Dnevni poslovni, ljubavni i zdravstveni horoskop 22.1. 2018: Ribe pazite na zdravlje, Ovan mudruje, Rak se pravda partneru…

Ponedjeljak, 22. januar 2018. Je kao stvoren da sve nekako bude užurbano, nikome neće biti do priče, ćaskanja, druženja. Kako najavljuje danasnji-dnevni-horoskop.com., za sve znakove tokom današnjeg dana prestoji dosta bure
OVAN
POSAO – Ukoliko ne razumijete nečiji postupak, zatražite dodatno objašnjenje. Nemojte predviđati ono sto je neizvjesno, prije ili kasnije stvari mogu da se iskomplikuju na Vašu stetu.
LJUBAV – Partnerovo jasno negodovanje, dovoljno govori o zajedničkom raspoloženju kroz koje prolazite ili možda o novim emotivnim nedoumicama.
ZDRAVLJE – Odlično.

BIK
POSAO – Djelujete neraspoloženo, jer neko očekuje da prihvatite pomalo servilnu ulogu ili da se pridržavate zacrtanih pravila u poslovno-finansijskoj saradnji.
LJUBAV – Trenutno suviše forsirate svoje potrebe i neke situacije u ljubavnom odnosu. Partner možda ne može u potpunosti da prati Vaš ubrzani ritam.
ZDRAVLJE – Problemi sa grlom.

BLIZANCI
POSAO – Pristojnost Vam nalaže da ostanete uzdržani pred jednom starijom osobom, kao i da se ne uplićete u širu raspravu sa saradnicima.
LJUBAV – Ukoliko ne poznajete najbolje nečije emotivne namjere, budite više diskretni i suzdržani u rekacijama. Mudro prećutite neke detalje iz svog života.
ZDRAVLJE – Nema nikakvih problema.

RAK
POSAO – Ukoliko Vam je stalo da izgladite neki poslovni nesporazum sa određenim saradnicima, budite promišljeni. Nemojte dozvoliti da neko drugi govori u Vaše ime, procijenite kada treba da preuzmete kontrolu nad važnim događajima.
LJUBAV – Potrebno sa više detalja i na bolji način da objasnite voljenoj osobi, zbog čega povremeno izgledate suviše zamišljeno ili »odsutno«. Objasnite svoje postupke.
ZDRAVLJE – Moguća temperatura.

LAV
POSAO – Posvećenost koju vi imate malo ko posjeduje u tolikom intenzitetu. Morate da se kontrolišete, kada su u pitanju povremeni zastoji u radu, jer to je i inače u opisu vašeg posla. Pokušajte da ostanete skoncentrisani na ono u čemu ste najbolji.
LJUBAV – Emocije koje imate prema partneru su u većoj mjeri opravdane. Partner vas poštuje, a vi imate na koga da se oslonite. Slijedi vam odlično poepodne.
ZDRAVLJE – Dobro.

DJEVICA
POSAO – Stalo Vam je da prikrijete svoj trenutni neuspjeh ili psihološku nespremnost, da se intenzivnije posvetite određenom zadatku. Međutim, Vaš izraz lica govori dovoljno o Vašem raspoloženju.
LJUBAV – Nemojte dozvoliti da se neko zaklanja iza Vaših obećanja koja ostaju nedorečena i nerazumljiva. Na vrijeme raščistite nove nesporazume u emotivnom odnosu.
ZDRAVLJE – Regeneracija organizma uz lagane vježbe.

VAGA
POSAO – U prilog Vam idu nečije izjave ili potvrda saradnika, važno je da nastavite sa započetim poslovnim planovima. Prihvatite nečiji koristan savjet i izbjegavajte
neke popularne »instant recepte«, kao privremeno poslovno rješenje.
LJUBAV – Očekuje Vas pozitivan obrt događaja u privatnom ili porodičnom životu. Voljena osoba će promijeniti svoje mišljenje, na Vašu veliku radost ili oduševljenje.
ZDRAVLJE – Uzimajte vitamine.

ŠKORPIJA
POSAO – Neko Vas možda navodi na pogrešan zaključak ili na loš izbor. Stoga, budite oprezniji pred osobom koja ima dvostruka mjerila i pokušava da ograniči Vaše
poslovne mogućnosti.
LJUBAV – U odnosu sa voljenom osobom, ipak ne možete sve događaje držati pod strogom kontrolom. Slobodno sa povjerenjem prepustite partneru da napravi izbor u zajedničko ime.
ZDRAVLJE – Loša cirkulacija.

STRIJELAC
POSAO – Lično dostojanstvo ili veliki ponos Vam ne dozvoljavaju da prihvatite nečiju praktičnu pomoć. Ali, isključivost u mišljenju stvara povod za novu zabludu.
LJUBAV – Voljena osoba u duhu dobrih namjera, pokušava da primiri zajedničku tenziju ili da Vas oraspoloži sa nekim novim i zanimljivim idejama.
ZDRAVLJE: Dosta dobro, ali pazite na vene.

JARAC
POSAO – Zaokupljeni ste različitim obavezama i to se negativno odražava na Vašu koncentraciju, osjećate lagani umor. Stoga, nemojte dozvoliti drugima da Vam nameću
različite obaveze.
LJUBAV – Važno je da djelujete dovoljno ubjedljivo pred voljenom osobom. Neko Vam iznanada postavlja dvosmislena pitanja koja mogu vrlo različito da se tumače.
ZDRAVLJE – Odlično se osjećate, iako su česte vremenske promjene, koje vama teško padaju. .

VODOLIJA
POSAO – Neko ne odgovara na Vaše zahtjeve, sto dodatno komplikuje poslovni dogovor i očekivanja koja imate. Izbjegavajte svaki vid pretjerivanja koji narušava saradničku
atmosferu, posvetite pažnju samo prioritetnim pitanjima.
LJUBAV – Neko Vas oduševljava svojim neodoljivim šarmom i stilom ponašanja, potrebno je da otklonite sve emotivne nedoumice. Ponekad je sve mnogo jednostavnije nego što izgleda.
ZDRAVLJE – Niste u kondiciji.

RIBE
POSAO – Kada bolje uskladite svoja duhovna interesovanja sa praktičnim ciljevima, očekuju Vas pozitivni rezultati. Ponekad stvari posmatrate iz neke ružicaste
perspektive i bez želje da se spustite u svijet realnosti. Tako će biti i danas.
LJUBAV – Nrko Vas možda nagovara da donesete važnu emotivnu odluku. Ne možete poricati svoju odgovornost koju imate pred bliskom osobom.
ZDRAVLJE – Mogući ozbiljniji problemi, pa čak i hospitalizacija!