izliječio za 60,00 KM i u roku od nepunih mjesec dana, i to uz pomoć prirodnih preparata. Hemije nije bilo ni grama – priča Mirsad i dodaje da je jedno vrijeme imao i poseban režim ishrane. Izbacio je industrijsku hranu, a okrenuo domaćoj kuhinji sa puno povrća i voća. Reducirao je slatkiše, gazirane napitke, alkohol…

U potrazi za činkovitim lijekom stigao je i do travara Denisa Jurišića. Nije bio pretjeran optimista, ali kada su iza čovjeka brojne neprospavane noći i već navučeni kompleks zbog „išaranih“ ruku, tada prihvata svaki prijedlog za liječenje.

“Prijatelju, ako Boga znaš, pomaži! – rekao sam mu i pokazao ruke.

Travar Jurišić nije davao garancije, ali je rekao da Mirsadov ekcem „leži“ u unutrašnjosti njegovog organizma; on je zatrovan i treba ga detoksirati. Preporučio mu je biljni preparat „Regenerator“, koji je zapravo usavršeni anti parazitni program po recepturi dr. Hide Klark.

“Prvo sam uzeo jednu bočicu. Koštala je 60,00 KM. Iskreno nisam bio optimista, ali kada sam nakon nekoliko dana primijetio da se fleke povlače, počeo sam vjerovati u čudo. Bio sam zadovoljan i sa malim pomacima. Odmah nakion te prve biočice, naručio sam još jednu, pa i treću. Ukupno sam to koristio 33 dana. Ruke su se preporodile, koži se vratio prirodni sjaj, tek po neka mala flekica na vrhovima prstiju, koja je u narednom peridu iščezla – kazuje Mirsad.

Burne reakcije

Prema riječima travara Jurišića većina kožnih oboljenja a prije svega ekcemi, psorijaze, dermatitisi… moraju se liječiti „iznutra“ i ishranom. Zato je on u ovu terapiju uključio preparat za detoksikaciju „Regenerator“ , koji je sjajan borac protiv svih bakterija u organizmu (heliko, strepto, koksaki, pa čak i ćelija karcinoma). Njegova upotreba se preporučuje jednom godišnje.

“Čuo sam za ovaj program čišćenja, ali ga nikada nisam koristio. Ovaj Denisov preparat je baš olakšanje. Sve je pripremljeno, do pacijenta je koliko je spreman da bude disciplinovan – kaže Mirsad.

On dodaje da je u toku terapije „Regeneratorom“ imao jako burne reakcije. Na momente ga je bolio svaki dio tijela, ali se kecem povlačio ubrzano. Ispričao je to Jurišu, a travar mu je objasnio da su to normalne reakcije kod detokiskacije organizma.

“Sa „Regeneratorom“ svi paraziti i bakterije u organizmu počinju da umiru. A to je najvažnije za zdravlje svakog organa u čovjekovom organizmu – kaže travar Denis Jurišić. Njegov kontakt telefon je 061 373 581 ili 066 390 279. Pozivni za BiH je 00387.

Komentari

komentara