Dobitna kombinacija: OVAJ TOPLI NAPITAK REGULIŠE TEŽINU I ČUVA ZDRAVLJE

Za hladnije dane kada treba malo više povesti računa o imunitetu idealan topli napitak je topla voda s limunom koja će učiniti čuda za vaš organizam, ali i ubrzati metabolizam što će dugoročno rezultirati i vitkom linijom, bez viška masti.

Ukoliko svako jutro prije doručka iscijedite u čašu jedan limun, pomiješate s toplom vodom i popijete, ne samo da ćete podstaknuti vaše tijelo na mršavljenje, već ćete i očistiti jetru i organizam od nagomilanih toksina. Topla voda i limun su dobitna kombinacija za ubrzavanje metabolizma i sistema za varenje što utiče na zdravo mršavljenje od kojeg vam se neće vraćati neželjeni kilogrami.

Ovaj prirodni napitak možete piti i tokom dana, ali se najviše preporučuje ujutro, na prazan želudac. Napitak treba da pijete gutljaj po gutljaj, a pola sata nakon toga možete doručkovati.

Limun sadrži visoke količine vitamina C zbog čega ima nevjerovatno pozitivan uticaj na poboljšanje imunog sistema. Limun takođe pospešuje pročišćavanje krvi, a smatra se kako pomaže i kod različitih oboljenja kardio-vaskularnog sistema.