Dnevni poslovni i ljubavni horoskop za Valentinovo – 14. februar 2018: Bikovima provolacije na poslu, Ovan krije istinu od voljene osobe, Rakovi pred kaznenim mjerama

Sredina je februara, 14.2. je praznik zaljubljenih, Valentinovo. Astrolozi kažu da se tokom današnjeg dana sve pomalo usporava u svom uobičajenom ritmu, a i vi sami bićete usporeniji nego inače. Današnji dnevni horoskop. Savjetuje da igrate igre na sreću.

OVAN 
POSAO – Moguće je da neko kritikuje vaš način rada ili stil ponašanja. Nema razloga da se suprotstavljate mišljenju većine. Budite dovoljno razumni i prihvatite nečiji savjet.
LJUBAV – U susretu sa bliskom osobom prikrivanjem istine oko nekih delikatnih situacija, samo odlažete rješavanje zajedničkih problema. Najbolje je da postupite po svojoj savjesti.
ZDRAVLJE – Odlično.

BIK
POSAO – Nečije riječi djeluju suviše provokativno, ali na Vama je da kontrolišete svoja osjećanja. Važno je da se dinstancirate u odnosu na različite situacije ili saradnike, koji imaju loš uticaj na Vašu psihičku ravnotežu i koncentraciju.
LJUBAV – Uvijek postoji i “ružniji dio stvarnosti”, nemojte očekivati da će se problemi rješavati sami po sebi. Pokrenite inicijativu.
ZDRAVLJE – Više šetajte.

BLIZANCI
POSAO – Pažljivije analizirajte nove događaje ili važne promjene na poslovnoj sceni. Nemojte dozvoliti da neko nepravedno osporava vaš uticaj ili zasluge koje imate u zajedničkoj akciji.
LJUBAV – Uporno pokušavate da izbjegnete neki vid emotivne odgovornosti pred bliskom osobom. Ipak, ne možete poricati istinu u situacijama koje postaju očigledne. Ponekad je stvarnost drugačija od onoga što vam se čini.
ZDRAVLJE – Dobro se osjećate.

RAK
POSAO – Vaš poslovni neuspjeh ne predstavlja veliki gubitak i zato odbijate da se povinujete pred nečijim kaznenim mjerama. Vaši saradnici treba da prihvate objašnjenja koja nudite.
LJUBAV – U odnosu sa voljenom osobom čini vam se da ste na sebe preuzeli previše odgovornosti za zajedničke planove. Potrebno je da napravite odstupnicu.
ZDRAVLJE – Više šetnje će vam prijati.

LAV
POSAO – Suviše ste ponosni da progovorite o svojim problemima ili da otvoreno zatražite nečiju intervenciju. Potrebno je da se oslobodite od pogrešnih navika i da prihvatite nečiju ideju.
LJUBAV – Nema razloga da vjerujete u neki spontani rasplet događaja ili ljubavnu sreću koja dolazi iznenada. Ne zaboravite da ponekad prvi utisak zna lako da zavara.
ZDRAVLJE – Prekontrolišite vid.

DJEVICA
POSAO – Prihvatite skromniju poslovnu ponudu i nemojte podcjenjivati nečije intelektualne sposobnosti. Djelujete pomalo konfuzno pred saradnicima.
LJUBAV – Potrebno je da bolje uskladite svoje misli i osjećanja kako biste sačuvali lično dostojanstvo pred osobom koja dobro poznaje vašu ćud i slabosti. Ponekad je nemoguće sakriti unutrašnji nemir.
ZDRAVLJE – Problemi sa disajnim putevima.

VAGA
POSAO – Nepotrebno se uplićete u neku situaciju koju ne poznajete dovoljno i na takav način iritirate svoje saradnike. Prihvatite kritiku i nemojte preuveličavati svoje sposobnosti.
LJUBAV – Zadržite određenu mjeru opreza i mudrosti. Nema razloga da iskušavate nečiju emotivnu naklonost. Potrebna vam je veća diskrecija u nekim intrigantnim situacijama.
ZDRAVLJE – Dobro se osjećate.

ŠKORPIJA
POSAO – Možda vam se ne dopada nečija uloga u zajedničkim pregovorima, ali to ne treba dodatno da vas opterećuje ili da mijenja vaš prvobitni stav o poslovnoj saradnji.
LJUBAV – Vama nedostaje strpljenje, a vašem partneru emotivna hrabrost ili impuls da se suoči sa zajedničkim problemima. Usmjerite svoju pažnju više na sličnosti koje vas povezuju.
ZDRAVLJE – Napetost.

STRIJELAC
POSAO – Nove informacije realno djeluju kao dobra prilika, ali na poslovnoj sceni iznenanda sve može da se promijeni. Velike ambicije ne treba da vas navedu na pogrešno ponašanje pred saradnicima.
LJUBAV – Pažljivije analizirajte ponašanje bliske osobe. Važno je da redovno osluškujete nečije želje ili emotivne poruke. Moguće je da imate pogrešne pretpostavke.
ZDRAVLJE – Hronične tegobe.

JARAC
POSAO – Nesporazumi koji postoje u odnosu sa saradnicima, uglavnom se svode na problem u izboru poslovnih ciljeva i prioriteta. Svako od saradnika želi da ostvari što bolju poziciju, koja garantuje poslovni prestiž ili odredjene povlastice.
LJUBAV – U susretu sa voljenom osobom djelujete previše izbirljivo ili ćudljivo, na kraju ne dobijate ono što priželjkujete. Analizirajte svoje propuste.
ZDRAVLJE – Više spavajte.

VODOLIJA
POSAO – Obratite paznju na nove informacije i prihvatite nečiju ideju. Poslovni susret prolazi dobro ili u skladu sa Vašim procjenama. Novi uspjeh djeluje kao veliki podsticaj i na Vaše saradnike.
LJUBAV – Svoje pozitivne misli i osjećanja usmjeravate prema voljenoj osobi. Postoji jaka “emotivna spona”, koja Vas vraća i vezuje za jednu dragu osobu.
ZDRAVLJE – Zadovoljavajuće.

RIBE
POSAO – Ulažete ogromnu energiju u posao kojim se bavite, ali ne možete da ostvarite sve svoje ciljeve. Neko drugi prisvaja veći dio rezultata i ignoriše Vaš uticaj. Ipak, ostanite dosljedni u svojim namjerama i ispoštujete osnovna pravila.
LJUBAV – Obratite se bliskim prijateljima, važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Partner iskreno brine o Vašem emotivnom raspoloženju i želi da Vam ugodi.
ZDRAVLJE – Problemi sa varenjem