Do 23. oktobra Venera tranzitira kroz znak Vage: Dobri dani za emotivne veze, novac, poklone, posao…

Piše: Astrolog Peđa Petrović

Od 29. septembra do 23. oktobra Venera tranzitira kroz znak Vage♎️. Vaga je prirodno VII polje zodijaka, polje partnerstva, braka, javnosti.

Venera u Vagi♎️ je u svom sjedištu, u svom znaku i osjeća se prijatno u Vagi♎️. Venera u Vagi♎️ voli ljubav, ljepotu, estetiku, umjetnost, diplomatiju. Kulturna i fina, šarmantna, graciozna, izbjegava konflikte i rasprave. Uživa u harmoničnom odnosu punom nježnosti i ljubavi. Osim ljubavi Venera donosi i novac, poklone, hranu, potomstvo, brak, zajednicu, početak veze i sve što je lijepo. Sredinom oktobra biće u dobrim aspektima sa Saturnom u Vodoliji♒️ i Marsom u Blizancima♊️ što daje dobre dane za emotivne veze, novac, poklone, posao itd.
Sve zavisi u kakvim je aspektima u trenutku rođenja sa ostalim planetama. Ukoliko je u lošim aspektima donosi nevolje, ljubavne probleme, prekide, raskide, razvode, finansijske probleme, loše zdravlje, sterilitet itd.
Narednih par nedjelja pozitivno utiče na sve vazdušne znake, Vaga♎️, Vodolija♒️ i Blizanac♊️, kao i na Lavove♌️ i Strijelčeve♐️. Nije baš u dobrim aspektima sa Ovnovima♈️, Rakovima♋️ i Jarčevima♑️. Kako za znak tako važi i za podznak. Ostali znaci takođe osjećaju tranzit Venere u Vagi♎️ ali individualno u zavisnosti od polja i aspekata u Natalnoj karti.
Natalna karta se radi na osnovu datuma i vremena rođenja i to su najpreciznije prognoze.