Dnevni poslovni i ljubavni horoskop za 27. februar 2018.: Škorpijama poslovna ponuda koja se ne odbija, Blizanci danas nervozni, Vage bezvoljne…

Snježni utorak, 27. februar/veljača 2018! Mjesec prešao u znak Lava a Venera napravila sekstil sa Plutonom pa nas poslije tmurnog ponedeljka očekuje veseo dan. Ddanašnji dnevni horoskop savjetuje da iskoristite ove lijepe energije i od rane zore posvetite se poslu i obavezama koje su vas dočekale.
OVAN
POSAO – Suočavate se sa različitim problemima u odnosu sa saradnicima i zato nemojte očekivati previše razumijevanja ili tolerancije. Važno je da odredite pravilnu granicu.
LJUBAV – Partner djeluje pomalo ćudljivo i izražava izvjesnu sumnju u vašu priču. Razmislite koliko ste zaista odgovorni za sadašnju situaciju u kojoj se nalazite.
ZDRAVLJE – Prijaće vam kreativna izolacija i više sati zdravog sna.

BIK
POSAO – Važno je da sačuvate poslovnu poziciju i nemojte štediti svoju energiju ili vrijeme. Vaš poslovni upjeh ne predstavlja vrhunac.
LJUBAV – Imate utisak da nepravedno trpite zbog nečijeg samovoljnog ponašanja ili ćudljivosti. Neko ne ispunjava vaša emotivna očekivanja, a vi biste željeli to da promijenite.
ZDRAVLJE – Potrebno vam je psihološko olakšanje.

BLIZANCI
POSAO – Pravilno trošite novac. Uložite u novi projekat.
LJUBAV – Ne razmišljate o partneru i njegovim sugestijama za poboljšanje vašeg odnosa.
ZDRAVLJE – Nervozni ste.

RAK
POSAO – Prihvatite savjet. Nježan ste znak ali znate dobro da ,,uštinete tim vašim kliještima”. Važno je da se zateknete u pravom trenutku i na dobrom mjestu.
LJUBAV – Mislite da vam je partner nevjeran. Loše se osjećate zbog toga.Ipak, ne odustajete tako lako, jer vi znate da osmislite dobru ljubavnu strategiju u različitim situacijama.
ZDRAVLJE – Borite se sa depresijama.

LAV
POSAO – Iako okolina ne pokazuje interesovanje za vaše ideje, vi i dalje radite na tome da se istaknete. Čak i previše očekujete od nekih poslovnih susreta i zaneseni ste idejom o velikom dobitku. Zbog optimističkih uvjerenja i prevelikih ambicija, ne obraćate pažnju na nečije korisne sugestije.
LJUBAV – Jasno izražavate svoje emotivno raspoloženje i zadovoljstvo. Izbjegavajte impulsivno ponašanje pred voljenom osobom i nemojte zanemariti obaveze koje imate prema svojoj porodici.
ZDRAVLJE – Usporite vaš ubrzani ritam i opustite se.

DJEVICA
POSAO – Procjenjujete različite poslovne prilike i prednost dajete onim situacijama u kojima vladaju poznata pravila. Osnovna orjentacija u razmišljanju vas navodi na ubrzano djelovanje.
LJUBAV – Djelujete sugestivno na voljenu osobu, ali ipak ne možete da predvidite i tok događaja koji zahtijevaju intuitivnu percepciju. Smeta vam kada nešto ne znate.
ZDRAVLJE – Potrebno je da uskladite svoje misli i osjećanja…

VAGA
POSAO – Neko uporno pokušava da vam nametne ubrzani ritam i dodatne obaveze. Ne možete da se pohvalite dobrom koncentracijom i nedostaje vam volja.
LJUBAV – Ponekad je teško postaviti znak jednakosti između glasa razuma i nekontrolisanih emocija. Uskladite svoj unutrašnji ritam kako biste se bolje osjećali.
ZDRAVLJE – Prijaće vam psihološko opuštanje ili relaksacija.

ŠKORPIJA
POSAO – Susret ili razgovor sa jednom osobom na vas djeluje vrlo podsticajno i zato prihvatite ideju o poslovnoj saradnji. Važno je da odaberete pravu ulogu koja odgovara vašem interesovanju.
LJUBAV – Povremeno gubite emotivno strpljenje. Nema razloga da se ponašate suviše strogo i zahtjevno prema voljenoj osobi. Niko ne voli dodatni pritisak.
ZDRAVLJE – Dobro se osjećate.

STRIJELAC
POSAO – Obratite pažnju na nove informacije. Ukoliko vam je stalo da ostvarite zapažene rezultate, prihvatite nečiji savjet. Nedostaje vam praktično iskustvo ili pouzdani kriterijumi.
LJUBAV – Previše pričate o stvarima koje vas udaljavaju od voljene osobe, ali na sreću postoji dobar način i za novim emotivnim zbližavanjem. Neko razumije vaše male propuste.
ZDRAVLJE – Provjerite krvnu sliku…

JARAC
POSAO – Važno je da neko odobrava vaš način razmišljanja ili da vas podstiče na kretivno izražavanje i na poslovnu saradnju. Zbog različitih obaveza koje imate ne uspijevate da udovoljite svima.
LJUBAV – Obratite pažnju na nečiju poruku. Ne možete zanemariti svoje obaveze prema porodici bez obzira na sve komplikacije koje vas prate. Ugodite osobi do koje vam je stalo.
ZDRAVLJE – Izbjegavajte situacije koje vas previše iscrpljuju.

VODOLIJA
POSAO – Nečija priča ne ostavlja ozbiljan utisak na vaše poslovne odluke. Oslanjate se na ličnu procjenu, ali samostalnost potencijalno ima svoju dobru i lošu stranu.
LJUBAV – Često mijenjate svoje emotivno raspoloženje ili odluke. Veću važnost ima sve ono što smišljeno prećutkujete, nego stvari koje saopštavate svom partneru.
ZDRAVLJE – Prijaće vam aktivan odmor.

RIBE
POSAO – Postupak koji za vas predstavlja jednostavno poslovno rješenje, za nekog drugog djeluje kao suviše komplikovana procedura. Zato prihvatite kompromis.
LJUBAV – Suviše očekujete od nečijih obećanja, što može prilično da vas razočara. Obratite pažnju na osobu koja često mijenja svoje izjave, odluke ili emotivno raspoloženje.
ZDRAVLJE – Opustite se.