Dnevni poslovni i ljubavni horoskop za 8. maj 2018: Biku prijeti krađa, Škorpija magnet za jednu osobu iz komšiluka, Jarče, povuci ručnu na poslu!

Evo šta zvijezde najavljuju za utorak, 8. maj/svibanj 2018. godine: Ovnu na poslu potrebna pomoć, Blizancima uzbudljivo na poslu i u ljubavi, stresan dan za Raka, Lav u problemima, Djevica gubi kontrolu, Vaga neozbiljna, Strijelca more novčane brige, Vodolija bi zbog pitanja o finansijama mogla pasti u nemilost na poslu, Riba nikako da se otvori prema osobi koju voli

OVAN
POSAO: Ukoliko se bavite privatnim poslom možda vam pomogne osoba, koje je isuviše dobra u toj oblasti, pa se neće puno zadržavati na problemima, koje imate.
LJUBAV: Dovoljno se skoncentrisani na polju ljubavi da nemate prostora za brigu da se nešto neće dogoditi pozitivno na ovom polju.
ZDRAVLJE: Meditirajte povremeno.

BIK
POSAO: Pazite na svoj džep danas jer možete da budete pokradeni. Loši aspekti vas upozoravaju na nešto negativno i neočekivano.
LJUBAV: Prolazite jako loše kroz jednu ljubavnu dilemu. Nije sve tako crno ali ni prijatno kada su u pitanju emocije osobe koja vas pomalo drži na distanci.
ZDRAVLJE: Grlena čakra vam je malo lošije postavljena.

BLIZANCI
POSAO: Privatni posao vam je danas na udaru. Morate da ostanete pribrani i ne dozvolite sebi da padate u očaj.
LJUBAV: Oni koji su rođeni u prvoj dekadi, mogu da očekuju prijatno ljubavno iskustvo u svakom slučaju. Imaćete dovoljno dešavanja na ovom segmentu, a to zaista već neko vrijeme traje.
ZDRAVLJE: Bez promjena.

BLIZANCI
POSAO: Privatni posao vam je danas na udaru. Morate da ostanete pribrani i ne dozvolite sebi da padate u očaj.
LJUBAV: Oni koji su rođeni u prvoj dekadi, mogu da očekuju prijatno ljubavno iskustvo u svakom slučaju. Imaćete dovoljno dešavanja na ovom segmentu, a to zaista već neko vrijeme traje.
ZDRAVLJE: Bez promjena.

RAK
POSAO: Stres od strane šefa neće moći da vas zaobiđe ovaj put. Morate da ostanete pribrani i u odličnom raspoloženju jer ovo što može da vam se desi je prolaznog karaktera.
LJUBAV: Možete upoznati zanimljivu osobu na putovanju, pa ne propuštajte priliku da tako nešto sebi ne priuštite.
ZDRAVLJE: Pojčajte svoj imunitet.

LAV
POSAO: Posebnu pažnju obartite na polje novca koje vam sugeriše da može biti dodatnih problema i da pokušate da se strpite, kada je naplata u pitanju.
LJUBAV: Ukoliko budete htjeli tajnu ljubavnu vezu da protežirate, pazite da vas partner ne ulovi u preljubi, jer aspekti vas ne podržavaju trenutno u namjeri koju imate.
ZDRAVLJE: Srce šalje čudne signale. Obavite kontrolne preglede.

DJEVICA
POSAO: Pazite se da danas ne izgubite poziciju na poslu samo zbog sitnica na koje niste obratili pažnju u pravom trenutku.
LJUBAV: Ništa posebno se neće desiti u odnosu na ono što ste već odavno imali. Provodite jedan sličan emotivni dan.

ZDRAVLJE: Trošite energiju u radu.

VAGA
POSAO: Imaćete novca, ali isto tako i zaostale dugove kojih ćete morati da se riješite. Pazite se kamata i penala koji mogu da vam se namjeste.
LJUBAV: Oni koji vas vole mogu povremeno da vam okrenu leđa. Ne činite ništa loše već se uozbiljite i budite otvoreni sa ljudima u svom okruženju.
ZDRAVLJE: Više se bavite sportom.

ŠKORPIJA
POSAO: Imaćete moment kada ćete mnogo više željeti da se bavite sobom i svojim ličnim izgledom. Nešto vam ne dopušta još uvijek da se pristojno finansijski obezbijedite mada bi to rado željeli.
LJUBAV: Iako želite da vam se na ovom polju nešto posebno dešava, ne zaboravite da ste neko ko je magnetski privlačan za osobe suprotnog pola.
ZDRAVLJE: Dobro se osjećate.

STRIJELAC
POSAO: Ukoliko vas novčane brige more ne budite na kraj srca. Sve će to proći i nadajte se mnogo boljem u narednom periodu.
LJUBAV: Imate možda malo neprijatno iznenađenje, ali je to prolaznog karaktera, pa nemate namjeru da se povučete i priznate određene greške, koje ste napravili.
ZDRAVLJE: Bićete prijatno opušteni.

JARAC
POSAO: Ukoliko imate malo lošije aspekte trenutno, to nije razlog da budete sami u svom svijetu. Budite prijatnije raspoloženi i povucite ručnu, kada vidite da stršite u društvu.
LJUBAV: Imali ste dobre namjere, ali za sada je to malo pretjerivanje od strane vašeg partnera. Niste zadovoljni svojim emotivnim životom već odavno.
ZDRAVLJE: Opuštajte se.

VODOLIJA
POSAO: Niste u lošoj poziciji sve dok ne počnete da tražite nešto više preko svojih mogućnosti. Budite strpljivi i prisutniji u narednom periodu kada se budu donosile bitne odluke oko vaših finansija.
LJUBAV: Pokažite osobi pored sebe da vam se beskonačno dopada, jer ste se malo udaljili i pokušavate da se okrenete na drugu stranu. Ne radite to sebi, ni osobi pored.
ZDRAVLJE: Povedite računa o sitnicama.

RIBE
POSAO: Poštujete pravila rada i nemate problem sa saradnicima. Ovo će biti jedan spokojan dan za vas u svakom slučaju.
LJUBAV: Pokazujete veće interesovanje za osobe koje su rođene u vodenom znaku. Morate da budete otvoreni prema osobi koju volite.
ZDRAVLJE: Solidno danas.

PROČITAJTE I OVO

Astrologija otkriva: Na vrhu liste onih koji uživaju da zabadaju nos u tuđe živote su Ovan…