Dnevni poslovni, ljubavni i zdravstveni horoskop za 27. 1. 2018: Ribu privlači starija osoba, Bikovima poslovna ponuda, Blizancima skače pritisak, Rak ima pretjerana očekivanja

Subota je. Kako je iskoristiti, šta najavljuju zvijezde? Iako je prvi dan vikenda, nekima će glava pucati od posla

OVAN
POSAO – Ne mijenjajte tim ljudi sa kojima radite. Ukoliko ste nezadovoljni, morate se pomiriti sa tim da je zasluga samo vaša.
LJUBAV – Okolini djelujete tajanstveno, a partner će biti iznenađen vašom uzdržanošću. Svojim ponašanjem komplikujete stvari.
ZDRAVLJE – Moguće su teškoće sa urinarnim traktom.

BIK
POSAO – Ukoliko niste zaposleni, slijedi vam mogućnost zaposlenja. Nemojte odbiti sjajnu ponudu. Zaposlenima je ovo miran period.
LJUBAV – Partner vas obasipa pažnjom i osjećati ćete se posebno u njegovom društvu. Prija vam saznanje da ste zaista voljeni.
ZDRAVLJE – Osjećate se dobro.

BLIZANCI
POSAO – Pomoć vam stiže od osobe sa kojom dugo sarađujete. Sa nadređenima ćete imati napet odnos, ali ne dozvolite da vas to dovede u nezgodnu situaciju.
LJUBAV – Želite da promijenite svoj status i ozbiljno razmišljate o tome. Partner ipak očekuje lijepe vijesti od vas, dajte mu ih.
ZDRAVLJE – Variranje pritiska

RAK
POSAO – Stabilniji ste nego obično, a želja da promijenite posao postaje izvodljiva. Iskoristite šansu i dobru energiju i konačno se odlučite na taj potez.
LJUBAV – Imate podršku voljene osobe, ali pretjerali ste sa očekivanjima. Vrijeme je da se i vi naučite toleranciji i da primijenite naučeno.
ZDRAVLJE – Osjećate se dobro.

LAV
POSAO – Poslodavcu smeta vaš samouvjeren stav i ne doživljava vas na pravi način. Pokušajte da se primirite i nemojte se isticati po svaku cijenu.
LJUBAV – Osoba koju osvajate već neko vrijeme će konačno shvatiti da jednostavno ne može da vam odoli. Sreća prati zaljubljene.
ZDRAVLJE – Čuvajte se povreda.

DJEVICA
POSAO – Obavezno se oslonite na jednu žensku osobu i poslušajte njene savjete. Ako želite da uspijete, neophodno je da vas neko podrži i zato ne odbijajte nikakvu pomoć.
LJUBAV – Emotivnost je dosta naglašena, kao i potreba za novim događajima. Ne želite da rješavate postojeće probleme.
ZDRAVLJE – Izbjegavajte boravak u zagušljivim prostorijama

VAGA
POSAO – Pokazaćete spremnost i za veoma obimne poslove. Važno je da pretpostavljene ubijedite da ćete ispoštovati dogovor.
LJUBAV – Neodoljivost dolazi do izražaja. Osjećate se dobro i svjesni ste kako djelujete na okolinu. Zadržavate se na flertu.
ZDRAVLJE – Mogući su problemi sa hormonima.

 

ŠKORPIJA
POSAO – Moraćete da analizirate situaciju do najsitnijih detalja i to vas izuzetno zamara. Morate tako ako želite da ostvarite cilj.
LJUBAV – Razočarani ste u voljenu osobu već neko vrijeme. Iskoristite današnji dan i otvoreno porazgovarajte, priča nikako ne može da vam pokvari odnos.
ZDRAVLJE – Osjećate se umorno.

STRIJELAC

POSAO – Dobićete informaciju o tome da će se mijenjati sistem poslovanja. Izbjegavajte finansijske transakcije i primirite se dok bura ne prođe.
LJUBAV – Nalazite se u vezi koja ne ide kako ste očekivali. Unesite malo pozitivne energije umjesto što čekate da se nešto promijeni.
ZDRAVLJE – Osjećate se dobro.

JARAC
POSAO – Kolege će biti zadivljene brzinom kojim ćete obavljati obaveze. Višak energije dobro će doći da završite zaostale poslove.
LJUBAV – Imate oko sebe dosta osoba koje bi rado da uđu u vezu sa vama. Previše ste izbirljivi i propuštate prilike, a to vam nikako ne valja.
ZDRAVLJE – Prijaće vam šetnja.

VODOLIJA

POSAO – Impulsivniji ste nego obično, ali vam tako odgovara. Pazite da ne budete previše grubi prema nekome ko to ne zaslužuje.
LJUBAV – Tražite spoj duhovnosti, unutrašnje i fizičke ljepote. Napravite kompromis sami sa sobom i prilika će se ukazati.
ZDRAVLJE – Napetost.

RIBE
POSAO – Važno je da svoju energiju usmjerite na pravilan način, ali i da budete dio tima. To je formula za uspjeh koje treba da se pridržavate.
LJUBAV – Privlači vas dosta starija osoba i konačno možete da očekujete poziv i susret. Neće biti kao što očekujete.
ZDRAVLJE – Korigujte ishranu.