Dnevni poslovni, ljubavni i zdravstveni horoskop za 23. 1. 2018: Novi izlivi ljubomore kod Blizanaca, Vaga u depresiji, Vodolija na klackalici…

Pogedajte šta vam zvijezde poručuju za utorak 23. Januara 2018. Godine. Danas je dan kada biste razgovorom mogli da dođete do nekih poslovnih uspjeha (nove pozicije, novi posao, pokretanje novog projekta itd), pa gledajte da porazgovarate sa svima koji mogu da utiču na vašu karijeru.


OVAN
POSAO – Više poslova istovremeno neće vam pasti teško da radite. Sposobni ste da pobjeđujete na više frontova. Ako radite u veleprodaji odličan dan za nove ugovore, zaradu.
LJUBAV – Više se posvetite ljubavi jer partnera često zapostavljate zbog poslovnih obaveza.
ZDRAVLJE – Nemate prepreka.

BIK

POSAO – Mnogi se dive vašem entuzijazmu i velikoj energiji. Na materijalnom planu se još uvijek čeka na bolje dane koji treba da se svaki čas dese.
LJUBAV – Sve se lako može riješiti, dodajte samo malo romantike u svoju vezu i čarolija će učiniti da se emocije probude.
ZDRAVLJE – Sklonost gojenju.

BLIZANCI
POSAO – Važno je da sačuvate samokontrolu pred osobom koja ima negativan uticaj na vaše raspoloženje ili ponašanje. Morate imati dovoljno mudrosti da se suprotstavite nečijoj samovolji.
LJUBAV – Novi izlivi ljubomore ili emotivne posesivnosti djeluju iritirajuće na voljenu osobu. Promijenite svoje neprikladno ponašanje.
ZDRAVLJE – Izbjegavajte konfliktne situacije

RAK
POSAO – Imate dobar predosjećaj u poslovnim procjenama i zato sa velikim nestrpljenjem iščekujete susret ili razgovor sa jednom uticajnom osobom. Važno je da pravilno ističete svoje sposobnosti.
LJUBAV – Podstičite kod sebe emotivnu inspiraciju i smisao za dobar ukus. Prepustite se svojim osjećanjima i strastima.
ZDRAVLJE – Nalazite se u sjajnoj formi.

LAV
POSAO – Dobro razmislite da donesete dobre i ispravne odluke koje će značiti i vama i poslovnim partnerima.
LJUBAV – Nesuglasice sa partnerom. To vam je teško ali morate da donesete pravilne odluke.
ZDRAVLJE – Bolovi u leđima mogu se izbjeći vježbama.

DJEVICA
POSAO – Nečija podrška dJeluje korisno u različitim situacijama. Obratite pažnju na nove informacije koje ukazuju na dobre mogućnosti u poslovnoj saradnji. Važno je da formirate nove vrIJednosti.
LJUBAV – Nemojte dozvoliti da neko sputava vašu volju ili pravo na izbor. Zaslužujete bolji ljubavni tretman nego što neko pokušava da vam nametne.
ZDRAVLJE – Prijaće vam relaksacija ili boravak u prirodi

VAGA
POSAO – Susret sa jednom osobom otkriva važne detalje, a zajednički dogovor predstavlja dobar predznak u poslovnoj saradnji. Potrebno je da sprovedete odlučnu akciju.
LJUBAV – Ukoliko vam je stalo da obradujete porodicu ili voljenu osobu, promijenite svoje ustaljene navike. Budite dovoljno maštoviti i inspirativni u svakom pogledu.
ZDRAVLJE – Nalazite se u sjajnoj formi.

ŠKORPIJA
POSAO -Intuitivni signali vas upozoravaju na potencijalnu opasnost i zato budite pažljiviji u društvu nepoznatih saradnika. Distancirajte se od osobe koja nema previše obzira za vaše poslovne interese.
LJUBAV – Umanjite svoje polazne kriterijume. Prijaće vam susret sa jednom osobom koja za trenutak zna da vas povuče u svijet čudesne romantike ili nježnosti.
ZDRAVLJE – Primijenite neku od tehnika psihološkog opuštanja.

STRIJELAC
POSAO – Obratite pažnju na nečiju poruku ili upozorenje. Nemojte dozvoliti da u vama preovlada potreba za dominacijom u susretu sa saradnicima.
LJUBAV – Prati vas evmotivni nemir. Voljena osoba vam neprekidno zadaje dodatne probleme i postavlja pred vas nove ljubavne rebuse.
ZDRAVLJE – Potrebno je da se rasteretite od dodatnih pritisaka

JARAC
POSAO – Loše se osjećate ako sa vama saradnici razgovaraju kao sa nekim ko je neobrazovan ili neiskusan. Jarac voli status, prestiž. Nećete to dozvoliti.
LJUBAV – Više pričate o novcu nego o ljubavi. Veza sa Vodolijom vas čini poletnim, raspoloženim.
ZDRAVLJE – San i ništa više. Prijaće vam psiho-fizička relaksacija.

VODOLIJA
POSAO – Ukoliko se zadesite u pravom trenutku i na dobrom mjestu, očekuje vas poslovni dobitak ili javno priznanje. Poslovni uspjeh proizilazi iz dobrih priprema. Neophodne su vam provjerene informacije.
LJUBAV – Važno je da djelujete očaravajuće na svog partnera. Potrudite se da potvrdite svoj dobar ukus i pravu mjeru vrijednosti prilikom izbora.
ZDRAVLJE – Sačuvajte dobro raspoloženje.

RIBE
POSAO – Neko pokušava da vam nametne stroga poslovna pravila, ali vi imate različite zamjerke. Ne dopada vam se ni zapovjednički ton na koji vam se obraća jedna starija osoba.
LJUBAV – Ne budite brzopleti, već sačekajte da istina izađe na vidjelo. Vješto prikrivate svoja osjećanja i želite da ostavite određeni utisak na blisku osobu.
ZDRAVLJE – Večernje sate rezervišite za svoj svijet intime.