Dnevni poslovni i ljubavni horoskop za 5. februar 2018: Ovan upada u igru s velikim novcem, Riba bi mogla pasti na šarm jednog Jarca, Lav se svađa sa Strijelcem ili Rakom…

Ponedjeljak, 5. februar/veljača. Ovaj dan donosi neke konflikte sa kolegama koji bi gazili i preko leševa da dođu do svojih ciljeva, pa ako ikako možete izbjegnite bilo kakvu saradnju sa kompetitivnim laktašima . Ako danas putujete, pripazite se da ne izgubite prtljag, ne zalutate, ne naletite na patrolu baš u trenutku kada malo dodate gas.

OVAN
POSAO – Situacija se okreće u vašu korist. Predstoji vam uspjeh u davno započetom projektu. U igri je veliki novac dajte sve od sebe.
LJUBAV – Stižu informacije koje će vam pomoći da se konačno odlučite šta dalje. Imate naklonost Strujelca.
ZDRAVLJE – Problem sa sinusima.

BIK
POSAO – Pravilna informisanost pruža šire mogućnosti za dobar izbor i poslovnu afirmaciju. Vaši saradnici imaju dobre ideje i zato obratite pažnju na sve korisne informacije.
LJUBAV – Moguće je da ste nehotično povrijedili nečija osjećanja. Glas savjesti vas podsjeća na iskreno izvinjenje. Pokažite znake pažnje i iskrenu privrženost.
ZDRAVLJE – Ukočenost.

BLIZANCI
POSAO – Ukoliko nemate dovoljno interesovanja da se posvetite nekim zamornim temama, budite iskreni i nemojte davati zvanična obećanja. Nedostaje vam bolja koncentracija.
LJUBAV – Sa druge strane, pretjerana doza hrabrosti ili emotivne samovolje može da iskomplikuje zajednički život i odnos sa bliskom osobom.
ZDRAVLJE – Nervozni ste…

RAK
POSAO – Bez obzira na vašu intelektualnu snalažljivost i efikasnost, postoje stvari koje se ne uklapaju u vašu poslovnu procjenu. Nečija kritika donosi negativan efekat.
LJUBAV – U emotivnom smislu, brinete bez pravog razloga. Voljena osoba trenutno ne želi da vam povjerava svoje misli. Sami postupci dovoljno govore o nečijim osjećanjima.
ZDRAVLJE – Problemi sa sinusima.

PROČITAJTE I OVO

ASTROLOGIJA SAVJETUJE: Koji nakit nositi za uspjehe u poslu ili ljubavi?

LAV
POSAO – Ako prekršite osnovna poslovna pravila, postoji mogućnost da vam se pripiše veći dio krivice nego što to zaslužujete. Bolje je da svoje obaveze zavrsite na rutinski način.
LJUBAV – Potrebna vam je dobra volja i veliko strpljenje da se uzdržite u nekim reakcijama pred voljenom osobom. Imate različite stavove i viđenja.
ZDRAVLJE – Hranite se zdravije.

DJEVICA
POSAO – Zainteresovani ste za neke savremenije ideje i pokušavate da se rasteretite od napornih obaveza. Pažljivije analizirajte svoje saradnike. Neko vam daje dobar primjer o uspješnom poslovanju.
LJUBAV – Prati vas emotivno zatišje. Utonuli ste u svoj svijet ideja i iščekujete promjene ili da neko u vama pokrene snažne impulse.
ZDRAVLJE – Sjajno se osjećate

VAGA
POSAO – Teško vam je da se organizujete kada vas saradnici neprekidno ometaju sa različitim zahtjevima. Stalo vam je da ostvarite saglasnost oko zajedničkih interesa.
LJUBAV – Partner često postavlja pitanja koja u vama podstiču nelagodnost ili loš predosjećaj. Suviše strepite od nečije reakcije.
ZDRAVLJE – Kontrolišite pritisak.

ŠKORPIJA
POSAO – Koristite stroge kriterijume kako biste maksimalno zaštitili svoje interese u poslovnim pregovorima. Ne treba da se ponašate suviše strogo prema osobi koja ima dobru namjeru.
LJUBAV – U odabranom društvu i uz nečije emotivne podsticaje, svijet oko vas izgleda mnogo bolje i ljepše. Opustite se uz blisku osobu.
ZDRAVLJE – Dobro se osjećate.

STRIJELAC
POSAO – U poslovnom dijalogu postoje stvari koje ne treba da činite u afektu ili na osnovu prvog impulsa. Neko od saradnika pažljivo analizira vaše ponašanje i donosi ocjenu.
LJUBAV – Umjesto da nepotrebno morališete i pridikujete za različite sitnice koje primjećujete, potrudite se da uljepšate nečije emotivno raspoloženje.
ZDRAVLJE – Moguća prehlada…

JARAC
POSAO – Ponekad sve postaje relativno i podložno iznenadnim promjenama i zato nemojte donositi zaključak bez konsultacije sa bliskim saradnicima. Izbjegavajte varijantu sve ili ništa.
LJUBAV – U susretu sa voljenom osobom upotrijebite neki oprobani recept, koji vodi ka novom emotivnom i strasnom zblizavanju. Kao i uvijek, dobra volja – čuda čini.
ZDRAVLJE – Hronične tegobe.

VODOLIJA
POSAO – Ponekad treba upotrijebiti poznato šahovsko pravilo: „taknuto-maknuto“. Saradnici očekuju da djelujete dovoljno snalažljivo u različitim situacijama i prilikama.
LJUBAV – Pažljivije analizirajte voljenu osobu kako biste otkrili nove detalje koji mogu da ispune zajednička očekivanja i potrebe koje imate.
ZDRAVLJE – Odlično se osjećate.

RIBE
POSAO – Obuzima vas osjećaj sigurnosti, hrabro istupate u svijet, poslije toliko vremena. Hvatate se u koštac sa teškim zadacima.
LJUBAV – Zaboravili ste na ljubav. To je ono što vas kao jednu suptilnu osobu čini posebnom. Prihvatite udvaranje jednog zaintersovanog Jarca.
ZDRAVLJE – Slaba psiha.