Dnevni poslovni i ljubavni horoskop za 6. maj 2018: Strijelcu se otvaraju poslovna putovanja, Jarcu se smiješe ljubavne i poslovne šeme sa inostranstvom, Vaga zbog sitnice u svađi…

Evo šta zvijezde najavljuju za nedjelju 6. maj/svibanj 2018. godine: Ribi će danas jedna Djevica promijeniti život iz temelja. Ovan u nedostatku motivacije, Vodolija blista u poslovnom okruženju, Bik umoran, Blizanci neshvaćeni, Rak razmišlja o braku, Lav samostalan, Djevica u dobroj komunikaciji sa Strijelcem, Škorpija napeta…
OVAN
POSAO: Mnoge današnje aktivnosti svodite na minimum. Nedostaje vam i snaga i motivacija. Jedan od razloga za takvo stanje je organske prirode.
LJUBAV: Pošto zvijezde nalažu dinamiku, odmor, kretanja, opuštanje – poslušajte njihov savjet. Dobro slaganje sa Vagom.
ZDRAVLJE: Odlično.

BIK
POSAO: Razmišljate o narednoj nedelji i novim zadacima koji sami postavljate. Ko vas razumije biće mu lako sarađivati sa vama.
LJUBAV: Samoća vam prija, tako da ćete, ukoliko budete u prilici, napuniti baterije i biti kao preporođeni.
ZDRAVLJE: Ispoštujte zahtjev organizma. On poručuje da ste se umorili.

BLIZANCI
POSAO: Želite dominaciju. Niste u prilici danas da se okrenete takvom vrstom saradnje. Mnogi oko vas su u nekom svom svijetu pa vas neće razumjeti
LJUBAV: Prijatan dan za novo poznanstvo. Ako ste u braku onda vam slijedi tajni susret. Ovo je osoba iz inostranstva.
ZDRAVLJE: Osjetljiva koljena.

RAK
POSAO: Zanimaju vas poslovi koji su mistični. Možda se bavite ezoterijom ili nekim alternativnim iscjeljivanjem. Odličan energetski dan.
LJUBAV: Emotivnu romansu imaćete sa jednom Ribom. To će biti vrlo dirljivo za oboje. Razmišljate o braku.
ZDRAVLJE: Stomak ili žuč osjetljivi.

LAV
POSAO: Moguća je želja za opiranjem autoritetima i borbom protiv ograničavanja slobode. To sigurno nećete trpiti. Samostalni ste.
LJUBAV: Moguć susret ili putovanje u neku drugu državu. Vama je to svakako velika inspiracija. Samo da postoji neka dinamika.
ZDRAVLJE: Dobro se osjećate.

DJEVICA
POSAO: Nikada niste sami kada radite osim kada Vi to lično želite. Svi su tu da uskoče, pomognu, poguraju neku novu ideju.
LJUBAV: Dijelite iskustva sa drugima. Potrebno vam je da naučite nešto novo u ljubavnim vezama i odnosima. Dobra komunikacija sa Strijelcem.
ZDRAVLJE: Zadovoljavajuće.

VAGA
POSAO: Vi se uporno opirete jednom novom projektu koji vam se čini prilično dosadnim i bez nekog većeg nadahnuća. Grešite, pokrenite se.
LJUBAV: Manja sitnica u razgovoru sa voljenom osobom može da vam promijeni život. Bez razloga ulazite u problem.
ZDRAVLJE: Umor i loše zdravlje imaju veze sa hroničnim problemima.

ŠKORPIJA
POSAO: Pravite velike i dugoročne planove. To je zaista dobro kod vas jer će trajati i poslužiti drugima koji dolaze.
LJUBAV: Još uvijek osjećate da ste napeti. Kao da vas nešto u grudima pritiska i pojačava vam nervozu. Sa ovim stanjem ste se već saživjeli. Razgovarajte sa partnerom.
ZDRAVLJE: Nemate veće tegobe.

STRIJELAC
POSAO: Kada je Mjesec u vašem znaku onda sigurno radite ono što volite. Kreativni ste i dobro zarađujete. Spremate se na put.
LJUBAV: Tuđe probleme rješavate bez većih neprijatnosti. Savjet vam je da se posvetite sebi. Čuvajte svoju energiju za voljeno biće.
ZDRAVLJE: Jetra ili žuč.

JARAC
POSAO: Odličan dan ako planirate da se okrenete radu u inostranstvu. Sigurno ćete biti neko ko pravi odlične poslovne rezultate.
LJUBAV: Zanima vas jedan Ovan. On živi u drugoj državi. Ako je još podznak Vaga onda to može biti velika ljubav.
ZDRAVLJE: Dobro se osjećate.

VODOLIJA
POSAO: Ozbiljni ste i odgovorni, pošto okolnosti to od vas zahtijevaju. Okolina se napokon uvjerila da na vas uvijek može da se osloni, iako djelujete pomalo neozbiljno.
LJUBAV: Ništa bez nekog veselog Blizanca, zanimljive Vage ili nasmejanog Ovna. Sve dobri aspekti za ljubav.
ZDRAVLJE: Dobro se osjećate.

RIBE
POSAO: Iako ponekad pretjerujete u nekim zahtjevima kod vaših saradnika, uvijek ste na kraju ste milostivi, popuštate, dogovarate se.
LJUBAV: Ništa ozbiljno. Samo ako ste slobodni onda ćete upoznati jednog Bika ili Djevicu koji može da vam promijeni cijeli život iz korijena.
ZDRAVLJE: Svoju brigu želite da zadržite samo za sebe.