Dnevni poslovni, ljubavni i zdravstveni horoskop za 25. 1. 2018: Bikovima prijete glavobolje, Djevica bi mogla danas ostvariti “san o velikoj sreći”

Četvrtak, 25. januar, Merkur je u sekstilu sa Jupiterom na nebu. Merkur je u Jarcu, Jupiter u Škorpiji. Eto obilja energije za optimiste! Čak i teški pesimisti danas će vidjeti u mnogo toga samo lijepe I pozitivne stvari, a lijepe (Jupiter) vijesti (Merkur) stizaće sa svih strana i u raznim oblicima, poput poruke, SMS, pisma…

OVAN
POSAO – Nema razloga da vjerujete u informacije koje dolaze iz nepouzdanih izvora. Pažljivije analizirajte svoje saradnike i nove događaje. Ipak, pretjerana doza radoznalosti u nečijim očima može da izgleda kao negativna osobina.
LJUBAV – U pokušaju da pravilno riješite neke nove emotivne dileme koje imate oslonite se na svoju intuiciju. Često nije sve onako kao što na prvi pogled izgleda.

ZDRAVLJE – Provjerite krvnu sliku.

BIK
POSAO – Susret ili razgovor sa jednom osobom za vas predstavlja »dobitnu kombinaciju«, i stoga prihvatite ideju o poslovno-finansijskoj saradnji. Važno je da odaberete novu situaciju, koja paralelno ispunjava vaša interesovanja i donosi materijalnu korist.
LJUBAV – Nema potrebe da se ponašate suviše teatralno u društvu voljene osobe. Prilagodite svoju ulogu u skladu sa zajedničkim potrebama.
ZDRAVLJE – Glavobolja.

BLIZANCI
POSAO – Pažljivo analizirate različite događaje na poslovnoj sceni i nove uslove. Ukoliko Vam je stalo da ostvarite zapažene rezultate realno odmjerite svoje mogućnosti i uslove u kojima se nalazite. Nema razloga za pretjeranu razmetljivost pred saradnicma.
LJUBAV – Postavljate “pogrešna pitanja” i vršite emotivni pritisak na voljenu osobu. Bolje je da smireno sagledate zajednička rešenja.
ZDRAVLJE – Problemi sa grlom.

RAK
POSAO – Predlažete nova praktična rješenja, ali neko od saradnika nema dovoljno sluha i komplikuje dogovor o zajedničkim interesima. Nema razloga da podcjenjujete nečiju informisanost ili umješnost da ostvari svoje namjere.
LJUBAV – Djelujete suviše uznemireno i nestrpljivo. U emotivnom zanosu pravite lošu procjenu i imate pogrešan utisak o jednoj osobi.
ZDRAVLJE – Niste u kondiciji.

LAV
POSAO – Važno je da sačuvate dobru poslovnu poziciju među saradnicima, nemojte štediti svoju kreativnu energiju ili vrijeme. Poslovno-finansijski uspjeh ne ispunjava vaša očekivanja, ali ni vaši saradnici ne mogu da se pohvale sjajnim rezultatima.
LJUBAV – Djelujete uznemireno i zabrinuto, imate utisak da nepravedno trpite zbog partnerovog čudnog ponašanja ili odsutnosti.
ZDRAVLJE – Dobro se osjećate.

DJEVICA
POSAO – Ukoliko vam je stalo da demonstrirate svoje intelektualne ili praktične sposobnosti, pronađite sebi i odgovarajućeg »suparnika«. Potrebno je da odredite preciznije ciljeve i da sačuvate pozitivnu orijentaciju.
LJUBAV – Možda susret sa jednom osobom ne predstavlja u potpunosti Vaš »san o velikoj sreći«, ali svakako najavljuje neko zanimljivo iskustvo i niz novih prijanosti u emotivnom životu.
ZDRAVLJE – Odlično

 

VAGA
POSAO – Iako osjećate uznemirenost ostvarujete dobar odnos sa roditeljima, partnerom, prijateljima. Oni su vam neophodni kao lijek za prevazilaženje stanja u kom se nalazite zato im dajte maksimum svog vremena.
LJUBAV – Pojačane podsvjesne fenomene pokušajte da protumačite na ispravan način.
ZDRAVLJE – Izražena napetost.

ŠKORPIJA
POSAO – Ne vjerujete previše u nečiju priču i najčešće se oslanjate na samostalnu procjenu poslovnih mogućnosti. Ipak, nemate dovoljno snage ili koncentracije da se angažujete na različitim stranama u skladu sa zamišljenim ciljevima.
LJUBAV – Sa određenim razlogom prešutkujete svoje emotivne namjere pred voljenom osobom, ali ne možete još dugo prikrivati istinu.
ZDRAVLJE – Problemi sa varenjem.

STRIJELAC
POSAO – Pažljivije posmatrajte svoju okolinu i učinite sve što je potrebno da razjasnite zajedničke dileme. Poslovne kriterijume treba da ispunjavate prema stepenu važnosti ili u skladu sa zajedničkim dogovorom.
LJUBAV – Ukoliko vam nedostaje nečije prisustvo, potražite odgovarajuću »zamjenu« ili osobu za koju Vas vezuju slična interesovanja. Najbolje ćete se osjećati uz osobu koju dobro poznajete.
ZDRAVLJE – Dobro se osjećate

JARAC
POSAO – Ukoliko ste sigurni u svoju poslovnu viziju, nemojte dozvoliti da vas ubjeđuju u suprotna rješenja ili da se neko protivi vašoj volji. Potrebna vam je nečija podrška kako biste u potpunosti ostvarili svoje poslovno-finansijske namjere.
LJUBAV – Važno je da djelujete dovoljno inspirativno na svog partnera. U ljubavnom susretu ništa ne prepuštajte slučaju, posebno kada imate svijest o ličnoj
dominaciji.
ZDRAVLJE – Previše ste napeti.

VODOLIJA
POSAO – Ponekad vaša samovolja u ophođenju prema saradnicima ili pretjerana energičnost u postupcima, djeluju iritirajuće na okolinu. Zbog toga vas prate
negativni komentari ili riječi kritike. Nemojte dozvoliti da vas neko kompromituje u društvu saradnika.
LJUBAV – Partner nema dovoljno razumijevanja za vaše emotivne potrebe tako da ne obraća posebnu pažnju na vaše negodovanje ili neraspooženje.
ZDRAVLJE – Potreban vam je odmor.

RIBE
POSAO – Nemojte dozvoliti da neko preuveličava vaš neuspjeh ili da vas kažnjava zbog neizmirenih računa. Susret sa jednom osobom djeluje kao neprijatna situacija, ali sačuvajte samopouzdanje i izvucite dobru pouku o poslovnim kontaktima.
LJUBAV – Zaboravite na neke neobične ili avanturističke ideje koje mogu da iskomplikuju vaš ljubavni odnos i »miran san«. Nije svaki izazov vrijedan rizika.
ZDRAVLJE – Niste u kondiciji