Dnevni poslovni i ljubavni horoskop za 25. mart 2018: Zašto Vodolije muči nesanica, Škorpije bi da naprave vanbračnu “krivinu”, Biku se smiješi ljubav sa Vagom

Evo šta zvijezde najavljuju za nedjelju 25. marta/ožujka 2018. godine: Blizanci bi, ali ne znaju šta da mijenjaju na poslu, Rak nepovjerljiv, Lav ima odličan dan za novi posao, Vaga organizovana…

OVAN
POSAO: Saradnja sa vatrenim i vazdušnim znakovima može biti veoma korisna posebno ako radite sa Vagom koja će vam dati opuštenost i lakši pristup poslu.
LJUBAV: Susret sa Strijelcem za sve slobodne Ovnove.
ZDRAVLJE: Dosta dobro.

BIK
POSAO: Imate osJećaj šta da radite i kojim putem da idete. Ljubav sa Vagom
LJUBAV: Možda je bolje da na početku kažete šta želite i mnogo toga biće jasnije tokom same veze.
ZDRAVLJE: Potreban vam je sport.

BLIZANCI
POSAO: Niste spremni da nešto mijenjate. Ostavite posao kakav jeste.
LJUBAV: Dobar dan za one koji su usamljeni da se upuste u neko lijepo poznanstvo.
ZDRAVLJE: Povedite računa o svom zdravlju.

RAK
POSAO: Imajte više povjerenja u svoje saradnike. Mnogi od njih mogu da vam završe dosta toga.
LJUBAV: Nemate napetost ni loš dan. Vaša emotivna veza je nešto što morate da čuvate. Usamljeni neka se spreme na putovanje.
ZDRAVLJE: Dosta dobra energija

LAV
POSAO: Odličan dan za novi posao koji može da vam donese dosta toga. Pokušajte da se bavite poslovima koji oplemenjuju duh. Sport, rad sa djecom. Možete i nekim humanitarnim radom da se bavite.
LJUBAV: Iznenađenje na polju emocija. Poznanstvo sa osobom iz inostranstva.
ZDRAVLJE: Dobra energija. Ali ipak pazite na padove, povrede, ozljede.

DJEVICA
POSAO: Morate da budete ekspert da biste izbjegli probleme na poslu. Dobro prolaze one Djevice koje rade u zatvorenim institucijama.
LJUBAV: Neko od kolega vam se udvara. Dobra veza sa Blizancima, Lavom ili drugom Djevicom.
ZDRAVLJE: Čuvajte gornji dio tijela.

VAGA
POSAO: Dobro ste organizovani. Morate da pogurate vaše saradnike ili podređene. Oni nemaju još uvijek jasan put do slave.
LJUBAV: Odličan dan za ljubav. Šarm i ljepota vas krase. Privlačni ste na svakom koraku gdje god da se pojavite.
ZDRAVLJE: Odlično.

ŠKORPIJA
POSAO: Osjećate se previše angažovanim. Možda je momenat da stanete malo sa velikim planovima. U današnjem danu ne razmišljajte previše o novcu.
LJUBAV: Oni koji su u braku moraju da povedu računa o vjernosti. Privlači vas avantura.
ZDRAVLJE: Bešika, donji stomak osjetljiv.

STRIJELAC
POSAO: Razmišljate o svemu. Nekada ste zadovoljni , nekada ne. Često vam se planovi koje planirate ostvare, ali danas nemate takav osjećaj. Sigurno ćete neke poslove pomjeriti za narednu nedjelju.
LJUBAV: Emotivno gledajući, oni koji su sami biće u prilici da imaju dosta burnu noć. Vjerovatno više poznanstava za jedno veče.
ZDRAVLJE: Dobro se osjećate.

JARAC
POSAO: Vi ste osoba koja zna da pokrene posao koji će trajati. Danas vam je dobra saradnja sa osobama koje imaju naglašenu planetu Uran u svom horoskopu. Vodolija znak ili podznak.
LJUBAV: Kuća i potomci su vam važni. Ako ste ženski Jarac a želite ljubav, potražite je u velikim grupama ljudi, socijalnim mrežama.
ZDRAVLJE: Čuvajte se prehlade.

VODOLIJA
POSAO: Vjerovatno će vas neko od saradnika obavijestiti da je potrebno da se brzo spakujete i krenete na put. Sa inostranstvom možete imati dobru energiju i novac, naravno.
LJUBAV: Emotivno ste vezani za jednog prijatelja. Da li je to dobar izbor, vrijeme će pokazati.
ZDRAVLJE: Česte nesanice.

RIBE
POSAO: Ne miješajte posao i ljubav. Morate da budete otvoreniji prema svojim saradnicima. Svako ima mjesto u vašem srcu.
LJUBAV: Vaš partner mnogo radi i ne razmišlja toliko o vama i vašoj ljubavi, koliko o novcu koji zarađuje. To stanje mora da se promijeni.
ZDRAVLJE: Čuvajte zdravlje tako što se hranite organskom hranom.