Domaća pasta doktora Amosova za čelični imunitet

 Ovom pastom izliječio je na hiljade pacijenata

Ovaj domaći lijek kreiran od strane čuvenog ruskog hirurga Amosova je prava riznica vitamina, antioksidanasa i minerala neophodnih za pravilno funkcionuisanje organizma.

Amos pasta neguje i jača srčani mišić, liječi vaskularni sistem i jača imunitet.

 Spasio na hiljade života

Danas svi posežu za lijekovima koje nude farmaceutske kompanije, zaboravljajući da su mnogo efikasnija sredstva ona prirodna.

Doktor Amosov razvio je čitav sistem za održavanje zdravlja. Nikolaj Amosov je spasio na hiljade života ljudi koji su bolovali od kardiovaskularnih bolesti.

Godine rada sa pacijentima koji su imali problema sa srcem su ga inspirisale da napravi domaći lijek koji uklanja sve simptome. Amosova pasta je lijek koji svako treba da ima u svojoj kući.

 

 Kako napraviti pastu?

Za ovaj lijek biće vam potrebno:

 500 gr oraha

 500 gr suhog grožđa

500 gr suhih kajsija

 500 gr suhih šljiva

 500 gr suhih smokava

Kašika meda

 1 limun

Sameljite sve sastojke, dobro ih izmiješajte pa dodajte kašiku meda i iscijedite limun. Ukoliko je smjesa previše gusta, zagrijte je na ringli kao biste mogli da napravite homogenu smjesu.

Dobijenu smjesu rasporedite i male tegle. Lijek će biti dobar za upotrebu u narednih 6 mjeseci.

Ovako se koristi lijek:

Doktor Amosov preporučuje da jednu kašiku pojedete 30 minuta prije doručka i jednu 30 minuta prije večere.

Ovaj lijek mogu da konzumiraju i djeca starija od 3 godine, s tim što je doza u tom sluičaju jedna kašika dnevno.

Kombinacija orašastih plodova i suhog voća ima veliku ulogu u odžavanju zdravlja srca, kaže doktor.

Prednosti upotrebe Amosove paste

Pogoduje cijelom organizmu. Značajno smanjuje rizik od srčanih bolesti i vaskularne skleroze. Poboljšava centralni nervni sistem, reguliše krvni pritisak, sprječava trombozu i stvaranje ugrušaka. Bioaktivne supstance uključene u mešavinu aktiviraju elastičnost krvnih sudova i uklanjaju holesterol. Mješavina povoljno djeluje na digestivni trakt, aktivira crevnu funkciju i jača cijelo tijelo.

Blagotvorni vitamini i mikroelementi koje sadrži aktiviraju odbrambeni mehanizam i odlična su prevencija od zaraznih i virusnih bolesti, naročito u toku jeseni i zime.