Dnevni poslovni, ljubavni i zdravstveni horoskop za 26. januar 2018: Rakovima manjka koncentracije, Djevica shvata da je “obećanje ludom radovanje”, Jarca čeka zamorna rasprava

Od petka, 26. januara Mars napušta polje strastvene, burne i bučne Škorpije i ulazi u svijet Strijelca, gdje će boraviti do 17. marta 2018. Ljubav će doći svima koji je dugo već čekaju, a neki će uživati u promjeni u ljubavnim odnosima. Svakako, uzbudljiv dan pred nama!

OVAN
POSAO – Neko sumnja u vaš uspjeh, ali pokazaće se da imate značajnu prednost u odnosu na ostale saradnike. Svaka priča kao kritika je suvišna, naročito kada postoje jasni dokazi ili poslovni rezultati.
LJUBAV – Ukoliko vam je stalo da privučete nečiju emotivnu pažnju i interesovanje nemojte oklijevati. Preuzmite aktivnu ulogu i kontrolu nad važnim događajima.
ZDRAVLJE – Odlično se osjećate.

BIK
POSAO – Ako želite da razriješite nesporazum sa jednom osobom budite dovoljno promišljeni i efikasni. Potrudite se da preduhitrite ostale saradnike koji računaju na vašu nedovoljnu informisanost ili neupućenost u poslovne prilike.
LJUBAV – Imate utisak da vaš ljubavni život nije dovoljno interesantan i uzbudljiv u onoj mjeri koliko biste željeli. Učinite nešto u tom pravcu.
ZDRAVLJE – Pad imuniteta.

BLIZANCI
POSAO – Neko ne razumije sve vaše ideje i to se negativno odražava na nivo uspjeha u poslovno-finansijskoj saradnji. Morate imati dovoljno razumijevanja za svoju okolinu.
LJUBAV – Postavljate velike zahtjeve pred voljenu osobu. Napravite emotivnu distancu i preispitajte svoju ljubavnu vezu kroz različite aspekte.
ZDRAVLJE – Loša cirkulacija

RAK
POSAO – Pažljivije analizirajte događaje na poslovnoj sceni i nemojte donositi brzoplete odluke. Nedostaje vam koncentracija da se angazujete na različitim stranama.
LJUBAV – Ukoliko previše vjerujete u nečije riječi očekuje vas novi gubitak ili razočarenje. Stišavajte svoje strasti. Bolje je da zatražite dobar savjet nego da emotivno rizikujete bez pravog povoda.
ZDRAVLJE – Odlicno.

LAV
POSAO – Od vas se očekuje da ostvarite brilijantnu ulogu ili zapaženi uspjeh. Okolina vjeruje u vaše znanje i sposobnosti što predstavlja dovoljan povod da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja.
LJUBAV – Osjećate novi emotivni zanos. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom. Privlače vas različiti izazovi.
ZDRAVLJE – Niste u kondiciji.

DJEVICA
POSAO – Očekujete pozitivne odgovore i uspješne rezultate, ali do njih se ne dolazi na lak način ili na osnovu nečijih obećanja. Uspješni rezultati zavise od dobre procjene i ličnog angažovanja u različitim pravcima.
LJUBAV – Važno je da pažljivo birate riječi koje izgovarate pred voljenom osobom. Izbjegavate sumnjivo društvo ili osobu koja se nalazi na “lošem glasu”.
ZDRAVLJE:Hronične tegobe

VAGA
POSAO – Nečije namjere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja vam upućuje lijepe riječi ili velika obećanja. Tek kada budete spoznali pravu istinu shvatićete na koji način treba da rješavate svoje poslovno-finansijske dileme.
LJUBAV – Partner se žali na vašu učestalu rasijanost, iznenadnu zaboravnost ili na odsustvovanje. Ispravite na vrijeme svoje propuste.
ZDRAVLJE – Potreban Vam je odmor.

ŠKORPIJA
POSAO – Imate dobre ideje, ali neko odbija vaš savjet i pokušava da umanji vašu ulogu u poslovno-finansijskoj saradnji. Ipak, nemojte dozvoliti da se poslovni nesporazum bitno odražava na Vašu koncentraciju ili volju.
LJUBAV – Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju i uz dragu osobu. “Male nježnosti” donose veliko zadovoljstvo u svakom pogledu.
ZDRAVLJE – Korigujte ishranu.

STRIJELAC
POSAO – Imate utisak da neko ograničava vaše mogućnosti ili da vam nameće rigidne uslove i stroga pravila u poslovnoj saradnji. Nemojte dozvoliti da vas neko svrstava u red “gubitnika”, već suprotstavite se osobi koja podriva vaš poslovni ugled.
LJUBAV – Prije nego što donesete novu odluku preispitajte svoja osjećanja potrebna vam je nota samokritičnosti. Ne možete uvijek da diktirate “ljubavni tempo”.
ZDRAVLJE –Bez problema.

JARAC
POSAO – Susret i rasprava sa jednom osobom na vas djeluje zamorno, ne posvećujete dovoljno pažnje nekim poslovnim događajima u kojima aktivno učestvuju vaši saradnici.
LJUBAV – Opterećujete se novim emotivnim slutanjama, ali to je više odraz vašeg trenutnog stanja i nedostatka inspiracije.
ZDRAVLJE – Napeti ste.

VODOLIJA
POSAO – Neko ima dobre namjere tako da dogovor sa saradnicima obećava zajedničku korist ili poslovno-finansijski dobitak. Zadržite optimistističko raspoloženje u različitim situacijama.
LJUBAV – Osoba koja privlači vaše interesovanje ima zanimljive ideje. Odgovorite na sličan način i u skladu sa odabranim manirima koji ostavljaju dobar utisak.
ZDRAVLJE – Dobro se osjećate.

RIBE
POSAO – Trenutni položaj Mjeseca vas podstiče na emotivnu nesigurnost, stoga izbjegavajte situacije koje predstavljaju potencijalnu opasnost. Poslovne dileme možete rješavati na pozitivan način, pod uslovom da zatražite nečiji savjet.
LJUBAV – Budite dovoljno iskreni u društvu osobe koja dobro poznaje vaše “male slabosti”. Nema potrebe da birate pogrešnu ulogu ili da previše forsirate neke situacije.
ZDRAVLJE – Provjerite krvnu sliku.