Dnevni poslovni i ljubavni horoskop za 7. maj 2018: Ovnu prija samoća, Djevica upada u odličnu šemu sa Rakom, Strijelac odlično glumi naivka na poslu….

Evo šta najavljuju zvijezde za ponedjeljak 7. maja/svibnja 2018: Bik pred sjajnim poslovnim šemama, Raka izbacuju iz takta radne kolege, Vaga nikako da stvori pravu sliku o poslu, Blizanci će konačno riješiti nesporazume sa voljenom osobom, Šjirpija konačno shvatila da partner manipuliše njenim emocijama, strastven susret Ribe sa osobom koju dugo nije vidjela.
OVAN
POSAO: Isuviše ste lakovjerno prihvatili novi izazov, koji vam je iznenada došao. Možete biti neprijatno raspoloženi prema saradnicima, pa ne dopustite sebi da remetite svoje navike.
LJUBAV: Uživate da se osamite i da budete u svom svijetu. Ne dopuštate da vam neko remeti mir i opuštenu atmosferu.
ZDRAVLJE: Oprez hroničnim bolesnicima.

BIK
POSAO: Polje privatnog biznisa vam daje odličnu soluciju, koju nećete zaobići tek tako. Možete da se osigurate sa novim poslovnim planom da će ići onako kako vi to budete željeli.
LJUBAV: Popričajte sa jednim Rakom o svojim namjerama. Ovdje neko može vjerno da vas sluša i da vas čak i podrži.
ZDRAVLJE: Solidno.

BLIZANCI
POSAO: Morate da budete dosljedni svojim idejama, jer samo tako možete da izgurate na onom planu koji vam se odavno već dopao.
LJUBAV: Pokušavate da riješite lošu situaciju u vašem ljubavnom odnosu, jer to možete samo vi.
ZDRAVLJE: Zapustili ste se.

RAK
POSAO: Bili ste u sukobu sa svojim kolegama, koji vam ne mogu doprinijeti nečemu boljem osim da vas povremeno izvedu iz takta.
LJUBAV: Problematika koju imate na emotivnom planu se protežira i dalje. Partner pored vas je isto neko ko ne želi da prizna da ima problem.
ZDRAVLJE: Pijte više tečnosti.

LAV
POSAO: Niko nije riješen da vam pruži utjehu, ni podršku. Pred vama je vrijeme rizika i neizvjesnosti. Morate da budete otvoreni za nešto potpuno novo i neobavezno.
LJUBAV: Ukoliko ste sami, tu je jedna Škorpija koja vas razumije i koja vam pomaže da se otvorite na segmentu emocija.
ZDRAVLJE: Imali ste i lošijih dana.

DJEVICA
POSAO: Ističete svoje ideje, ali im se niste dovoljno priklonili koliko vam se čini da bi trebalo. Imate doličan tim saradnika, pa ćete biti konkretniji.
LJUBAV: Imate malo lošije aspekte na polju emocija. Ukoliko ste u braku ne ulazite sa partnerom u veću raspravu, ovaj put.
ZDRAVLJE: Povišen holesterol.

VAGA
POSAO: Iskrivljena slika koju imate, kada su u pitanju određeni poslovni potezi nisu toliko loši, koliko se ovdje uviđaju samo malo lošije ideje, koje niste spremni da premostite i uđete u suštinu.
LJUBAV: Vaša emotivna strana može biti dovedena do tačke pucanja, ukoliko se ne budete prilagodili datim uslovima, koji vam se otvoreno nameću.
ZDRAVLJE: Abdomen vam je slab.

ŠKORPIJA
POSAO: Kmpleksne poslovne aktivnosti vas ne interesuju, koliko sama problematika u kojoj ste se pronašli tenutno. Budite istrajni.
LJUBAV: Možda uviđate da nije sve tako crno, ali i to da je partner sklon manipulaciji. Budite bez brige, jer ste na vrijeme uočili neke detalje jako bitne u vašoj vezi.
ZDRAVLJE: Pazite na digestivni trakt.

STRIJELAC
POSAO: Nemate namjeru da odustajete od cilja koji vam se postavio odavno već. Bićete na svoju štetu dobri i sa onima koji to ne zaslužuju. Danas ćete biti sjajan glumac, zarad vlastitog interesa.
LJUBAV: Vjerujte u ono šta drugi pričaju, jer ste se malo više okrenuli sebi i partnera zasigurno zapostavili.
ZDRAVLJE: Imate jače lupanje srca.

JARAC
POSAO: Polje karijere je nešto što vam se odavno već desilo i poboljšalo poslovnu mogućnost koju imate. Bićete dovoljno skoncentrisani na bolje ideje.
LJUBAV: Imaćete još neku šansu da izgradite odnos kao do sada i da ne pravite negativnu paralelu između onoga što je bilo i onoga šta očekujete.
ZDRAVLJE: Pazite se u saobraćaju.

VODOLIJA
POSAO: Vaše polje finansija traži poboljšanje performansi. Morate da budete oslobođeni navika koje imate i koje vas koče u ličnom razvoju.
LJUBAV: Veza sa jednim Rakom je odlična kombinacija, ukoliko ste slobodni i usamljeni. Odlični apekti vam se protežiraju u narednom periodu, pa ih iskoristite.
ZDRAVLJE: Budite opušteniji.

RIBE
POSAO: Pokušali ste da se integrišete sa ostalim osobama u svom poslovnom segmentu, kako bi pojačali svoju finansijsku stranu. Uspijevate u tome i na pravom ste putu.
LJUBAV: Očekujte solidan susret sa osobom koju odavno niste vidjeli. Sledi vam prijatan dan.
ZDRAVLJE: Mogući problem sa povišenom temperaturom.