Dnevni poslovni, ljubavni i zdravstveni horoskop za 19. 1. 2018.: Ribama se popodne smiješi flert, nezaposleni Lavovi mogli bi dobiti posao!

Ovo je horoskop koji priprema nekoliko priznatih astrologa iz svih krajeva balkanske regije. Javite nam, da li su naši astrolozi bili precizni!


OVAN
POSAO: Danas stvari u poslovnom segmentu polako dolaze na svoje mjesto i uspjet ćete da sredite ili zataškate neke napete situacije iz prethodnog perioda. Pokušajte da se uzdržite od svoje potrebe da “ugnjetavate” one koji su slabiji od vas.
LJUBAV: Posljednji je trenutak da postavite neka pitanja u svojim emotivnim relacijama, nema više razloga da čekate i oklijevate. Ipak, budite pažljivi, jer lako možete povrijediti voljenu osobu ako budete reagovali u afektu ili nepromišljeno. Malo ipak prikočite u svojim reakcijama.
ZDRAVLJE: Puni ste energije!

BIK
POSAO: Skloni ste pretjerivanju, u nekom trenutku sebe pretjerano hvalite i uzdižete, a u drugom imate prevelika očekivanja od svojih saradnika. Danas imate šansu da na lak i brz način sredite probleme u poslovnom segmentu, ali će biti potrebno da smanjite tvrdoglavost i pristanete na neke uslove.

LJUBAV: Uživate u pažnji koju dobijate. Vama se već dugo dopada jedna osoba, ali nikako da učinite najvažniji korak. Angažujte se odmah danas u prijepodnevnim satima; uspjeh je siguran!.
ZDRAVLJE: Mogući problemi sa povišenim šećerom.

BLIZANCI
POSAO: Neko vam nudi uslugu koja vam bi vam jako pomogla da riješite jedan problem u poslovnom segmentu, ali vi niste sigurni da li da ovo prihvatite ili ne. Nemojte razmišljati previše, jer ponuda neće trajati vječno. U pitanju je osoba rođena u znaku Vodolije. Očekujte neke iznadne preokrete.
LJUBAV: Može se reći da od partnera skrivate neke važne stvari. Ukoliko nastavite sa tom taktikom, doćićete do problema.
ZDRAVLJE: Čuvajte se u saobraćaju.

RAK
POSAO: Sklanjate se ispred onih koji su jači od vas jer ipak ne želite da se takmičite na svoju štetu. Kao da shvatate da je došlo vrijeme da se na drugačiji način postavite i prema problemima, ali i prema ljudima u poslovnom okruženju. Neko očekuje da preuzmete i dio njegovih obaveza, ali ovo u potpunosti iskulirajte. Niste dužni da pomažete lijenjivcima.LJUBAV: Moguće je da ćete danas biti razočarani zbog nekog partnerovog gesta. Njemu u inat, odlazite negdje sami da se dobro provedete.
ZDRAVLJE: Povišena temperatura.

LAV
POSAO: Definitivno, tokom današnjeg dana možete završiti mnogo više nego što se od vas očekuje – i to je jasno. Veoma povoljan dan tokom kojeg vam dolazi poslovni uspjeh. Ukoliko ste nezaposleni – danas krećete sa radom!
LJUBAV: Partner smatra da previše pričate, a premalo zaista i radite na poboljšanju vašeg odnosa. Kao da nemate dovoljno vremena za emocije. Trenutno vam je najvažnije da zadržite svoj imidž!
ZDRAVLJE: Bez većih problema.

DJEVICA
POSAO: U prvom dijelu dana vjerovatno nećete znati „gdje udarate“ od obaveza koje su vas okupirale sa svih strana. Samo mirno i polako, rješavajte jedno po jedno. Ako budete bili pretjerano nervozni ili skloni naglim reakcijama može vam se desiti da napravite veći propust na poslu.

LJUBAV: Drugi dio dana je neuporedivo bolji, a tada ćete imati i dovoljno dobrog raspoloženja i poleta za susret sa voljenom osobom. Prije podne nastojte da ne ulazite u verbalni konflikt sa voljenom osobom, jer možete reći i neke stvari koje ustvari ne mislite

ZDRAVLJE: Problemi na nervnoj bazi.

VAGA
POSAO: Previše očekujete od nekih ljudi i nije ni čudo što se posle razočarate. Obećanje koje vam je dato teško da će biti ispunjeno, ili će to biti delimično. Pređite preko ovoga, nema potrebe da se nervirateNemojte vjerovati u lažna obećanja. Neko vam priča o velikim ciframa ali pitanje je koliko je to ostvarivo.
LJUBAV: Imate više od jedne prilike za vezu, a lako se možete upustiti u neki paralelni odnos. Ne marite za posljedice.
ZDRAVLJE: Skloni ste gojaznosti.

ŠKORPIJA
POSAO: Iako ste još uvijek dosta uznemireni dešavanjima iz prethodnog dana, ipak vidite da se situacija polako sređuje i stabilizuje. Nemojte se nervirati, opterećujete se oko nečega što ne možete promijeniti. Vi I dalje tvrtdoglavo vršite pritisak na poslovnog partnera i od njega očekujete da sve uradi onako kako ste vi naložili.
LJUBAV: Voljena osoba traži vašu pažnju na razne načine ali vi u svojoj žurbi i haosu to ne primjećujete.
ZDRAVLJE: Manji problemi sa bubrezima.

STRIJELAC
POSAO: U odličnom ste raspoloženju za posao. Imate još uvijek neke svoje nedoumice i opterećujete se nekim potezima saradnika, ali ćete se truditi da ovo potisnete i okrenete se svojim obavezama.
LJUBAV: Partner trenutno pokušava da vas ubijedi u svoju ljubav i vjernost, ali vi i dalje sumnjate i nesigurni ste
ZDRAVLJE: Imunitet vam je oslabljen

JARAC
POSAO: Situacija iz prethodnog dana još uvijek će pomalo uticati na vas, ali stvari polako kreću ka stišavanju. Kolege se sklanjaju od vas, jer ne žele da ožive istu situaciju kao juče.
LJUBAV: Danas se opustite malo i pokušajte da unesete bolje raspoloženje i u svoje poslovno okruženje, ali i u kontakt sa voljenom osobom.
ZDRAVLJE: Budite što aktivniji na društvenom planu.

VODOLIJA
POSAO: Neki privatni problemi usporavaju vas u obavljanju vaših svakodnevnih poslovnih obaveza, ali se trudite da ne utiču na vaš kvalitet rada. Nešto ste sporiji nego inače, pa ćete vjerovatno završavati stvari u posljednjem trenutku.
LJUBAV: Odlično raspoloženje i dobar kontakt sa voljenom osobom, opušteni ste
ZDRAVLJE: Mogući problem sa probavom!

RIBE

POSAO: Imate osjećaj da ste bez snage i energije, kao „izduvan balon“ i otaljavaćete svoje poslovne obaveze, nadajući se da oni oko vas neće primijetiti da vam nije ni do čega.Ukoliko ste planirali kraći poslovni put, bolje bi bilo da ga odložite kako ne bi došlo do nepredviđenih komplikacija.

LJUBAV: Neke riječi voljene osobe i dalje vam odjekuju u ušima i ne možete da se pomirite sa trenutnom situacijom. U popodnevnim satima imaćete priliku za flert sa jednom zanimljivom osobom, ali ne odlazite korak dalje od toga.

ZDRAVLJE: Moguće infekcije grla