Dnevni poslovni, ljubavni i zdravstveni horoskop za 30. 1. 2018: Vodolija pred poslovnom ucjenom, Blizanci na ivici, Lav preosjetljiv…

Danas na nebu ništa od značajnijih aspekata nema, te iskoristite dan za užitke i odmor. U društvu dragih osoba sve brige blijede, pa ne dozvolite da vam dan prođe u samoći, Lavopvima savjetujemo da pokažu više razumijevanje za voljenu osobu, a Vagama da ne tužakaju druge za neuspjehe

OVAN
POSAO – Ulažete veliki napor, ali na kraju ne ostavljate pozitivan utisak na određene saradnike. Tražite dobar savjet ili nečije posredovanje u vezi sa poslom kojim se bavite.
LJUBAV – Nema razloga da prikrivate svoje emotivno neraspoloženje pred osobom koja dobro poznaje vaše vrline ili mane. Bolje ćete se osjećati u iskrenom povjeravanju i uz bliskost.
ZDRAVLJE – Potreban vam je odmor.

BIK
POSAO – Nema razloga da odlažete susret sa saradnicima. Trenutak je da ubrzate svoje poslovne aktivnosti ili da prihvatite nečiju ponudu.
LJUBAV – Prepustite svom partneru glavnu ulogu u zajedničkim situacijama, posebno kada vas ljubavni zanos vodi ka najljepšem zadovoljstvu.
ZDRAVLJE – Bolovi u mišićima.

BLIZANCI
POSAO – Nemojte dozvoliti da vas neko opterećuje pogrešnim idejama ili da vas uslovljava. Na vama je da svojim saradnicima predložite korisno rješenje koje treba da zadovolji različite interese.
LJUBAV – Često gubite strpljenje pred jednom bliskom osobom. Usmjerite pažnju na vedrije sadržaje i budite mnogo strpljiviji, prijaće vašoj vezi.
ZDRAVLJE: Dobro

RAK
POSAO – Obećanja koja dobijate ne predstavljaju garanciju za poslovni dobitak. Potrebno je da reagujete u određenom trenutku i kategorično da zaštite svoje interese.
LJUBAV – Potrudite se da djelujete dovoljno zanosno i inspirativno pred voljenom osobom i nemojte dozvoliti da se udaljavate od nekih zajedničkih planova.
ZDRAVLJE – Dobro.

PROČITAJTE I OVO

BRUTALNO su dobri u krevetu: Ako ste mislili da su Škorpije nezamjenljive, još “to”niste probali sa OVIM ZNAKOM

LAV
POSAO – Važno je da ostavite ozbiljan utisak. Okolina ima dovoljno sluha ili interesovanja da podrži vaše ideje. Novi poslovni događaji mogu da vas predstave u pozitivnom svjetlu.
LJUBAV – Pokažite da imate razumijevanje za voljenu osobu. Sve što činite treba da vas približi sličnim ciljevima. Mašta uvijek djeluje kao beskrajna inspiracija ako se nalazite u pravom društvu.
ZDRAVLJE – Preosjetljivi ste.

DJEVICA
POSAO – Ukoliko previše kritikujete nečije ponašanje, onda morate prihvatiti i moguće negativne reakcije. Stalo vam je da promijenite nečije ponašanje ili uslove koji vam se nameću.
LJUBAV – Izbjegavajte provokativne situacije ili osobu koja ne ispunjava vaše emotivne kriterijume. Potrebna vam je iskrena pažnja i razumijevanje.
ZDRAVLJE: Moguća glavobolja

VAGA
POSAO – Nema razloga da optužujete druge za trenutni neuspjeh. Moguće je da se greške nalaze u vama, a ne u okolini. Ponekad je teško priznati lični poraz.
LJUBAV – Pažljivije analizirajte partnerovo ponašanje. Možda postoje neke nepoznate okolnosti ili detalji koji vam promiču. Nemojte ignorisati nečije riječi ili poruku koju dobijate.
ZDRAVLJE – Dobro.

ŠKORPIJA
POSAO – Donosite racionalne odluke, ali ponekad treba postupiti po insitinktu. Pažljivije posmatrajte svoje saradnike i usmjeravajte priču u onom pravcu koji vodi ka nekom zajedničkom uspjehu.
LJUBAV – Sve je moguće ostvariti ukoliko ste dovoljno inspirativni i uporni u svojim namjerama pred voljenom osobom. Budite dovoljno dosljedni u onome što mislite i želite.
ZDRAVLJE – Stomačne tegobe

STRIJELAC
POSAO – Djelujete mudro i promišljeno u susretu sa saradnicima. Nema razloga da se ponašate nametljivo već prepustite drugima da govore o vašem uspjehu ili u vašu korist.
LJUBAV – Pokažite iskreno interesovanje za ideje koje ima voljena osoba. Izbjegavajte različite emotivne provokacije ili novu ljubomornu scenu.
ZDRAVLJE – Korigujte ishranu

JARAC
POSAO – Uporno tražite izlaz iz komplikovanih situacija, ali neko kao da vas dodatno opterećuje različitim zahtjevima. Svaki problem ima dobro rješenje.
LJUBAV – Izbjegavajte rivalstvo ili neku ljubomornu scenu. Pokažite voljenoj osobi da imate slične potrebe i upotrijebite zrno mudrosti uvijek kada je to neophodno.
ZDRAVLJE – Odlično.

VODOLIJA
POSAO – Budite dovoljno promišljeni pred osobom koja vas obavezuje na određene uslove u poslovnj saradnji. Važno je da sačuvate svoje interese i dobar odnos sa okolinom.
LJUBAV – Osjećaj emotivne bliskosti u vama podstiče pozitivno raspoloženje i kreativnu energiju. Dobro je da se orijentišete prema onoj ljepšoj strani stvarnosti.
ZDRAVLJE – Loša cirkulacija.

RIBE
POSAO – Dogovor sa jednom osobom vas obavezuje na određene uslove ili na strogu poslovnu diskreciju. Međutim, vi imate drugačije ideje i nečete dozvoliti da neko odlučuje u vaše ime.
LJUBAV – Ponekad priželjkujete više nego što je moguće. Partner djeluje mrzovoljno dok sluša vaše primjedbe. Budite realni u procjeni nečijih mogućnosti.
ZDRAVLJE – Dobro se osjećate