Dnevni poslovni i ljubavni horoskop za 4. maj 2018: Djevica će slagati Raka, Strijelcu predstoji svađa sa partnerom, Rakove čekaju ljubavne zavrzlame…

Petak, 4. maj/svibanj 2018. godine. Danas je već drugačija priča. S ovim petkom stiže Mjesec u Jarcu kojim vlada turobni Saturn… Za mnoge znakove osim za same Jarčeve, ovo je melanholičan i depresijom obojen period. Budite humani u svojoj depresiji, pomozite starijima u familiji, pozovite i raspitajte se za njihovo zdravlje, ne zatvarajte se u svoj krug i ne jadikujte naglas.

OVAN
POSAO: Spremni ste na nove izazove, pa ćete se maksimalno za njih pripremiti. Sve dok Vas niko ne sputava, osjećate pravo blagostanje.
LJUBAV: Danas ste jako lijepi, i sebi i drugima, i osjećate se nekako slobodno. Partner Vas obožava, dok će slobodni danas biti na meti posmatrača.
ZDRAVLJE: Osjećate se dobro.

BIK
POSAO: Na poslovnom planu nove prilike i nove promjene, ali slušajte samo sebe. Ne očekujte podršku od osoba rođenih u znacima: Ribe i Blizanci.
LJUBAV: Na ljubavnom planu ste svojeglavi i preanalitični. Opustite se danas, nemate razloga da se opterećujete činjenicama koje ne možete da promijenite.
ZDRAVLJE: Osjećate se dobro.

BLIZANCI
POSAO: Danas ste velikodušni, prema tome nemojte biti sumnjičavi. Izbjegavajte osobe rođene u znaku Škorpije, prijaju Vam osobe u znaku Blizanaca.
LJUBAV: Slobodni će danas osjećati još veću potrebu za zajedništvo, ali na konkretnom planu radite premalo.Zauzeti će uživati u toplini doma.
ZDRAVLJE: Problemi sa sinusima…

RAK
POSAO: Novom poslovnom planu ste spremni da idete u susret. Stari kontakti će pokušati da dopru do Vas. Želite da konačno vidite pravo stanje svih predhodnih napora.
LJUBAV: Ljubav Vam je vjerna, ali po malo gubi strpljenje. Ne slušajte nijednu osobu rođenu u znaku Djevice danas za savjet, naročito ne ljubavni.
ZDRAVLJE: Problemi sa disajnim putevima.

LAV
POSAO: Danas je moguć dobitak, pa se nemojte unaprijed brinuti jer možete donijeti pogrešan zaključak. Rasprave Vam danas neće nikakvu korist donijeti, imajte malo strpljenja.
LJUBAV: Na ljubavnom planu – preveliki broj prebrzih misli, Vaš partner očekuje više osjećanja. Slobodni će danas biti spremni na akciju.
ZDRAVLJE: Odlično.

DJEVICA
POSAO: Spremni ste na kompromis i diplomatsko rješenje. Međutim, sve ide previše sporo za Vas. Danas ste puni energije, i ne dozvoljavate da Vas niko guši.
LJUBAV: Danas Vam je partner nevjerovatno privlačan. Ako ste slobodni, danas se odmorite, ostanite kod kuće, pogledajte neki dobar film!.
ZDRAVLJE: Bolovi u zgobovima…

VAGA
POSAO: Danas ne donosite nikakve odluke, sačekajte da čujete prvo novosti od kolega sa posla. Iako ste puni energije, djeluje Vam da Vas non stop neko blokira.
LJUBAV: Riješili ste sreću da potražite sami. Zauzete Djevice će danas biti veoma pažljive i kreativne. Pripazite se da tom kreativnošću ne napravite sebi neki problem.
ZDRAVLJE: Osjećate se dobro.

ŠKORPIJA
POSAO: Danas ste spremni na izazov. Situacija na poslovnom planu, ma koliko da vas je u pretekloj nedelji nervirala a borili ste se da se dokažete, danas odlučujete da okrenete drugi list.
LJUBAV: Zasigurno osjećate novi upliv energije koji navodi Vas na novi okršaj. Nova ljubavna ponuda Vas koleba, stara ljubav vas isprobava.
ZDRAVLJE: Više se odmarajte.

STRIJELAC
POSAO: Brinete se za posao pa Vam je potrebno da se konsultujete sa nekim. Poslušajte od svakog po nešto, te napravite novi plan.
LJUBAV: Slobodni Strijelci su danas posebno šarmantni pa će osvajati više osoba odjednom. Potrudite se da ne kažete previše. Oni koji su u vezi neka se pripaze i najmanje svađe sa partnerom, moglo bi da preraste u nešto ozbiljnije.
ZDRAVLJE: Osjećate se iscrpljeno…

JARAC
POSAO: Cijeli dan Vam je jedan veliki plan. Zainteresovani ste za ponudu ali morate da sačekate još neko vrijeme. Danas nije dan za planove!
LJUBAV; Privlači Vas energija znaka Lava i Ovna, ali Vas ne privlači ono što ta osoba nudi. Spremni ste na izazov ali i na nove igre, po Vašim pravilima.
ZDRAVLJE: Odlično.

VODOLIJA
POSAO: Danas dajete od sebe maksimum,ali ne možete da prestanete da se nervirate. Svaka riječ vam djeluje isuviše krupna. Danas tražite bar zahvalnost za Vaš trud
LJUBAV: Partner Vas posmatra sa divljenjem. Slobodni su danas spremni da pokažu sebe u najboljem svjetlu, te osvoje naklonost osobe koja im se već duži period dopada.
ZDRAVLJE: Skloni ste prehladi.

RIBE
POSAO: Previše je prostodušnosti za Vas u predhodnom periodu bilo, pa do kraja dana ćete biti spremni da okrenete glavu.
LJUBAV: Na ljubavnom planu stara ljubav će pokušati da obnovi kontakt, ali motivi neće biti ljubavnog karaktera. Danas bi bilo najbolje da se ni ne javljate na telefon!
ZDRAVLJE: Mogući su problemi sa pritiskom.