Dnevni poslovni i ljubavni horoskop za 5. mart 2018: Ovnu manji ljubavni problemi, Bik kasni na posao, Blizanci će biti meta ogovaranja, Rak donosi važne odluke…

Kako najavljuje astrosudbina.com današnji pet mart, ponedjeljak previđa dan u kome će većina znakova biti fokusirana na finansijske aspekte. Proći će u svjetlu događaja uglavnom vezanih za posao i karijeru,

OVAN

POSAO – Na poslovnom planu danas kao da koristite produženi viikend. Želite da predahmnete od svega. Tim prije što nestrpljivo očekujete važne poslovne prijedloge i ponude, koje nikako da stignu.

LJUBAV – Danas vas mogu snaći manji ljubavni problemi ili razočarenja. Susret koji već neko vrijeme željno iščekujete se možda neće ni dogoditi. A to, zapravo, i neće biti loša stvar.
ZDRAVLJE – Što se zdravlja tiče Ovnovi će se danas osjećati uglavnom dobro

BIK
POSAO – Na poslovnomn planu Bikovima prijeti opasnost da debelo zakasne ili propuste bitan poslovni susret. Savjetujemo Vam da svoje jutarnje aktivnosti svedete na minimum i unaprijed spremite šta ćete da obučete, kao i da zaista obratite pažnju na bitne stvari, a manje se bavite trivijalnostima.
LJUBAV – Partner očekuje više pažnje sa Vaše strane i dobro bi bilo da se posvetite osjećanjima voljene osobe.
ZDRAVLJE – Vaše zdravlje danas će biti bez većih promjena.

BLIZANCI
POSAO – Postoji velika šansa da danas budete glavni akter žestokih ogovaranja na poslu. Bitno je da upamitite da je neophodno zadržati kontrolu, jer od Vaše reakcije zavisi daleko više stvari nego od same “priče” koja kruži.
LJUBAV: Prilike na poslu su vezane I sa ljubavnim životom. Počinju tračevi, koji Vas mogu dovesti u “vezu” sa kolegom ili koleginicom. Važno je da se skoncentrišete na posao i sačekate reakciju dotične osobe, kada će se pojaviti prilika da se stvari iskristališu.
ZDRAVLJE – Dobro ćete se osjećati tokom cijelog dana…

RAK
POSAO – Skloni ste drami. Izbjegavajte svađu, posebno u velikom kolektivu. Morate da se obuzdate ako želite dalje da zadržite radno mjesto.
LJUBAV – Partner čini sve da vas opust, ali izgleda ne vrijedi. Uzvratite mu nekim sitnim poklonom.
ZDRAVLJE – Treba vam relaksacija blizu vode.

LAV
POSAO – Dan će Vam prolaziti jako sporo, što će se odraziti i na posao. Nećete ništa stići da završite na vrijeme i savjetujemo Vam da se dobro odmorite i zanemarite aktivnosti koje samo odvlače pažnju.
LJUBAV – Na ljubavnom planu moguće je novo, interesantno poznanstvo koje će posebno prijati slobodnim Lavovima. Osoba iz Vašeg poslovnog okruženja može otvoreno pokazati simpatije prema Vama.
ZDRAVLJE – Posjetite zubara na vrijeme, kako biste izbjegli komplikacije.

DJEVICA
POSAO – Vi ste sada u pozitivnom radnom danu i to ne propuštajte. Ako ne zaradite veće pare onda barem se kvalitetno odmorite od aktuelnih projekata.
LJUBAV – Razmišljate o neostvarenim ljubavima, čeka vas realnost a to je vaša dugogodišnja veza. Tu je zapravo sve što vam treba.
ZDRAVLJE – Imate sve aspekte za dobro zdravlje.

VAGA
POSAO – Možda ćete čuti jako dobre vijesti vezane za pretpostavljene na poslu ili bivšeg kolegu ili “šefa”. Njen ili njegov uspon u karijeri može i Vama donijeti korist, pa Vam savjetujemo da održavate dobre odnose, kao i do sada.
LJUBAV – Osoba sa kojom ste ranije imali intimu vezu se ponovo interesuje za Vas, budite otvoreni za susret.
ZDRAVLJE – Osjećate se umorno. Naspavajte se.

ŠKORPIJA
POSAO – Odredite priorite. Koncentracija će vam pomoći u tome. Saradnici su navikli da od vas dobijaju gotova rješenja, vi ste sami krivi za to.
LJUBAV – Početak dobro komunikacije koji može dovesti do zbližavanja sa jednim Rakom.
ZDRAVLJE – Manja nervoza.

STRIJELAC
POSAO – Konačno se bliži dan kada ćete doći u posjed stvari ili šanse kojoj se duže vrijeme nadate. Prilike na poslu bez većih promjena.
LJUBAV – Ljubav i odnosi sa partnerom zavise upravo od Vas. Potrudite se da obradujete voljenu osobu i ona će Vam svakako uzvratiti. Najljepša i najvažnija stvar je pred Vama. Cijenite to.
ZDRAVLJE – Osjećate se umorno, nagradite svoj organizam dobrim, okrijepljujućim snom…

JARAC
POSAO – U poslu sve po starom, uz malo više nervoze zbog rokova. Muči vas besparica. Finansijski priliv koji ste očekivali može doći kasnije nego što bi Vama odgovaralo. Ipak, važno je da budete staloženi i racionalni.
LJUBAV – Na ljubavnom planu obratite pažnju na poteze koje povlačite i ne dozvolite da vas pritisak okolnosti natjera da reagujete ishitreno ili nepromišljeno.
ZDRAVLJE – Bilo bi dobro da se počnete baviti nekom fizičkom aktivnošću.

VODOLIJA
POSAO – Danas ćete biti vidno dobro raspoloženi, kako u radu tako i u neformalnim konverzacijama. Dobro raspoloženje će dostići svoj maksimum danas i pokušajte da usmjerite tu energiju na poslu i bićete nagrađeni.
LJUBAV – Voljena osoba čezne za nježnošću. Malo ugađanja i intime prijalo bi oboma. Shvatićete da Vas ljubav oslobađa nakupljenog stresa. Ne zanemarujte partnera.
ZDRAVLJE – Čuvajte se prehlađenih osoba, odgodite druženje ako je potrebno i jačajte svoj imunitet.

RIBE
POSAO – Ovo je Vaš dan i ne dozvolite da Vam okolnosti na koje nemate uticaja kvare raspoloženje. Moguća nervoza u toku večeri, zbog događaja koji će se odigrati u toku dana.
LJUBAV – Usamljeni ste i prijalo bi Vam iskreno emotivno rasterećenje. Obratite pažnju na osobu koja već izvjesno vrijeme gaji simpatije prema vama.
ZDRAVLJE – Povedite računa o ishrani kad god je moguće, jedite samo onoliko koliko Vam je neophodno. Višak kilograma nikome ne stoji kao saliven.

error: Content is protected !!