Dokazano najbolja zaštita od negativne energije, nakit koji donosi harmoniju i nafaku u naše živote: ŠRI JANTRE SU NAJBOLJI POKLON DUŠI

Planetarno popularne Šri jantre dostupne su i u BiH, i to zahvaljujući Azri i Nedžadu Džakulić iz Bihaća. U “Školi za dušu” na obalama prelijepe Une izrađuju i programiraju tri vrste energetskih privjesaka “Šri Jantra”: LIČNU, RAHU I ZA PROSTOR. Dostavljaju ih brzom poštom na kućnu adresu, 48 sati od dana narudžbe.


Za Šri Jantru kažu da se koristi oko 12 000 godina, a njen učinak je prema analizama fizičara 70 puta moćniji od učinka piramidalne konstrukcije. Šri Jantra od 3 cm, ima veći uravnotežujući učinak od dvometarske piramide.

U meditaciji se koristi da uskladi lijevu i desnu polutku mozga, doprinese boljem fokusu i koncentraciji ili donese bilo koju duhovnu korist. Mnogi vjeruju da posjedovanje Šri Jantre donosi obilje bogatstva, ugled, poštovanje, moć, posjede, ljepotu, zdravlje, napredak, udobnosti, sve vrste uspjeha i ostale poželjne vrijednosti. Ona pomaže u otklanjanju bolesti, dostizanju uspjeha u zanimanju, privlačenju novca, pobjede u sporovima, napredovanju u meditaciji, uspjeh u učenju i ljubavi; što god osoba poduzme biti će ovjenčano uspjehom i blagodatima ako se uskladi sa energijom Šri Jantre.
Tamo gdje postavite Šri Jantru ne može nedostajati obilja jer ova je jantra sposobna privući bogatstvo i osloboditi dugova. Dobro je poznata stvar da kada se Šri jantra nalazi u uredu poslovne zgrade ili prostora, taj posao cvjeta i povoljno se ekspandira, čineći posao uglednim i uspješnim. Ova jantra je svojevrsna zaštita od negativne energije, opasnosti, bolesti i nesreće.

  ZAŠTO SU BIHAĆKE ŠRI JANTRE UNIKATNE I DJELOTVORNE!!!

  JANTRA ZA PROSTOR (ZELENA)
Djeluje na otklanjanje negativne energije u okolini-prostoru u kojem živite i radite te poboljšava odnose među partnerima, ukućanima ili kolegama. Idealna je za balansiranje odnosa svih ukućana.

LIČNA JANTRA (LJUBIČASTA)
Poboljšava energiju u vama i oko vas, otklanja blokade koje se odnose na vasu ličnu sreću (posao, zdravlje, odnosi, obilje-novac). Djeluje na vas kao posebni energetski centar i otklanja blokade u vama i svim pravcima od vas.


  RAHU JANTRA (BRAON)
Djeluje na vašu podsvijest, pomaže kod uravnoteženje svijesti i podsvijesti. čisti karmu, prekida nemir (uznemirenost) čim se pojavi, kao da “vidi” i odmah je prekida. Posebno je korisna ako se borite sa anksioznošću, depresijom ili lošim navikama. Oslobađa nas od strahova i tuge.
Rahu također pojačava dejstvo osobne i jantre za prostor.


 VAŽNO JE ZNATI
Sve Šri jantre tri djeluju u sinergiji, i pojačavaju jedna drugoj dejstvo, dok izuzetno djeluju i pojedinačno svaka u svojoj sferi djelovanja.
Najopsežnija je Lična jantra, onda djeluje na vas kao posebni energetski centar i otklanja blokade u vama i svim pravcima od vas.
Jantra za prostor je idealna za balansiranje odnosa svih ukućana.
Rahu djeluje na vašu podsvijest, čisti karmu, prekida nemir (uznemirenost) čim se pojavi, kao da “vidi” i odmah je prekida. Za Ljubav se preporučuje set od 3 jantre jer se odlično nadopunjuju.

DETALJNIJE INFORMACIJE I NARUDŽBE PUTEM TELEFONA (VIBERA)
00387 (0)61 477-772.
E-mail: [email protected]
FB STRANICA “Škola za dušu”
Jantre možete poručiti pojedinačno ili kao komplet od tri jantre:

 

Komentari

komentara

error: Content is protected !!