Donji veš otkriva ženinu dušu i seksipil: čuvajte se žena u tangama. volančiće, mašnice i cvjetiće nose romantične dame, a bijeli veš…?

Poznato je da muškarci vole kad im ljepša polovina izgleda seksi, naročito u spavaćoj sobi. Ali, jeste li znali da donji veš mnogo toga otkriva o karakteru dame? Nije važno samo koje je veličine njen grudnjak, nego i skida li se sa lakoćom, koje je boje i od kakvog materijala. Prema tim znakovima možete saznati sa kim imate posla
Retro donji veš
Donji veš koje podsjeća na bakine gaće nose djevojke koje ne obraćaju pažnju na spoljašnju ljepotu. One se ne zaljubljuju u bodibildere, manekene, glavne u društvu. Mnogo su im draži intelektualni tipovi, muškarci sa kojima imaju o čemu razgovarati. Ali, ako ste pomislili da im seks nije važan, prevarili ste se. Intimni veš preskaču jer im je mnogo važnije ono što dolazi nakon svlačenja.

Gaćice sa porukom
Ovakve gaćice sa natpisom ćete pronaći kod duhovitih djevojaka vedrog i mladalačkog duha. Doduše, takvim djevojkama nije samo cilj nasmijati vas, nego vam nešto i poručiti. Zato, pažljivo pročitajte poruku prije nego što je skinete.

Tange
Tange nose žene koje o sebi imaju visoko mišljenje, a naročito o svom tijelu. Zadovoljne su onim što vide u ogledalu i nije ih stid ili jedva čekaju svoje adute pokazati partneru. Sa ovim djevojkama morate biti na oprezu – one znaju šta žele, a ako ih ne uspijete zadovoljiti, teško da će vam pružiti drugu priliku.

Klasičan bijeli donji veš
Ovakav veš vole djevojke koje su otvorene i iskrene, a isto očekuju i od svog partnera. Emocije stavljaju na prvo mjesto, ali i seks im je važan, bez obzira što intimni veš na njima ne izgleda pretjerano seksi.

Volančići, mašnice, cvjetići…
Intimni veš kakav vole romantične žene koje žele udovoljiti partneru. Osim upadljivog veša, ona će vas poslužiti i mirisnim svijećama, prigušenim svjetlom, tihom muzikom. Upozorenje: možda će se oko vas naći i po koja plišana igračka.

Satensko ili svileno rublje
Brazilskog ili bikini kroja, bez mnogo dodataka, čipke, ukrasa… jednostavan, a seksi veš nose dame sofisticiranog ukusa. One zavode suptilno, ali do kraja. Iako njihov veš nije pretjerano upadljiv, on same jesu i teško ih je zaboraviti.

error: Content is protected !!