Dominacija broja 8 u periodu od 16. 08. do 18. 08. 2018. Moguće su brojne opasnosti

Autor: Damir Igor, astrolog i numerolog
www.astrologdamirigor.com

U periodu od 16. 08. do 18. 08. 2018. bit će vrlo značajan uticaj energije broja 8.

Dan 16. 08. 2018. pored dvije osmice u datumu, imat će kao dominantan broj dana 8. Dan 17. 08. 2018. imat će dvije osmice u datumu, i nalazi se između dva dana koji imaju po tri osmice. I, dan 18. 08. 2018. imati će tri osmice u samom datumu.
U ove dane dolazi do izražaja negativna strana broja 8. Negativna strana broja 8 predstavlja agresivne ispade, nasilje, kriminal, fizičku smrt i seksualnu devijantnost.
Ovome u prilog ide i destruktivna crta Merkura i Marsa, kada su oštećeni, a sada jesu.
Merkur je retrogradan, i tek što je izašao iz spaljenosti, a Merkur kad je spaljen i retrogradan daje agresivne ili histerične ispade, pomamu, oštećen nervni sustav zbog čega je natus sklon agresivnosti. U kontekstu seksualnosti, Merkur je bespolan planet,…Ali kada je, kao sad, afliciran od muških planeta Sunca i Jupitera, to je siguran pokazatelj seksualnih devijantnosti,…uglavnom, zbog toga što Merkur significira djecu, radi se o pedofiliji.
Mars je retrogradan i na 30. stupnju znaka Jarac. Ovdje imamo dvostruko oštećenje. Prvo je retrogradnost, koje može ukazati na nagle, burne i nasilničke reakcije. Drugo je 30. stupanj koji, između ostalog, significira psihičku poremećenost…Vrlo je zastupljen u horoskopima osoba sa ozbiljnim duševnim smetnjama…Također, vezuje se za seksualne različitosti, no to je još nedovoljno istraženo područje, u smislu da li significira samo različitosti u odnosu na većinu (npr. homoseksualizam) ili pak i različitosti koje spadaju u red poremećaja.
Ono što još treba imati na umu jest da se Merkur vezuje za komunikacije.

U ova 3 dana, vrlo su moguće sljedeće pojave: agresija, fizički napadi, ubojstva, seksualno zlostavljanje, podvođenje, pedofilija, dječja pornografija i druge seksualne devijantnosti, trgovina oružjem, drogom i bijelim robljem, krupan i organiziran kriminal, izražena stopa umiranja.

Ukoliko u svom bliskom okruženju imate osobu koja je nasilnik, psihički poremećena ili sklona histeričnim ispadima, nemojte činiti stvari koje bi ju izazivale da ispolji spomenuto. Naravno, to nikako ne znači, da trebate stalno trpiti nasilje i sklanjati se, dapače ne da ne trebate, već ne smijete. No, to je već neka druga priča.
Najmanje predispozicije su za porodično nasilje. Afliciran Merkur significira nasilje nad djecom i kroz polje susjedstva, dok afliciran Mars na zadnjem stupnju Jarca govori o nasilju nad starima i nemoćnima. Ono što je do nas, to je da strogo povedemo računa o djeci, kao i starim i nemoćnim osobama u našoj blizini.

Zatim, trebalo bi povesti računa o komunikaciji sa nepoznatim ljudima. Ne zbližavati se sa nepoznatim ljudima. Nikako izbjegavati nova poznanstva, ali imati određenu distancu. I ne upuštati se u konflikte na javnim mjestima, jer se nikad ne zna na kakvu budalu možete naići.

Veliki oprez, kada se radi o upoznavanjima putem društvenih mreža. U ova 3 dana, ne odlučujte se na susrete uživo. Dobro zapamtite osobe koje ste upoznali preko društvenih mreža, u ova 3 dana, i u buduće izbjegavajte boraviti sami sa njima, na mjestima koja su nesigurna ili zabačena…makar, dok ih dobro ne upoznate.

U ove dane su vrlo visoke predispozicije za seksualno nasilje i pedofiliju. Znate što vam je činiti, ali nije zgoreg reći – okružite se samo ljudima u koje ste skroz sigurni. U slučaju da ste doživjeli seksualno nasilje, vrlo je moguće da ćete imati pojačanih psihičkih smetnji, pa pored redovite komunikacije sa svojim terapeutom, nastojte usmjeriti se na pozitivne sadržaje i misli.

Što se tiče fizičkog zdravlja, u opasnosti bi se mogli naći kardio-vaskularni bolesnici. Pa, ako imate takvih problema, ne smijete se izlagati bilo kakvim uvjetima koji su nepovoljni za vašu bolest, i redovito uzimajte svoju terapiju. Jako je kritično za bolesnike u terminalnim fazama.
Obzirom da broj 8 significira nagomilavanje štetnih materija, savjet je da uzimate namirnice i preparate koji detoksiciraju organizam.