Dnevni poslovni i ljubavni horoskop za 28. april 2018: Raku padaju u vodu poslovne šeme sa prijateljima, Vodolija saznaje da je simpatija vara, Strijelcu puniji novčanik…

Evo šta zvijezde najavljuju za subotu 28. april/travanj 2018. godine: Ovnovima stižu kritike na poslu, Bika muči partnerova tvrdoglavost, Škorpija ima veliku podršku ljubavnog partnera u svemu, Blizancima pomaže Vodolija, Lava intrigira Djevica, Vagu iritira partner, Jarac i danas u poslovnom filmu, Ribe pod stresom

OVAN
POSAO: Vaše zalaganje na polju posla može da vam donese mnogo bolju satisfakciju za neko vrijeme. Budite požrtvovani i ne pokušavajte da se opuštate usljed nečijih kritika. Ne morate da se oslanjate na saradnike.
LJUBAV: Imali ste mnogo toga da kažete partneru ovaj put, ali ste naišli na zid i odbijanje koje vam pričinjava nezadovoljstvo.
ZDRAVLJE: Solidno.

BIK
POSAO: Finansije su vam danas loše postavljene. Aspekti vam poručuju mnogo bolji tretman za neko vrijeme. Trenutno se ne savjetuje veće investiranje u projekat, koji vam donosi mnogo više satisfakcije iz vaše tačke gledišta.
LJUBAV: Morate da se prilagođavate partneru koji je pomalo tvrdoglav. Niste sami i to vam je najvažnije u ovom trenutku.
ZDRAVLJE: Opuštajte se danas.

BLIZANCI
POSAO: Nemate puno vremena da riješite mnogo toga ovaj put ali imate stav koji vas vodi do mnogo bolje poslovne aktivnosti koju ćete sprovoditi u narednom periodu. Vodolija vam je na usluzi jer ima oskećaj za vaše probleme.
LJUBAV: Ono što ste trenutno zamislili može da vam se u neku ruku i ostvari. Pokušavate mnogo toga da riješite i ne morate da se ustručavate da tražite i nešto više od partnera.
ZDRAVLJE: Pluća su vam loša strana.

RAK
POSAO: Niste morali da pristajete na kompromis, kada je u pitanju molba prijatelja da uradite dodatni dio posla. Nade koje ste imali da ćete mnogo toga završiti su ovaj put pale u vodu.
LJUBAV: Pomalo vas mrači partnerov stav, kada je emotivni život u pitanju. Niste spremni na promjenu koja se inicira, jer aspekti poručuju dodatno prilagođavanje ovaj put.
ZDRAVLJE: Mogući problem sa jetrom.

LAV
POSAO: Možda trenutno ne uviđate u kom pravcu vas vodi put kojim ste krenuli. Pokušajte da se udružite sa jednim Jarcem kada su u pitanju plasmani, koje ćete očekivati za naredni period.
LJUBAV: Kada su u pitanju emocije nije vam loš dan. Jedna Djevica vas intrigira. Slijedi vam prijatno opuštanje.
ZDRAVLJE: Srčana aritmija.

DJEVICA
POSAO: Ukoliko ste pod trenutnim pritiskom ne očajavajte, jer vam slijedi bolji period kada možete očekivati mnogo bolje radno mjesto koje traži dozu kreativnosti. Saradnja sa Vagom je danas uspješna.
LJUBAV: Niste sami trenutno i to je vaše najveće zadovoljstvo. Imate šta da ponudite paru pored sebe u svakom slučaju.
ZDRAVLJE: Oprez hroničnim bolesnicima.

VAGA
POSAO: Aspekti koje trenutno imate govore o poslovnoj satisfakciji na duže staze. Možete imati po koji izazov kada su novi segment u pitanju jer uviđete da možete mnogo toga postići na nekom drugom random okruženju.
LJUBAV: Partner vas pomalo iritira i ne želi da vas podrži. Pokušaj da se oslobodite pritiska, koji osjećate je trenutno neuspješan.
ZDRAVLJE: Nemate danas većih problema.

ŠKORPIJA
POSAO: Vaš uspjeh zavisi od nekoliko faktora. Morate biti spremni na novi izazov, jer nije sve u novcu na koji mislite. Bićete podstaknuti novim idejama, koje vam donose odličnu poslovnu priliku.
LJUBAV: Osjećate se odlično pored partnera koji vam je najveća podrška. Pokušajte da budete otvoreniji za nove izazove jer vam slijedi opuštanje.
ZDRAVLJE: Vrtoglavica.

STRIJELAC
POSAO: Sposobnosti koje vi imate malo ko ih posjedje. Bićete kandidat za viši status. Niste se možda još spremili za ovakav izazov. Važno je da ne propustite priliku, koja vam se nudi. Možete očekivati više novca ovaj put.
LJUBAV: Pokušavate da se pokažete u najboljem svjetlu pred osobama suprotnog pola. Možda nemate toliko sreće ovaj put, ali ne brinite. Planete vam obećavaju dobar provod.
ZDRAVLJE: Pazite se u saobraćaju.

JARAC
POSAO: Kada je vaša karijera u pitanju, imaćete ključne zadatke, koji će vam donijeti više profita. Vaša vrlina je u tome što ste istrajni u svojim namjerama bez obzira na prepreke koje ćete imati.
LJUBAV: Danas vam emocije ne trebaju u većoj mjeri. Imate dosta obaveza na poslovnom planu da ne stižete da se opustite.
ZDRAVLJE: Mogući problem sa prehladom i temperaturom.

VODOLIJA
POSAO: Ukoliko ste IT stručnjak ne očajavajte ukoliko niste zaposleni. Oni koji traže novo poslovno okruženje, danas mogu biti mnogo više u toj priči. Slijedi vam prijatno iznenađenje. Pomoć od prijatelja vam je na usluzi.
LJUBAV: Ljubavni problem na pomolu. Vaša simpatija je sa drugom osobom i ne možete da oprostite sebi loš izbor, ovaj put.
ZDRAVLJE: Problem u donjem dijelu stomaku.

RIBE
POSAO: Poslovni aranžmani su nešto što ste već odavno priželjkivali. Umorili ste se od silnih obaveza, koje su podsticali vašu rutinu. Vrijeme je za veće promjene ovaj put. Nadređeni žele vaš uspjeh. Oslonite se na neke ljude iz vašeg departmana.
LJUBAV: Ukoliko ste u braku nemate namjeru da očajavate, ukoliko uvidite da partner ne obraća pažnju na vas. Možete se osjećati spokojno, ukoliko se bavite svojim temama.
ZDRAVLJE: Stres.